Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Policejní Škoda Karoq se hlásí do služby. Sloužit bude v Británii

23 komentářů

cascadia2
Karoq a Kodiaq jedou :-! A Cechystan zatim nic? 😉
ericn
Tak medvídci se nepodbízí českým poldúm jako Hyundai, upřímně je mi jich v těch korejských vozících, hlavně v iX35, docela líto 😉
rokyta.p
je to hezký :yes:
holden2
lito ti jich muze bejt jen do doby kdy ti rekne ze to je lepsi nez skodovka. a o co jde? vyhlasili soutez a schade proste podlezla s cenou aby aspon neco prodala. u nas proste vyhral hyundai
JirkaV8
zklapni už holdene/gilgite
holden2
nevim co je gilgite ale pro tebe jen to, ze se pise "sklapni", vosle
Nicco
Musis odecist hardcore Skoda fans. Ti stali fronty pred Skodovkou pri uvedeni Citiga (dnes uz se temer neprodava, jenom se pribaluje zdarma k Superbu L&K), potom kupovali Rabidy jeste pred tim, nez novinari upozornili na nedostatky a po roce prisel update- tlumice atp. I kdyz Spolehlive motory dostal az nekdy nedavno. No a potom tu mame socialni SUV, ktere vypadaji jako z katalogu Herz nebo Europcaru. Nebo jako nealko pivo. Strizliva prepravovadla pro setrilky, co 10 let setri na konzervach v Kauflandu a v 70 letech se naposled rozjedou do salonu koupit neco na duchod. Nejakou jistotu, 2.0TDI s DSGckem. To az bude vnuk prodavat, tak budou stat vic, nez nove elekromobily.
ericn
Myslíš to Citigo, které vede prodeje v ČR v “mini” třídě? Cca 250ks měsíčně? A v EU prodá měsíčně 3000 ks? >😁
karoque
Podle mého názoru nejlepší volba. Já už mám taky a zatím spokojenost 😄 😄 😄
Joky
upřímnou soustrast ....
Hittman
To tím budou honit neukaznene cyklisty?
karoque
neboj je to v klidu 😉
Tarsinion
Tak koupili to proto. Že to bylo laciné ti bylo jistě primární kritérium. Kdyžv GB škoda patří k nejlacinejsim značkam
kari.laz
Cena v Librách

Kuga 22600
Ateca 21880
Karoq 21255
Tucson 20160
Kadjar 19790
Sportage 19200
Qashqai 19300
Tarsinion
No jak říkám laciné. To co jsi napsal jsou střední suv. Kadaq se počítá mezi větší sedmimistna
kari.laz
Ale tady se jedná o Karoq a ne Kodiaq, tak to zkus napotřetí, třeba se ti to už povede >😁
Mig_35
frajer oněměl >😒] :yes: :yes: :yes:
Gagarin235
Ve článku píšete, že Kodiaq bude k dispozici v 85kW i 110kw variantách a obojí vykon bude dostupný jako nafta i zážeh. Jaký má pro Kodiaq Škoda zážehový motor s výkonem 85 kW ? Jednolitr se do něj nedává, 1,4 i 1,5 by měly mít víc pokud to není žádná speciální greenline / CNG varianta? Na GB konfigurátoru mají 125PS variantu 1.4 ... Ale i to by mělo být víc než 85kW.
kari.laz
Ale tam se nikde nepíše o Kodiaq, ale o KAROQ. A ten 1,0 TSI má.
Tarsinion
No jo, však to je stejně jak vejce věci. Ne i divu. Že si oček splete. Vzhledově je to novodobý ZIL-131. Čím méně takových oud na cestě,tim lepe
Gagarin235
Nj jsem retard ... a to sedím teď na * ve Škodovce v kanclu... Kouknu z okna a tam se všecky tyhle nesmysly nakladaji na vlak. Stačí, aby někdo měl auto s pravým zrychlením 6s na 100 km/h a ten litrovej karoq nebude ani moct předstírat, že ho pronásleduje xd
kari.laz
A máš pocit, že budou mít jen 1,0 TSI Karoq? nebudou mít třeba mraky jiných aut na podobné zaměření? Jako u nás Passaty na dálnici? Nebo jinde ve světě mají u policie jen auta co dají stovku pod 5s?
Je mi jedno co mají za auta, ale tyhle úvahy jsou opravdu inteligentní.
Martin911Turbo
Britská policie je v současné době k smíchu, tuny pravidel, nejsou ozbrojení, do konfliktu a na ochranu pravých britů se nepouští, takže nepolicejní auto k nim sedne