Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
_Karel_
Tak kupé to neevokuje ani náhodou [odkaz] nevím, co v Audi berou za drogy. Ale vypadá to dost dobře. Jediný, co se mi nelíbí je maska. Interiér je sice bez překvapení, ale aspoň je vidět na budíky a ručičky přístrojů se točí zleva doprava. Celkově za mě super!
Z velkého 5dv. SUV sice klasické coupé neuděláš, ale jestli v tom (právě z profilu) nevidíš aspoň něco z tohoto (viz odkaz) vozu, pak pro změnu nevím já, na čem dnes jedeš ty... 😉
[odkaz]
[odkaz]
Sorry, ale ne. Že to má trochu podobný C sloupek, na tom nic nemění.
X6 skutečně vypadá jako coupe. Tady nevidím ani náznak. 😉
X6 skutečně vypadá jako coupe. Tady nevidím ani náznak. 😉
Takže kromě C sloupku tam vážně nevidíš nic???
Které kupé od BMW ti X6ka (když se poprvé objevila) připomínala?
Které kupé od BMW ti X6ka (když se poprvé objevila) připomínala?
X6ka mi připomíná kupé. Ne nějaké jiné, konkrétní. To, že ty v Q8 vidíš nějaké odkazy na Quattro neznamená, že vypadá jako kupé.
Tak to vidím já.
Tak to vidím já.
Samotná splývavá/padající linie střechy přece není "synonymem" kupé (spousta kupé jej nemá a ani původně jej karoserie kupé neměly), tím spíš u BMW.
Kupé není fastback (který navíc na rozdíl od kupé může mít i dva páry dveří) a X6ka vypadá jako "nakoplý" oteklý fastback, ...a když jsem ji viděl poprvé, na žádné kupé od BMW jsem si opravdu nevzpomněl. Tady naopak především ty "nafouklé" blatníky jsou jasným odkazem na kupé Quattro, a když jsem to viděl, hned jsem si na něj vzpomněl. Takže Q8 sice jako kupé (obecně) nevypadá, ale (kupé) Quattro částečně evokuje.
Kupé není fastback (který navíc na rozdíl od kupé může mít i dva páry dveří) a X6ka vypadá jako "nakoplý" oteklý fastback, ...a když jsem ji viděl poprvé, na žádné kupé od BMW jsem si opravdu nevzpomněl. Tady naopak především ty "nafouklé" blatníky jsou jasným odkazem na kupé Quattro, a když jsem to viděl, hned jsem si na něj vzpomněl. Takže Q8 sice jako kupé (obecně) nevypadá, ale (kupé) Quattro částečně evokuje.
CHerokee
1 158. krabice na stejný způsob. SUV, SUV, kombík...pardon Cross over...a turt to samé. Nuda a šeď. Asi si to evropský zákazník žádá...splynout s krabicoidním davem při zacpávání města.
Líbí se mi interiér. Motor bude asi výborný na dlouhé cesty, ale ta unifikace, to zabíjí.
Líbí se mi interiér. Motor bude asi výborný na dlouhé cesty, ale ta unifikace, to zabíjí.
No jo, ono je to jinde na světě jinak... v Číně to je stejné a v USA pro změnu nuda a šeď trapných trucků.
Souhlas, jen další SUV bez špetky nápadu. Pokud někdo přemýšlí o Coupé, koupí si opravdu coupé a to třeba A5, BMW 4er nebo MB C/E Coupé, nikoli bachraté SUV. Jen to že někdo zkosí sloupek C a udělá bezrámová okna z nevzhledné krabice sportovní 2dveřové coupé neudělá :no:
Ozzman
Za mne asi ne. Detaily jsou super, zadní 5. deře a zadní světla, kola, barva, sedačky, ale celé je to takové..nijaké. Kež se tyto prvky objeví u klasického SUV či klasického kombi, ale tohle je kočkopes, nějak už přestávám asi chápat, proč vznikají tyto meziprodukty mezi SUV a jinými variacemi karosérií. Ale proti gustu.
