Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Škoda prozrazuje podrobnosti o jízdě Kodiaqu RS na Nürburgringu. Neřídil ho jen tak někdo!

18 komentářů

TGreat
Auto si myslím, že bude dost děsný, ale rozhodně mě zajímá čas v rukou Sabine.
Ta ženská je sám ď´ábel >😁
pradeda777
...no prave...kam nemuze dabel, nastrci zenskou.... 😄
speedfred
>😁 >😁
pradeda777
sorry jako.......not my cup of tea.... 😉
CHerokee
Škodovka na okruhu...tuž si člověk vzpomene na 110 R-Coupé. Ale doba je jiná, tak tam škoda pošle krabici na chůdách. 😒. Pravý okruhový zabiaq.
Korendir
Já vůbec nic proti nařachlým SUV nic nemám. Možná nejsou k ničemu, ale jsou pro mě zajímavý.
Ale říkat něčemu v naftě co má 240 k, je ubohý a k smíchu. Už vidím ty bl...bečky podobně jako u octavek rs (slušným se omlouvám) co se lepí na zadek autům, které by je vcucly do karburátoru, ale oni si myslí, že maj namáklou formuli.
_Karel_
Tyhle hodnotné články, s maximem nových informací, ty žeru :yes:
Anonym
Tak to jsi u Kolmana správně!!!
bystron
>😁 :yes: ale je to tak jo
Emel
Ten přívěsek je cool 😄
gil54
>😁
Beefcake
To je presne planovane PR, davkovane po kuskoch, aby sa to drzalo v povedomi. Na obsahu nezalezi. Pokyny od objednavatela/chlebodarcu treba plnit.
3_diamanty
kompaktny hatch RS fabiu zrusia s miesto toho pride tazkotonazne SUV kodiaq RS ... kam kracas automobilovy svet? .... :😉 😉
praděda7
...do rici.... ;-\
lexi
tohle je čistě rozhodnutí marketérů....prodává se dobře SUV tak uděláme formuli z SUV, se sportem a zdravým rozume tohle nemá nic společného...
Magister
Jo, taky mi to hlava nebere.
Mates35
Nic rozumnějšího by tam neměli? Už by se měli probrat a raději zamakat na vozech,které jsou šetrné k životnímu prostředí jako to dělá konkurence to budou teprve trháky.
Golf
Pokud si kupuji Rs tak asi si nekoupím SUV a když už jo tak za více než mega tam chci benzín a šestiválec minimálně.