Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
0
je ve ztrátě, protože hodně investuje.
Hittman
tak ať vyřadí naftu a prodávají jenom benzín, to budou určitě v zisku >😁
95% evropských prodejů v naftě [odkaz] je fakt síla >😁 >😒]
zapominaj na jeden podstatny fakt, zlevnujici benzin-hybridni technika, ta ma vesmes postupne nahradit diesel u techto znacek, v horizontu rekneme 10 let? mozna i min, to bude zalezet na vice faktorech jak to pujde
zakazniky vesmes nezajima co to ma za motor, ale kolik to stoji, kolik stoji provoz a kolik za to dostanou az to budpou prodavat, to jestli jto jezdi na naftu, benzin, nebo namlety kurata je jim fuk :-!
ukazka toho jak se da od dieselu prejit postupne na hybrid a jeste pri tom celkem slusne zvedat prodeje ukazuje v Evrope Toyota/Lexus, Volvo muze na podobnou vlnu naskocit celkem snadno taky, bude jim stacit zlevnit hybridni a plug-in hybridni techniku treba i tim, ze ji nabicnou i jako slabsi a ne jen jako vrcholnou, ted jim T8 slouzi ciste jako prvotni navratnost investice, casem az se jim zaplati muzou klidanko nabidnout i slabsi verze hybridu a pluginu za ceny srovnatelne nebo nizsi s diesely, a zakaznikum zas bude fuk ze je tam takova motorizace, pokud to bude stat stejne jako naftak a bude to jezdit za stejne spotreby jako naftak, tak to zakaznik koupi :-! vzdyt zakaznikum v Eu u Volva nevadi ani to, ze nektere se delaj v Cine....pritom jeste nedavno by tu nekteri vykrikovali ze Voilva vyrabeny v Cine nemaj v Evrope sanci, jo to proto jim nestaci ta vlakova kapacita a museli zavest druhou vlakovou linku >😁
zakazniky vesmes nezajima co to ma za motor, ale kolik to stoji, kolik stoji provoz a kolik za to dostanou az to budpou prodavat, to jestli jto jezdi na naftu, benzin, nebo namlety kurata je jim fuk :-!
ukazka toho jak se da od dieselu prejit postupne na hybrid a jeste pri tom celkem slusne zvedat prodeje ukazuje v Evrope Toyota/Lexus, Volvo muze na podobnou vlnu naskocit celkem snadno taky, bude jim stacit zlevnit hybridni a plug-in hybridni techniku treba i tim, ze ji nabicnou i jako slabsi a ne jen jako vrcholnou, ted jim T8 slouzi ciste jako prvotni navratnost investice, casem az se jim zaplati muzou klidanko nabidnout i slabsi verze hybridu a pluginu za ceny srovnatelne nebo nizsi s diesely, a zakaznikum zas bude fuk ze je tam takova motorizace, pokud to bude stat stejne jako naftak a bude to jezdit za stejne spotreby jako naftak, tak to zakaznik koupi :-! vzdyt zakaznikum v Eu u Volva nevadi ani to, ze nektere se delaj v Cine....pritom jeste nedavno by tu nekteri vykrikovali ze Voilva vyrabeny v Cine nemaj v Evrope sanci, jo to proto jim nestaci ta vlakova kapacita a museli zavest druhou vlakovou linku >😁
pritom ako sukromna osoba si neviem predstavit kupovat premiovku s dizlom... proste blud.. a kto na taketo auto ma tak si ho urcite kupi v benzine ... ale to je tak ked premia je dnes uz vsetko o firmach a v sukromnych rukach je coraz menej 😐 ... cest vynimkam ( SUVecka a nejake tie sportove kusky ) .. inak ani si uz nespominam kedy som naposledy videl nejake bawo 7 alebo S klasse... to je hadam aj par mesiacov uz.... pritom Q7 alebo X5, X6 vidim denne ...
A podľa mna mas aj trochu pomylene predstavy, neviem uprimne preco si nekupiv V6tku v nafte, zvuk to ma pekny, tah a spotrebu v ramci moznosti.
Tak ak ma pre teba diesel pekný zvuk, tak OK. Ale ja osobne v A6 motor V6 TDI pri nižších rýchlostiach spoľahlivo spoznám po zvuku a dlhodobo by som to počúvať nechcel.
Londonbridge
Tak ako pise hore Saman vsetko to pride a dizel , benzin nahradia baterky tak ako prisli mobilne telefony potom smart mobil o tom by mohla Nokia porozpravat ako zaspala dobu a Samsung a I Phone jej dali lekciu na ktoru v Nokii nikdy nezabudnu... neoplati sa zaspat dobu kto nenapreduje ide dozadu .Konkurencia nespi a Jaguar to vie uz davno dost investuje do hybridnych pohonov I Pace atd. Tak ako nezastavime digitalne pristrojove dosky ala tablet staci pozret nove E cko ... Analogove budiky skoncia davam im rok mozna dva... Inak nedavno sme brali Jaga XF 3 d do servisu zaniesol sa DPF filter . Dizlak tiez budem menit zatial na benzin ked ze ta spotreba novych benzinakov uz nie je taka zavratna a nafta je na pumpe uz davno drahsia. Mne osobne viac sedia sedany ako SUV ale branit sa nebudem aj mobil som dlho nechcel ...
Co tím chtěl básník říct? Že se zanáší DPF filtry jen u Jaguaru? A co D3, VW, PSA.. Jinak máte pravdu, SUV nikdy nepředčí sedan, co se týče designu. :yes:
Londonbridge
Sorry je to myslene vseobecne plosne vsetky DPF su otravne a pokial to casto nepratuhajes po dialniciach upchaju sa skor ci neskor...