Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Jízdní dojmy s Jeepem Renegade: Tříválec povolán do služby!

9 komentářů

Martin911Turbo
Nové motory mě nechávají chladným
Facelift předku a zadních světel je povedený, ledky vypadají opravdu dobře a budou i fungovat, předpokládám že stávající příplatkové xenony už nebudou, takže bude klasika halogen a potom příplatkový led
Madlo na dveřích kufru vítám, to otvíraní tlačítkem nad spodní hranou kufru vymyslel retard... a dost mi vadí při otvírání
19" kola pro koho, zkoušel jsem Trailhooka s 18" a je o dost tvrdší, pokud neupravili tlumení je 19" nesmysl
Design středové konzole, kde je inspirace z nového Cherokee se mi moc nelíbí, v případě uconnect 8.4 není okolo rádia žádný rámeček, natož nápis Since 1941 a velký displej je opravdu - velký, ale nabízí maximum věcí co dnes jde
Béžový interiér nahradil bílý, nechápu kdo na tohle změnil.... Kůže stále jen černá, bílá?
KANKUNEN
Do krabice tříkripl, který žere v reálu jak starý dvoulitr
Uživatel_5340709
Není to jedno, vždyť je to stejně převlečený Fiat. ;-\
Anonym
na nezpevných cestách to bude s tříválcem pecka a výdrž motoru tak 100 tis km a bude po něm >😁
tradon
na jakych nezpevnenych cestach? 99% tech aut bude brazdit primestske dalnicni spojky americkych mest. Probudte se, tohle neni Jeep kamenozrout, ale Fiat mrnatadoskolkyvozic
Anonym
na vození mrnat to není cool, na to se tu pouužívá BMW X5, Volvo XC90, BMW 6, BMW 3, Cayenne, Macan, Touareg, Grandčíro atd...
MBRANOM
To miesto na prave koleno musi byt nieco strasne.
Martin911Turbo
Mám 190cm a 110kg, sedačku úplně dole a nohy mám v pohodě, posez chlapíka na foto nechápu, jak ho docílil, to musí být větší maso než já >😁
Martin911Turbo
Tak jsem to Tvoje 1% co jezdí i v terénu >😁