Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
webpaja
Moc se na jízdu s ní těším, do 14-ti dní ji mám na část dne jen pro sebe. Po tolika pochvalných testech se na ni těším. Předchozí generace byla až moc tankem a strašně málo "emkem". Ne, že by jí scházela rychlost, ale aspoň náznak hbitosti, rychlejší řízení a vyšší komfort při běžné jízdě byl velký problém.
Dala se utrhnout, ale vzhledem k těžkopádnosti to šlo na běžných silnicích jen v nízkých rychlostech, ve vyšších to bylo tak na okruh nebo letiště. Hodně výkonu, málo zábavy a plomby na výměnu...to vše u nové M5 vypadá zatím na papíře neporovnatelně lépe.
Snad jen výkonu je hodně...moc :yes: >😁
Dala se utrhnout, ale vzhledem k těžkopádnosti to šlo na běžných silnicích jen v nízkých rychlostech, ve vyšších to bylo tak na okruh nebo letiště. Hodně výkonu, málo zábavy a plomby na výměnu...to vše u nové M5 vypadá zatím na papíře neporovnatelně lépe.
Snad jen výkonu je hodně...moc :yes: >😁
ikarus
V Bmw i8 k moři bych jel s nějakým pěkným děvčetem. Třeba v blahé paměti slečna Míša by byla pro ten účel jako stvořená. Na videu jsou ale dva chlapi! Jste proboha normální?
Ano palec dolu, ne palec nahoru.
Ja bych tedy takove auto nechtel ani zadarmo a tech duvodu je vic, ne jen jeden.
Alebo vážne čakáš, že niekto, kto chodí na stránky o autách a teda auto pre neho nie je len premiestňovadlo z A do B, netúži po silnom motore? Každý by prijal silnejší motor; aj tí, čo majú napr. M2, by chceli M2 Competition. Druhá vec sú už praktické aspekty, ako je spotreba, prevádzkové náklady a samozrejme hlavne cena. Ak by ale išlo čisto o silu (výkon), na čo sa pýtaš, tak drvivá väčšina by to chcela.
Mimochodem to auto jede pekne, ale za drtive ho rozhodne nepovazuju
- střední třída s turbem
- prémiovka s turbem, baterkama a elektromotorem >😁 :-! :yes😒br /> A tak je to spravne a tak to ma byt!!!
Ani si to netreba predstavovat, donedavna sa to volalo Porsche Boxter >😒]
Chápu, že z pohledu Outlanderu PHEV se to posuzuje hůř 😉
Tedy jen jsem se zeptal jestli to tu ma nekdo jako ja. To snad proboha neni trestny cin.
Outlander je sqele auto, pohodlne tiche, zive a navic ma ted otevrene modre zony v cele Praze. Pekac s nadupanym motorem musis nechat na P+R a pokracovat metrem.
Todle mě vždy parádně pobaví😊
A odpoved na tvou otazku: jasne ze touzim, jeden uz mi v garazi stoji a nestaci mi to, chci dalsi a dalsi. Ale protoze nemam na zahrade ten strom porad, tak jen touzim.
PS nebyl v Praze je s malym a tvrdym aby to nebilo do oci
A stačil by mi ten motor v 3er , 5 je už väčšia ako mi je treba. >😁