Neberu ti samozřejmě názor, ale fakt ti to přijde jako něco jiného, než běžné SUV?
Když to srovnám třeba s [odkaz] Q8 [odkaz] tak jediný větší rozdíl je v tom, že Q8 je natáhlejší - delší auto. Já v tom nějakou obdobu X6 nevidím ani náhodou. 😄
Když to srovnám třeba s [odkaz] Q8 [odkaz] tak jediný větší rozdíl je v tom, že Q8 je natáhlejší - delší auto. Já v tom nějakou obdobu X6 nevidím ani náhodou. 😄
Ze stejného důvodu, jako se dnes dělají kombíky se šikmými 5. dveřmi místo klasické hranaté krabice a-la-Volvo-850. Za mě je tohle zajímavý kompromis, není to úplně krabice jako Q7, ale není to ani pseudoSUVkupé jako X6... teoreticky by mohla zůstat zachovaná přepravní kapacita... za mě :yes:
Mam to podobny. Q8 se mi libi, vyhradu mam snad jen k prekombinovanemu predku, ktery vsak pujde vyresit vhodnou kombinaci barev a pak ty lany dotykacu moc nemusim.
Ale jak pises, je to kockopes. Jsem konzerva a tyhle jako-kupe suv jsou mimo muj zajem.
Ale jak pises, je to kockopes. Jsem konzerva a tyhle jako-kupe suv jsou mimo muj zajem.
TGreat
To jestli je to pěkný nebo ne je subjektivní, ale podle mě je to jenom dvou tunovej, předraženej kompenzátor malýho péra, ale určitě na tom Audi trhne balík 😄
Blue Sun
zepředu jak nepovedená čínská variace na přední masky amerických trucků. Zboku pokus o rádoby dynamickou siluetu, který taky nevyšel. A v interiéru lesklé plochy na všechny strany, hnus největší...
predok je fakt ako z monster trucku ... ale ta zadna lajna je pecka... real napovie viac ale tentokrat by ma mozno ani neprekvapilo keby nova X5 s tymi megaladvinami bola dokonca krajsia ako Q8 hoc nie su priami konkurenti ... ale tak zrejme sa da ocakavat ze aj nova sportovejsia X6 ktora casom pride bude hodne podobna prave novej X5 .. minimalne prave tymi vemenami .. pardon... ladvinami som chcel napisat ... :😉
kosmonaut
OK, fejkové výfuky má Golf, má je Passat, Arteon, má je myslím i nějaká A4, nebo A6. V podstatě teď koncern VW smaží fejkové výfuky takřka všude, i když vůbec nerozumím tomu, proč.
Dobrá, ale tohle je Q8, výkladní skříň Q řady, bude to jedno z nejdražších Audi. Tak hergot dopytle proč?
I malý usmrkaný Suzuki Swift Sport s 1,4 vysavačem má dvě funkční koncovky potrubí. To se opravdu u VW zbláznili?
Dobrá, ale tohle je Q8, výkladní skříň Q řady, bude to jedno z nejdražších Audi. Tak hergot dopytle proč?
I malý usmrkaný Suzuki Swift Sport s 1,4 vysavačem má dvě funkční koncovky potrubí. To se opravdu u VW zbláznili?
ale tusim ze napriklad stinger fake koncovky nema... treba proste si vediet dnes uz vybrat 😉 .. lebo setri sa uz vsade :😉
Hlupáčku, ty si fakt myslíš, že je to kvůli šetření? To je roztomilé 😄
Mercedes tiez robi umele koncovky vyfukov asi aj BMW...mohli by s tym prestat . Inak ziadna tragedia su aj horsie veci.
