Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTakhle vypadá nové BMW X5 v základní výbavě. Kolik stojí ve srovnání s konkurenty?
23 komentářů
kaiserlábus
No comment 8-s
no hnus je trochu silné slovo, ale je to takové hodně tuctové a obyčejné a když se to tu tuctovost někde snaží zachránit třeba prolisem nad zadními koly nebo odulými ledvinkami, tak to vypadá hodně divně. Celkově bych řekl nejhorší desing v prémii, na Volvo nebo LR se to zoufale nechytá. Na druhou stranu bych odhadl, že v technice to bude přesně naopak.
Well-being
snad to bude v reálu o něco lepší, než ta čínská malůvka na fotkách ... 😉
Je nejvyšší čas, aby zaúřadoval Kabaň ... :yes:
Je nejvyšší čas, aby zaúřadoval Kabaň ... :yes:
Velkoodběratel_kukuřice
Nový Touareg je nejlepším vozem ve své třídě. Cena, design a výkon je nejlepší. XC90 nemá 6válec, D3 zbytečně drahá, Lexus je možná zajímavá volba. Je podle mne zbytečné si připlácet za značku 300 tisíc a sousedi vás aspoň nesežerou.
Zapomněl jsi na Jeep Geand Cherokee, motorizace 250 až 707 koní, asistentů habaděj, stejně místa, moderní konektivita a v terénu strčí BMW do kapsy a cena dobrá. Design je hlavně poslední generace je pecka, BMW krom 6, 8, i8 hodně v designu pokulhává
Design třetí g. Touaregu mě naživo docela zklamal. Je vidět, že je to design primárně pro čínský trh.
Jindra36
No tak BMW snad ani neumí dělat ošklivá auta. Jen škoda, že na takové si nikdy nevydělám 😐
Hugo_lo
Já mám také BMW X5. Koupil jsem si rok výroby 2005, takže nestál ani 100 tis, a to už je v pohodě 😄 . Je sice pravda, že jsem postupně do auta musel dát další peníze, ale to bych musel do každého ojetého. Co jsem ale nemusel, tak nechat si přehrát ovládací systém do češtiny u https😐/www.autacesky.cz/ . Je to ale mnohem pohodlnější, když víte, co po vás auto chce 😁 .
pacili sa mi starsie bmw ale tieto nove to su uz to neskutocne divne kusky ... ziadna elegancia.. charizma nic. .. len plechmi naroubovana sila 😒
Nicméně ceny vypadají slušně a i teď vyjde o řádný kus levněji než porovnatelně vybavený RRS nebo i menší F-Pace.
Nástupce vidím celkem zřetelně, M-Paket, bez chromů a 21" kola.
No a samozrejme kolesá, tie disky na obrázku vyzerajú ako nejaké 16ky, zúfalo maličké, na 18" by som to vôbec netipoval, holt veľké auto, kde sa kolesá stratia a chce to aspoň 20".
Interiéry (ve správné specifikaci) umí BMW taky na jedničku - i X2 umí uvnitř vypadat parádně. Jen - jak píšu - to boční prosklení u X3 i 5.