Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAlfa Romeo 75 Turbo Evoluzione: Jak se její motor vešel do třílitrového limitu?
6 komentářů
Dinar
si z kraje 90. let přivezl alfu 75 právě s třílitrovým šestiválcem. Jelo to (v kontextu doby) neskutečně, moc pěkně ovladatelné auto, jízdně umělo udělat dojem, bohužel pro mně trpělo klasickým neduhem italských aut, dovolovalo pouze opičí posez a bylo... nehezké. Určitě se najde spousta obdivovatelů tvarů alf té doby, ale mě se prostě nelíbí, jsou to vysoké krabice s divně lomenými linkami, které dělají dojem, že se to auto rozpadá, každý kus karoserie je jakoby přilepený pod jiným úhlem.
Mě se tady z těch hranatých 80tkových Alf líbí jenom 164. Ale jinak třeba 33 je podle mě taky vyloženě hnusná.
Souhlasím se sousedem, že jedním z nejkrásnějších sedanů té doby byla AR164. Měla ovšem špatnou koncepci. AR75 uměla vypadat jako okruhové náčiní a tenkrát (91) ji měl otčím mé kamarádky, takže jsem se jen párkrát svezl, tuším že to byl dvoulitrový Twin Spark. Stříbrná a moc se mi líbila. Na obrázku tady však nijak vábně nevypadá >😒]
[odkaz]
No a 155 DTM, to bylo taky něco😒br /> [odkaz]
[odkaz]
No a 155 DTM, to bylo taky něco😒br /> [odkaz]
Souhlasím s textem v tvém odkazu, "There’s not getting away from it, the regular Alfa 75 is an ugly car. However, it’s an easy fix, throw some motorsport aggression at it. Suddenly those squared off lines make sense and it looks pretty badass." >😁
Jediné, proč mne napadá, že slouží k připomenutí, že dřívější AR uměla vyrobit i hezká auta, což se dnes o většině automobilek říci nedá. ;-\