Řekl bych, že BMW to nedělá. Alespoň ne u modelů, kde se to nesluší. 😉
BMW se zatím v tomto ohledu docela drží a budiž mu to ke cti. Audi (a MB) tvrdí, že tak to chce většina zákazníků, protože to prý (na oko) dobře vypadá a hlavně odpadá čištění s tím spojené. Já s tím sice nesouhlasím, ale je mi to platné jako tady s Burešem/Zemanem. 😉
Myslím, že BMW už také podléhá, 7er má stejné fejkové chromované rámečky jako konkurence. Jediný rozdíl je, že za tím rámečkem má ještě nějaké koncovky, nicméně fejkově to vypadá úplně stejně. Normální výfuk není součástí karoserie a je logicky oddělený protože musí mít volnost pro vibrace
[odkaz]
7er už má fejk, protože na odiv dává velkou chromovanou "rouru" nalepenou na karoserii, která přitáhne pohled z dálky, ale při bližším ohledání se za ní skrývají v lepším případě dvě obyčejné kulaté plechové rourky, v horším případě dieselů jenom jedna. Takže poslední fáze nastane, až si ten fejk prostě přiznají a ty rourky ohnou dolů a do rámečku dají nějakou plastovou voštinu.
[odkaz]
[odkaz]
7er už má fejk, protože na odiv dává velkou chromovanou "rouru" nalepenou na karoserii, která přitáhne pohled z dálky, ale při bližším ohledání se za ní skrývají v lepším případě dvě obyčejné kulaté plechové rourky, v horším případě dieselů jenom jedna. Takže poslední fáze nastane, až si ten fejk prostě přiznají a ty rourky ohnou dolů a do rámečku dají nějakou plastovou voštinu.
[odkaz]
Do premie to přivlekl Mercedes, BMW to nedělá, doufám, že ne jen zatím. Je to jeden z nejsměšnějších prvků současného autodesignu, čirá esence šméčka. :no: :no:
3_diamanty
mi to zacina pripominat nejaky americky prerasteny pickup ... je to take kusok naplacane na tom predku ta hmota.... ale zadok je ozaj pekny... asi to bude super mega kara ... ale podla mna range rover je nadalej krajsi... aj ked priamy konkurent pre Q8 bude asi urus... ale ano.. aj ten sa mi paci viac... ten je defakto ako sportove SUV vizualne dokonaly .. kazdopadne o uspechu Q8 moc nepochybujem ... ved je to SUV a tie sa predavaju vsade a vo vsetkych podobach hodne dobre :😉 :yes:
Freddka
Prej ze "Design je prakticky shodný s loňskou studií Q8 Sport Concept"
Tak nevim no asi potrebujete vic dioptrii nebo co [odkaz] [odkaz]
Tak nevim no asi potrebujete vic dioptrii nebo co [odkaz] [odkaz]
IceDive
S prednou maskou v matnom hliniku celkom bojujem. Podstatne viac sa mi paci verzia aku ma audi na svojej stranke audi.de kde je v laku auta.
Spyke
Opravte si informace. SQ8 nebude, ale rovnou RSQ8 s 4,0 TFSI V8 441 kW. Jinak na živo je to opravdu působivý model. Dále příští rok bude Q7 facelift, který bude mít za následek změnu interiéru, takže bude stejný jako u Q8 a designéři přiznali i zásadnější změnu designu, než bývá u faceliftů zvykem.
RSQ8 asi těžko, Q8 RS možná ano. 😄
A to má být vyladěný motor z Cayenne/Panamery Turbo, nebo naopak podladěný (hybridní) z Panamery Turbo S?
A to má být vyladěný motor z Cayenne/Panamery Turbo, nebo naopak podladěný (hybridní) z Panamery Turbo S?
Budu dělat že tendle model neexistuje a až vyhraju lotynku, pudu si pro RS4.
Sice nejsem úplně fanouškem soutěže "o největší masku" (nebo ledvinku), ale tohle jako celek můžu.
Skoro každý tady hází hnůj na Lexusy, ale když vyjde s něčím D3, všichni jsou hned shovívavější.
Tahle oranžová je dobrá na prezentaci, ale v reálu Q8 uvidíš spíš v Č+B+50 odstínů šedi, a v těch bude zase vypadat trochu jinak, než v oranžové.
:no: