Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Takhle vypadá nové BMW X5 v základní výbavě. Kolik stojí ve srovnání s konkurenty?

23 komentářů

3_diamanty
na moj vkus predne svetla su akesi velke a bez uchopitelneho tvaru ... a ladviny uz rovno pre zmenu obrovske a az absurdne posobiace ... celkovo elegancia za mna kdesi na urovni 😒 mrazu.... zlata XC90 [odkaz] alebo RR sport [odkaz] ci Q7 [odkaz] ... :😉

pacili sa mi starsie bmw ale tieto nove to su uz to neskutocne divne kusky ... ziadna elegancia.. charizma nic. .. len plechmi naroubovana sila 😒
webpaja
Poslední X5, která nutně nepotřebovala M-Paket byla druhá generace. Třetí i čtvrtá to musí mít jak prase drbání.
Nicméně ceny vypadají slušně a i teď vyjde o řádný kus levněji než porovnatelně vybavený RRS nebo i menší F-Pace.

Nástupce vidím celkem zřetelně, M-Paket, bez chromů a 21" kola.
iudex
M paket potrebuje asi každý bavorák, od jednotky po X5.
No a samozrejme kolesá, tie disky na obrázku vyzerajú ako nejaké 16ky, zúfalo maličké, na 18" by som to vôbec netipoval, holt veľké auto, kde sa kolesá stratia a chce to aspoň 20".
praděda7
20" kola s M paketem v základu nic moc. F15 měla s M paketem 19" kola, a také nic moc. Za to 20" byly již v normě. Tady u této nové G05, pro pohlednější kola je třeba jít do 21". Ale ani tento design nemusí být každého šálek čaje. Bi colour 22" jsou parádní. Měl bych ale s nimi trochu obavy s "drncání".... :-! To by snad vyřešilo nově nabízené adaptivní vzduchové odpružení.... :-!
iudex
Veď píšem, že aspoň 20ky. Na druhej strane by som bol zvedavý, ako by si doma menil tie 22" obludy. >😁
praděda7
Měl jsem napsat, že G05 nabízí 20" kola s M paketem v základu, ale nelíbí se mě.... 😉 Doma měnil kola? A proboha proč? 😲
_Karel_
Jediný co na X-kách vadí mě, je strašně vysoký boční prosklení.
webpaja
Vysoké, ale zase velké prosklení. Po necelých dvou letech jsem celkem spokojen a zatím nejlepší úroveň servisu, co jsem kdy zažil.
_Karel_
To ti věřím, že auto je výborný, stejně jako vše okolo.
Interiéry (ve správné specifikaci) umí BMW taky na jedničku - i X2 umí uvnitř vypadat parádně. Jen - jak píšu - to boční prosklení u X3 i 5.
praděda7
Nová X3 je pro mě velké a zároveň i zklamání. Rozměrově překonalo i první X5, což je u mě špatně a k G05 se nebezpečně přiblížilo. Boční prosklení je další věc. Ne tak výška jako tvar zadního okna, který alespoň pro mě byl hodně nepovedený na předešlé X3 a na nové X3 je to jen o chlup lepší, ale stále nic moc....spíš nic než moc.... 😉
praděda7
Já měl F15 2 roky a velkého prosklení jsem si vážil. Výhled z vozu byl proto ve všech směrech vynikající a pocitově pomáhal i atmosféře ve voze. Jo, měl jsem i střešní okno....to pomůže taky..... 😉
kaiserlábus
No comment 8-s
Gvick2
no hnus je trochu silné slovo, ale je to takové hodně tuctové a obyčejné a když se to tu tuctovost někde snaží zachránit třeba prolisem nad zadními koly nebo odulými ledvinkami, tak to vypadá hodně divně. Celkově bych řekl nejhorší desing v prémii, na Volvo nebo LR se to zoufale nechytá. Na druhou stranu bych odhadl, že v technice to bude přesně naopak.
webpaja
Na Volvo nebo LR se nechytá z hlediska designu nikdo z D3.
Well-being
snad to bude v reálu o něco lepší, než ta čínská malůvka na fotkách ... 😉
Je nejvyšší čas, aby zaúřadoval Kabaň ... :yes:
kaiserlábus
Kabaň tomu akorát přefikne světla. >😒]
Velkoodběratel_kukuřice
Nový Touareg je nejlepším vozem ve své třídě. Cena, design a výkon je nejlepší. XC90 nemá 6válec, D3 zbytečně drahá, Lexus je možná zajímavá volba. Je podle mne zbytečné si připlácet za značku 300 tisíc a sousedi vás aspoň nesežerou.
praděda7
Pravda. Touareg se moc povedl. I Hofmaisterova křivka mu moc sluší.... 😉
Martin911Turbo
Zapomněl jsi na Jeep Geand Cherokee, motorizace 250 až 707 koní, asistentů habaděj, stejně místa, moderní konektivita a v terénu strčí BMW do kapsy a cena dobrá. Design je hlavně poslední generace je pecka, BMW krom 6, 8, i8 hodně v designu pokulhává
white label
Design třetí g. Touaregu mě naživo docela zklamal. Je vidět, že je to design primárně pro čínský trh.
Jindra36
No tak BMW snad ani neumí dělat ošklivá auta. Jen škoda, že na takové si nikdy nevydělám 😐
vladekmadera
pro normálního člověka nemožné našetřit
Hugo_lo
Já mám také BMW X5. Koupil jsem si rok výroby 2005, takže nestál ani 100 tis, a to už je v pohodě 😄 . Je sice pravda, že jsem postupně do auta musel dát další peníze, ale to bych musel do každého ojetého. Co jsem ale nemusel, tak nechat si přehrát ovládací systém do češtiny u https😐/www.autacesky.cz/ . Je to ale mnohem pohodlnější, když víte, co po vás auto chce 😁 .