Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Škoda Sunroq je studie SUV bez střechy. Vytvořili ji studenti

9 komentářů

zdeneksvoby
Tak todle se moc škodovce nepovedlo. Ten design je fakt hnus, abasence střechy se mi také nelíbí. Opravdu si myslím, že todle by se vyrábět nemělo >😁 nebo se snad pletu?
mufik.martin
Mě se zase auto neskutečně líbí 😄
PetrStary
tohle je strašně opdorný!! Kdyby raději se věnovali elektromobilům nebo autům na vodík!! Ted představí po x letech, že začnou konečně vyrábět auta na elektřinu a nemají ani hybridu v nabídce...???
beibej
to jako fakt? To je kůže z břicha nějaký důchodkyně ne? >😁 Tím se chlubí?
Hele tady nám to nějak vodstává! No neva heftni to tímhle šroubem. >😒]
Když to nemá střechu tak proč je tam ten hnusnej hrb vzadu?
Jinak tuzinku je tam dost to jó. :no:
Mates35
To už snad ani nemyslí vážně? To je opravdu otřesné auto, raději kdyby dělali něco pro životní prostředí jako třeba Hyundai a jejich auto na vodík, to je jiný kafe. Co s takový kabrioletem...
Ernesto01
Chválím studenty. Umí uříznout střechu. A ještě jsem se i dozvěděl něco nového, totiž že inkluze se týká nejen základního vzdělávání.

😄 😄 😄
Pallermo
Auto ktere je od zacatku svymi tvary navrženo se střechou, nelze jen odendat strechu a trochu poladit zadek. Prostě když chci udělat auto jako takové a chtějí machrovat jak studneti jsou dobrý, sorry ale takové věci dělají kluci po garážích sami, stačí zajet podívat se na tuning srazy u nás. Pochopí když si vezmou podvozek trochu málo karosérie (1/5) jako základ a vytvoří úplně nové auto, tak řeknu jo dobrý. Ale zatím co vše udělali vždy jen uřízli střechu a nějak dodělali záď. Prostě auto bez střechy musí být už tak od samotného vzniku koncipováno, jinak to je obludnost, Range rover je toho důkazem, kolik jich prodali v kabriu? hoooodně málo.
OndrejPolak
Zdá se mi to, nebo je to celé jen špatný vtip? Tohle auto si přeci soudný čech nemůže koupit...., Design - ohromné mínus, absence střechy - mínus. Dokázal bych si to max představit jako nějaký eletromobil, ale počkat..-ty se škodovka taky ještě nenaučila vyrábět. Takže za mě jedno velké zklamání.
HonzaNetrly
Nechápu.., pro mě je to vážně zklamání..., absence střechy? šak proč ne >😁 design? Ten se mi u škodovky celkově nelíbí u žádného jejich auta, ale tady? Tady je to extra hnus. Nechápu jak s tímdle mohla škodovka vyjít ven, vy snad ano?