Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
na rozdiel od velkej A8 aj sportovejsie strihnutej velkej A7 tu mi ten face sedi... A6 vyzera za mna teda super... paci sa mi aj ta linka nad zadnymi blatnikmi... uz to nie je take fadne ploche ako predosle A6tky ale ma to kusok aj nejake ostrejsie linky a "svaly"....
Tyhle auta měla leckdy okna stahovaná kličkami a klimatizace byla opravdu vzácností.
ALE
Když měla béžovej vnitřek, měla béžovej vnitřek. Nejen sedadla. I koberce, palubku, volant. To stejné platilo pro tedy nabízený modrý interier. A paltilo to i u dalších značek.
Dneska na fotkách černej vnitřek a v něm "prdlý" hnědý sedačky a ve dveřích stejnej proužek. Jakoby někdo našel na vrakovišti pěknou bombu na předek a zalíbily se mu hnědý sedačky. A protože jeho černý byly už vošoupaný, nahrnul si je tam.
Je mi jasné, že dodávají (a na fotkách je to taky vidět) i třeba celobéžovej. Ale proboha někomu se líbí ty polovičatý?
Je to jednou. Místní diskutéři stejně budou kupovat Camry.
...hubama asi tak,jako Stingery.
>😁 :-!
I když oboje to sou slušný auta :yes: 😄
Právě se objevila aktualizace cen A6 45TDI i 50TDI [odkaz]
Někde je svět eště normální [odkaz] 😄
Chceš mě tollovat, že >😁
Vždyť je tady svět naruby a bykupci tady kafraj jako jatý.
Udělej anketu, co BY jste si koupili
Arteon vs Stinger
Poměr bude tady tak 10:1pro Stinger. A budou chrčet blahem a navzájem si vylizovat.
Ve skutečnosti registrace 1-5/2018
Arteon 335
Stinger 26
Kašlu teď na Stinger i Arteon, jenom poukazuju na disbalanci mezi skutečnými prodeji a světem bykupců.
Dneska to v diskusi pod Camry bylo vidět "Už se těším, jako ju budu stretávať, …" lebo je bohovská a naj atd.
Stretávať? aha.... >😁
arteon je sikovny konkurent povedzme pre superb, 508, nejaku tu giuliu ci aj terajsie nove volvo s60 podla mna ... ale stinger defakto uz moze konkurovat ghibli A7 a to najsilnejsie so ctou aj zakladnej panamere ... takze arteon je fajn..a sam by som ho chcel ale stinger je o level inde takze aj jeho predaje treba vztahovat k predajom panamery alebo A7 ghili a podobne 😉 .. predaje arteona mozes ale kludne porovnat s giuliou to ano :yes:
Ten môže brať zákazníkov Arteonu aj to vcelku mizerne ako pisal Fostek.
Proti Stingeru samozrejme nič nemám ,vcelku pekné auto a má aj motor.
ale napsal odstavec totálních ho...en. :no:
Světlej volant bych nechtěl. Ne že bych vyloženě jezdil s rukama od hlíny, ale podle mě to nemůže vypadat dobře víc než pár desítek tisíc kilometrů.
Světlej vršek palubky bych taky nechtěl, to se odráží v okně.
Takže tohle je právě tak akorát to maximum světlého vnitřku co já bych si objednal
[odkaz]
Navíc nemám rád světlý strop, nejhorší je světle šedý, což má bihužel drtivá většina mainstreamu.
Jinak zrovna v jeskyni jsem černý strop neviděl a dívá se mi líp ven s tmavšího prostoru, než ze světlého... a taky pak nejsem v autě jako ve výloze. Nehledě na to, jak obvykle vypadají ty světlé stropy (a jejich světlé okolí) časem.
Když je to nové, vypadá to děsně lacině (světle šedý hadr - mainstreamová klasika) a časem navíc ještě ušmudlaně, stačí si projít nějaký autobazar.
Není to jedno ani vpředu, nejde ani tak o to, kolik toho stropu přímo vidíš ze sedačky, ale o celkový světelný dojem v kabině, kdy je lépe vidět z tmavšího prostoru do světlejšího a naopak, proto si taky připadám méně jako ve výloze. Navíc když máš tmavý strop (obvykle to bývá spíš takový tmavě šedý antracit, než úplně černý), tak máš tmavé i vnitřní zpětné zrcátko, sluneční clony, madla, krytí ABC sloupků..., a ty zase vypadají v klasické (bledě) šedé lacině a jsou časem ušmudlané.
Takhle nějak to má vypadat v útulném/"zábavném" crossoveru😒br /> [odkaz]
>😒]
v nemecku v aprili som videl 2 krat stingera za tyzden ... takze urcite nejake v eu uz jazdia a predpokladam ze ako sukromne vozy... takze neboj.. ono se to pak proda 😉
PS: stinger sa tento rok v kanade predava lepsie ako povedzme nissan maxima aj ked na driuhej strane tam hodne poziera aj novu vlastnu cadenzu ... ( na nete si to urcite najdes tu tabulku .. viem ze si sikovny ) takze ako vravim... na co furt rypat do inak podla mna velmi dobreho auta len preto ze sa nepredava na nasom eu trhu tak ako by sme mozno chceli ... ale to ani corolla ... a pozri sa ani toyote vsadim sa ze tiez to vobec ale vobec nevadi 😉
Já píšu, že ho tady všichni chtěli, když vyjel. Mleli kolik se jich prodá a jake j to TADY bude úspěch.
A já jsem říkal, že nebude a strefovali se do mě.
Ale já jsem měl pravdu a teď přišla ta chvíle to uznat.
Jestli nevěříš, najdi si starou diskusi o Stingerech.