Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
skopikk
To sou hodnoty! Kombi 5,2l vs.realita 7,7l a zrychlení? Takovej údaj - 7,9s se 1700kg ani nemá cenu komentovat. Je rychlejší než to staré Ferrari se 184kw a podstatně nižší hmotností. Tak papír a stránky snesou hodně...možná se tu objeví zase někdo, kdo bude jako v případě Seatu tvrdit, že to dá dokonce o vteřinu rychleji >😁
Mrknul jsem na autocentrum.pl, ale je tam jen RSQ3. To to mimochodem dává za solidních 5.0s (Audi udává 5.2s)...
[odkaz]
[odkaz]
Kámo, nejsem fanoušek Q3, ale hodnoty zrychlení audině seděj vžycky.
Dokonce je to jediná automobilka, kde je velmi často auto i v reálu rychlejší z 0-100 než na papíře.
Jinak murlante...to starý efko má asi těžko čtyřkolu, krouťák a S tronic. A tyhle věci hrajou v 0-100 roli.
:-!
Dokonce je to jediná automobilka, kde je velmi často auto i v reálu rychlejší z 0-100 než na papíře.
Jinak murlante...to starý efko má asi těžko čtyřkolu, krouťák a S tronic. A tyhle věci hrajou v 0-100 roli.
:-!
webpaja
...vynechám vzhled, který je pro mě stejně iritující jako E-Pace (tlusté bonpari vyndané po minutě cumlání), tak nechápu věty o podvozku. Nepohodlné, uhopsané a navíc od spodku hlučnější.
To je největší čára přes rozpočet, která je o to tlustší, čím víc nové konkurence vyrostlo.
To je největší čára přes rozpočet, která je o to tlustší, čím víc nové konkurence vyrostlo.
mne to pride ako umelo dvihnuta predosla A3 ... proste je to take hatchbackovite asi az moc na pomery SUV ( aj dost nizka maska ) .. mensia Q2 na mna posobi paradoxne vacsim "SUV dojmom" a masivnejsie [odkaz] .. rovnaky problem mam aj u X2... kde v tom opat vidim hatch.. ale napriklad na E-pace aj XC40 uz opat vidim SUV :😉
PS: niektorym SUV podla mna obla kasna sedi... ano aj ja som jednoznacne za hrany u SUV... ale aj tu su vynimky.... napriklad fiat 500X so zaoblenou svojou retro kasnou nema vizualnu chybu... proste mu to pasuje... hoc asi by som stejne radsej v tejto triede vitaru ale pasuje mu to 😉
PS: niektorym SUV podla mna obla kasna sedi... ano aj ja som jednoznacne za hrany u SUV... ale aj tu su vynimky.... napriklad fiat 500X so zaoblenou svojou retro kasnou nema vizualnu chybu... proste mu to pasuje... hoc asi by som stejne radsej v tejto triede vitaru ale pasuje mu to 😉
kaiserlábus
Vydal dokument o inflaci............ >😒]
Budu citovat : "Svět blb.ců a kurtizán." >😁
Budu citovat : "Svět blb.ců a kurtizán." >😁
Jaros71
Ta cena Q3 je jen na papíře.
Reálně je na autosalonech cca 150-250 tis sleva.
Čím dražší tak je sleva větší.
Auto už končí..a protože nemá velký kufr , moc se neprodává.
Uvidíme jak bude nový model vypadat..už tady měl být. 😉
Reálně je na autosalonech cca 150-250 tis sleva.
Čím dražší tak je sleva větší.
Auto už končí..a protože nemá velký kufr , moc se neprodává.
Uvidíme jak bude nový model vypadat..už tady měl být. 😉
PS: u svokrovcov mimo mesta ma jeden sused na zahrade novu Q2 v cervenej a v reale sa mi dost pacila priznavam ... skutocne som bol az milo prekvapeny ako paradne posobila a kompaktne a sikovne zaroven ... a aj ten zadny stlpik slo prekusnut ( cierny je tu za mna krajsi ako svetlo sivy ) ... len to fakt chce peknu farebnu kombinaciu a kola .... a cervena Q2 sedi dokonale .. lebo taka cierna tu asi bude uz dost mozno nuda... :😉
Co se interiéru týče... rádio je trošku oldschool, tablety obecně nemusím, ale jinak mě to na pohled nijak neuráží, a to ani optikou auta za 1.3M.
[odkaz]
za mna dnes za melon by som chcel radsej 132 kw 4-kolku s manualom od jaguaru [odkaz] ako podobne vykonne Q3 s automatom .. uz len dizajn hraje pre jag... aj celkove novsie know-how
Jinak Q2 a Q3 jsou uplne zbytecny auta, ktery nikdy nemeli spatrit svetlo sveta - ale lid si to zada, tak co uz
Q2 je velke asi ako ASX ... a o tento velkostny segment SUV je u nas stale vacsi zaujem.... len skoda tej ceny v pripade Q2 ... ( jasne ved audi je audi no ved hej ) ... ja u nas Q2 fakt vidim velmi malo .... ale ked pozriem celoeuropske predaje tak zbytocne urcite nie je.... ved aj mne sa SUV pacia... a prave tejto velkosti... stejne nechcem touarega.. na co? ale take ASX ci Q2 by som kusok uz vyuzit vedel .. takze ani mna tu zaujem o tieto SUV vozy v eu neprekvapuje
To jsou požadavky ekofašistů a eurobyrokratů.
paci sa mi povedzme hybridne niro ... ale ta cena je fakt mimo beznu realitu ... a prave tu je to stale pre mnohych velkou prekazkou... lebo hybridy ludia coraz castejsie uz chcu ... len vacsina z nich na ne zatial bohuzial stale nema :😉 ... a tak radsej volia kdejake tie kompromisne male benziny a podobne ...
Je to termodynamický a fyzikálně nemožné.
nepiš tedy, že je to možné.
Je to ekologicky ekonomicky nesmyslné.
Jinak jde i hybrid diesel. Čímž tvá teorie dostává poslední hřeb do rakve.
Jak píšeš - jenom po městě a okreskách. Jenomže současné benzíny by stejně diesely v malých vozech nahradili. Prostě dostali turbo o cca čtvrtstoletí pozdšji a rozdíl se smazal.
Dieselgate, který je v očích mnoha příčinou, to jenom urychlil.
Väčšina SUV jazdí len pár km, 200 dní v roku ani neohrejú motor. Ja by som kvôli 3-4 dovolenkovým cestám za rok nechcel počúvať klepot nafty denne cestou do práce. Ak máš viac aut, tak potom ani nemá zmysel zvažovať diesel na poskakovanie aj keď v ťažkom aute.
Neřeší výbavu, bere bílou skladovku se základním motorem. Rozhodne si nemyslím, ze toto auto bude jediným autem rodiny na dlouhé trasy apod.