Design
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Octavia čtvrté generace dostane atraktivnější tvary. Takto by se nám líbila!
49 komentářů
Dixik2
konečně bude. :yes:
Chce se mi zvracet... ;-\ 😢 😒 8-s :no😒br />
(A pokud zruší všechna tlačítka a nahradí ho nebezpečným dotykovým displejem, tak taky). 8-s
Nemusíš na semaforech a v kopci stát na brzdě a ještě zjišťovat,jestli tam máš ruční brzdu.Odbrzdí se sama.
Nikomu tento "elektrovynález" neberu, ale jako ALTERNATIVU k mechanické klasice, např. za příplatek. Nebo bych si klidně připlatil i za tu mechanickou ručku!!! :-!
traveldrive
ze takto vyzerat nebude. Totalna nuda na tych malovankach. Zas az taka konzerva ta Skoda snad nie je.
Nebude, v základu bude mít černá plastová zrcátka, černou masku a halogeny >😁
A budú aspoň v autosalónových výbavách podložky pod kolesami? Už by mi tam chýbali. Mohli by ich striekať nejakou peknou perleťovou farbou, napr. fialovou. Aj keby to bolo za príplatok. >😁
To těžko, když už v rámci modernizace u současné generace nákladně rozšiřovali obě verze zadní nápravy. Jen *** udělá stejnou chybu dvakrát... 😲
MBRANOM
>😁
Bratia pepíci tak toto je iný hnus hlavne od zadu, to aj Tá naša pravá slovenská Kia kórejska je nádhera oproti tomuto.
Bratia pepíci tak toto je iný hnus hlavne od zadu, to aj Tá naša pravá slovenská Kia kórejska je nádhera oproti tomuto.
Brat Andrei "namaloval" zmenšený Superb, ať se tu můžete emočně realizovat...
Tak realizuješ se tu taky, akorát na slaboduchých výkřicích do tmy některých uživatelů >😁
Ovšem výhradně bez emocí... 😉
No, já bez emocí musím říct, že mi to taky za srdce zrovna nechytlo, stejně takhle vypadat nebude >😁
Bez emocí si myslím, že pokud by příští Octavia vypadala +- jako aktuální Superb (o číslo menší samozřejmě), tak tím nic nepokazí.
Ale to na obrázku tomu moc neodpovídá, hlavně ta buclatá maska a úzká světla. Zezadu je lepší.
ericn
Tak snad to takto vypadat vážně nebude - předek by šel, zadek děs a podle malého okna za sloupkem C by to vypadalo na útok na vyhlášený obří zavazadelník, tj. chalupářský sen by se nekonal >😁
Jojo, ale je třeba poznamenat, že pan Avarvarii na pana Schulteho v malůvkách ještě nemá... Navíc, pan Schulte má vždy velmi dobré zákulisní informace. Takže i já věřím, že takto OIV. vypadat nebude. Jak píší někteří nahoře, je to až démonická nuda, šeď a celkově příšerný průměr.
Jde o už druhý průser v řadě prezentovaných "úniků" informací: jak nástupce Rapida, tak nástupce Octavie budou pravděpodobně konkurovat hlavně Hyundaiům, a to nejen designem, ale i "úsporami" při volbě technických řešení. Doba, kdy škodovka rapidně rostla, se limitně blíží svému konci, také v důsledku nechutně nudného a unylého designu.
Jde o už druhý průser v řadě prezentovaných "úniků" informací: jak nástupce Rapida, tak nástupce Octavie budou pravděpodobně konkurovat hlavně Hyundaiům, a to nejen designem, ale i "úsporami" při volbě technických řešení. Doba, kdy škodovka rapidně rostla, se limitně blíží svému konci, také v důsledku nechutně nudného a unylého designu.
Arese
Tak po likvidačním pidlookém faceliftu už může být předek Oktávky jen lepší (pokud tedy odhlédneme od korejské obludnosti modernizované II. generace s rozteklými světly, ty byly ještě strašlivější).
Bubáq
To mě napadlo při pohledu na příď: hrany, jež mají vytvářet plochy vzbuzující dojem krystalu (křišťálu), jsou naskládány tak, aby jich bylo co nejvíce.
Je to jak abibas a pruhy.... jenže čeho je moc, toho je příliš. Tímto způsobem se úroveň designu nezvedá.
Je to jak abibas a pruhy.... jenže čeho je moc, toho je příliš. Tímto způsobem se úroveň designu nezvedá.
whatever
Pán redaktor, pojem "state-of-the-art" (v podstate rovnako ako celé portfólio škodovky) nemá vôbec nič spoločné s dizajnom. Znamená to "najmodernejšie technológie".
3_diamanty
su za mna moc pekne... takto by mi to sedelo.... ale hlavne ta tornado linka predpokladam tam bude na beton 😄 ... super .... a tesim sa aj na novy rapid..... uvidime kam posunu rapida.... ale ak bude pod cenou golfu a bude uz plnohodnotne v nizsej strednej a dostane pekne tvary tak ... tak iste by sa o nom uvazovat dalo ... sam sa nadalej nebranim skode ( alebo teda k akemusi navratu k nej )... a vzdy ju budem mat za mozneho kandidata :yes:
Sobeq
Nelíbí se mi to, ta kapota vypadá jak ze špatného filmu. Zkártka škodovka a funkční, futuristický design nejde k sobě!!
Grcko
Škodovka a její "rádoby future design" Houby! Pořád to samé dokola. Chtěla by to kompletně překopat směr designu, už nám ukazují to samé x let! Zkrátka hnus!
Naprosto souhlasím, jejich autům chybí nápad, nový kabát prostě změna od A-Z. a především kvalita, která hodně utrpěla a samozřejmě přehnaná cena.
Brumla
Atraktivnější tvary? A kde? Mě se to teda designově vůbec nelíbí! Vámm ano? Dle mého škodovka přestala dělat krásná auta už hodně dávno, co myslíte?
jirkavastl
nemůžu si pomoc, ale vidím v tom superba, to jako fakt nemaj fantazii na to, aby udělali originální design nebo co!!! hnus ta škodovka
MOJE JMÉNO
Hudlejte si tady všichni jak chcete, ale já se upřímně těším, až nám ve firmě skončí leasing na stávající Octávky a vyfasuju již nový model. Šéfové u nás už nic jiného než Škodovky nechtějí. Vyzkoušelo se za 25 let kdeco z běžné produkce (samozřejmě nikoliv prémiovky), ale ŠKODOVKA to prostě dlouhodobě vyhrála na celé čáře. A mě to upřímně řečeno absolutně nevadí :yes: :-!
motoricky sa dá predpokladať, čo bude pod kapotou.
rovnako, aké asistenty bude mať k dispozícií v opcií.
príde mi to také sterilné.
ja napriklad uz teraz tusim ako bude vyzerat nova S klada... dalsi megabanan s milionmi displejov a hviezdou cez pol masky s priemerom aspon 20 centi ... a tiez ma to uz nehecuje 😄 .. sila co