Novinky
Mig_35
2
Tuningová firma, která nabídne místo toho pletiva pro králíky, klasické ledviny, vydělá balík...
Přejít do diskuze
woody-alien
No ale zase při tom nárůstu rozměrů ledvinek už bylo to pletivo možná potřeba, aby do motorového prostoru fakt neprolítávali králíci. >😒]
Keziz
Kdyby byla fotka jen světel bez té masky tak bych si myslel že to je mustang ... Ale jinak celkem pěkné auto 😄
Martin Dolo
Auto je to opravdu luxusní, akorát já osobně si nedokážu představit bílý interiér >😁
Mig_35
Chtělo by je vidět obě na jedné srovnávací fotce, ve stejné barvě, ale minulá generace se mi taky líbila víc, vzhledem k předlouhé přední kapotě... tohle mi evokuje poslední SLK.
wakantanka
Fakt ti to na prvu dobru nepripada spredu ako 124 spider po tuzingu? 😄
chytrak1
předchozí generace mi přišla hezčí.Byla vyloženě krásná. Nechápu proč neudělali pouze designovou evoluci.
webpaja
Dá se v nich vidět všelico, ale hledal bych nejdříve u bavorských😒br />
[odkaz]
[odkaz]
iudex
Rovnako ako redakcia aj mne sa moc Z4 nezdala na fotkách, ale naživo je to fajn, ako som písal, pre mňa prototyp malého roadsteru, proporčne tam všetko sedí a ani tá predná časť nie je zďaleka kontroverzná, žiadna Kórea sa naživo nekoná. A interiér super, kvalitatívny posun ako vo všetkých nových BMW, pritom nie prečačkané a športovo útulné.
Fakt len škoda tých manuálov, to je fail, že roadster určený pre zábavu má povinne automat.
Fakt len škoda tých manuálov, to je fail, že roadster určený pre zábavu má povinne automat.
Uživatel_5340709
Přesně, auto krásné, ale ty "kia" ledvinky bez chromu v černé jsou designový fail.