Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
pcwifi
"Start-stop zase vypíná motor už při rychlosti 6 km/h."
bomba, takze tak jak jsem jel dnes v kolone hrc prc 0 > 5-10km > 0, tak by se motor furt staroval a zdechal ? A to ma byt jako ftipny ze se toto montuje do aut ? jako for dost blby :no:
bomba, takze tak jak jsem jel dnes v kolone hrc prc 0 > 5-10km > 0, tak by se motor furt staroval a zdechal ? A to ma byt jako ftipny ze se toto montuje do aut ? jako for dost blby :no:
Je to jednoduché. Treba šponovať CO2. A aj tak zatiahnu tie flotilové CO2 dychavičné trojvalce a predražené CNG kombinácie! ;-\ ;-\
To nemá co dělat s počtem válců = většina lidí takhle dýchvačnej motor nemá [odkaz] 😄 😉
CO2 naopak do budoucna může bejt větší průser než si stejná většina lidí nepřipouští [odkaz] + [odkaz]
CO2 naopak do budoucna může bejt větší průser než si stejná většina lidí nepřipouští [odkaz] + [odkaz]
Vieš, je to stále choré! - práve som videl na Travel Channel reportáž, kde maníci s motorovými pílami nadšene pílili konáre len preto, aby postavili na strome akúsi búdu!
sused hned vedla svokrovcov na vidieku ma od leta novu cervenu Q2... vzdy sa na nu rad pozriem ked sme tam na navsteve... a priznavam ze tento "hranac" sa mi paci coraz viac ... hoc chce to peknu kombinaciu farieb aby to ladilo s tym jeho "striebornym" C stlpikom ... a zrovna cervena podla mna ujde [odkaz] .. aj ked kombinacia zlta kasna s tmavym C stlpikom [odkaz] je tu za mna vizualne asi najkrajsia :yes:
[odkaz]