Videa
Ronault.
0
Cos pak dělal s těma kočkama v závěru dílu, který jste nám vystřihli? Takové ošizování čtenářu si opravdu nezasloužíme >😒] >😁
Přejít do diskuze
nie. neprotirečím si. Treba rozlíšiť dve veci. Pozíciu a priestor. Napísal si ze v 1ke je viac MIESTA (PRIESTORU) ako v trojke. To je nezmysel. Musíš si uvedomiť že POZICIA (POLOHA TELA) nemá vela spoločného s priestorom. Predpokladám že v f1 je poloha tela- pozicia- takmer dokonalá (aj ked som v monoposte f1 nikdy nesedel) a v kabne volhy až taká dokonalá nie je. A pri tom priestoru je predsa len o kúsok viac v tej volhe.. Takže áno v jednotke je skvelá pozícia za volantom ale priestoru pomenej. Nevidím v tom nič protichodné. M3ku som nejazdil ale v sedanoch 3kovej rady viac ako dosť. A ked si odmyslím príšerný ale naozaj HNUSNý dizajn prístrojovky je v nej dosť miesta a aj "pozicia" je viac ako skvelá.
Dinar
Tak ti nevím, tvrdím, že v jedničce je pro vysokého člověka možné dosáhnout lepší pozice za volantem, tj. lépe natáhnout nohy a víc přitáhnout volant v kombinaci se supernízkým posazem než ve trojce či pětce, tedy je tam v podélném směru vpředu víc místa. Ty napíšeš, ne jednička je malá, ale ve druhé větě potvrdíš, co jsem napsal, ano, pozice za volantom je skvela a prekonava aj 5ku. Trochu protimluv, ne? Spíše jde o to, že ses rozhodnul, jednička je pro tebe ženské auto a ty v ní vypadáš směšně. Ani jedno nezpochybňuju, je to tvůj náhled na věc, jen to nezdůvodňuj nedostatkem místa pro řidiče. A pokud jde o tvé zkušenosti s pětkou, ano, vím, že ji máš a pamatuju se i na tvé nedobré zkušenosti a možná i z nich pramenící negativní postoj k autům s vrtulí a příklon k lexusu, nebo čemu to vlastně. No, možná si nejste ty a BMW souzeni, je fakt, že už ten výběr, 530d v automatu s aktivním řízením, to na mě moc dojem nedělá. Ale rád přiznávám, že jsem v tomhle směru zaujatý, zaujatý podobně jako posazem za volantem, to je pro mě jedna z naprosto klíčových věcí při hodnocení auta z pohledu řidičské použitelnosti.
tak neviem ale asi sme jazdili v inych bmw. Niet totiz nad vlastnu skusenost. Za tie takmer 4roky co mi sluzi moje bawo (vid recenzia na macz) sa mi dostala do ruk rovnako jednotka ako trojka. Boli to vacsinou nahradne auta pri poruchach v ramci zaruky (a ze ich bolo..) Moje dojm su jednoznacne. Jednotka je mensia. nielen zvonku ale aj v interiery. Plati to vzadu aj v predu. Pozicia za volantom je skvela u oboch a prekonavaju aj 5ku. Ale jednotka je je odsudena do ulohy "zenskeho" auta. Vidavam ich zopar a VSETKY soferuju holky alebo zeny. No a rovnako to dopadne s cabriom. Bud pre velmi mladeho chalana alebo pre zenu (na veku nezalezi) Nie je to objektivne ale je to tak.
A hrozne by ma zaqujmalo kolkoze kilakov si najazdil v 1er a kolko v M3 ??? lebo ja si taky verdikt dovolim vyslovit az keby som mal v oboch najazdenych peknych par stoviek kilometrov... :-!
A hrozne by ma zaqujmalo kolkoze kilakov si najazdil v 1er a kolko v M3 ??? lebo ja si taky verdikt dovolim vyslovit az keby som mal v oboch najazdenych peknych par stoviek kilometrov... :-!
martinius
úplne si viem predstaviť leto v takom aute..mám 20 a som normálnej postavy a rada 3 by mi bola asi zbytočne drahá..určite to bude auto hlavne pre baby a nie pre chlapov ale takí mladí "týpci" by k tomu autu mali tiež celkom pasovať..
Dinar
No vidíš, a objektivně je v jedničce vpředu víc místa (na délku) než v trojce, vysoký člověk dosáhne určitě lepšího posazu než např. v M3.
pekné.. ale nie pre 100kg chlapa. Jednu mali na predajni v tn. Ked som sa do nej possadil snubenica dostala zachvet smiechu. Vraj komickejsie som vyzeral uz len vo fiate 500. Takze auto krasne dobre jazdi (predpokladam) ale idealne sa v nom bude vynimat pekna slecna a nie normalny chlap
Původně sem chtěl napsat něco jako že na lov u rybníka, kde maj borci maximálně dekapotovanou 120ku to je asi dobrý, ale to je hroznej kec 😄 posledně sem viděl novou 1 coupé v bílé s černou střechou a myslel sem že je to M3 😉 ale za 1,5mio ani náhodou, pořád je mým nehynoucím favoritem 335i 😄 klidně i junior >😁