Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJak vypadá motor 1.9 TDI po 691.000 ujetých kilometrech? Výsledek vás v lecčem překvapí!
51 komentářů
lada 2102
Já bych ale řekl, že se spíše na dobrmé stavu podepsala hlavně kvalita nafty.
Ada je zase tady
Je jasné, že ten motor je perfektní. To není žádný francouzský střep. :-!
Už nás prosím přestaň přesvědčovat,že jsi tak hloupej..
_Karel_
Standardně se tu člověk dočte, jak jsou koncernový auta křápy, co se málem nedožijí 200tkm. A když se tu ukáže motor ve slušným stavu se 700tkm , tak je to naprosto běžná věc, zbytečnost, reklama, koho by to mělo překvapovat.....
Aha..tak jsme teda všichni v šoku, neuvěřitelný držák a supr kvalitní auto.Tohle je jasná ukázka co dokáže koncern vw..OK? 700.000 km hodně slušný,ale zázraky se kámo nedějí..
A kdo říká že se dějí zázraky? Jo, motor je slušnej držák. Být to místo provařené oktávky jiný auto, tak tu fandové hýkají blahem.
Je to slušná porce km, a na celkem levný auto úspěch. Nic víc, nic míň.
Je to slušná porce km, a na celkem levný auto úspěch. Nic víc, nic míň.
No levný..to nevím😉Jasně,být to Ford,Toyota,Honda atd,tak by ten článek vypadal asi divně.Jenže se zde na tohle téma objevuje jen jedna značka..a to je třeba ten problém.Nad kvalitou těchto starších TDI nepochybuje snad nikdo,jen to dělá dojem,že toho je schopen jen jeden..ale za mě v pohodě.
V rámci trhu aut spíš levnější. Jo, nepochybuju, že to zvládnou i jiný auta/značky.
majitel Olomoucké Mazdy měl svého času 626 s dvoulitrovým atmo benzínem. Nejela milión a pak si ji vzali zpátky do Japonska do muzea. co by se taky zprasilo na atmo benzínu...
Tohle znaj všichni majitelé Priusů apod. taxikáři to s nima najížděj i dneska [odkaz] [odkaz]
Milion kilometrů za volantem řidičsky i designově asi nejméně uspokojivého auta na trhu. Tfuj tajbl, hrozná představa! 8-s 8-s 8-s :no:
Co je to také = nejméně uspokojivé auto na trhu? >😁
Myslíš příliš tichá a pohodová jízda? [odkaz] 😄
Pro denní drcení kilometrů po městech = asi těžko hledat lepší
Pro lepší spolehlivost = těžko hledat lepší
Zkus se neuspokojovat autem ale holkou = a Prius hodnoť jako auto na denní ježdění 😉
Myslíš příliš tichá a pohodová jízda? [odkaz] 😄
Pro denní drcení kilometrů po městech = asi těžko hledat lepší
Pro lepší spolehlivost = těžko hledat lepší
Zkus se neuspokojovat autem ale holkou = a Prius hodnoť jako auto na denní ježdění 😉
Já viděl jako taxi auta spoustu jedničkových oktávek, superbů a passatů, ale prius zatím ani jeden >😁
Akorát ti uniklo, že je to 20 let staré auto, tehdy byl koncern trochu jinej a asi uznával jiné hodnoty.
Neřekl bych, ve firmě nám jezdí 2.0 TDI 103 kW z roku 2012 a 8 aut, která jezdí kurýra po Evropě s náhradními díly už každé natočilo přes 500 tkm, "péče" je klasická firemní, tedy olej po 30 tkm a zacházení také firemní, prostě služebák=závoďák=tréňák=náklaďál.. Letos budou nahrazeny a myslím, že někde u soukromníka dají 700tkm s prstem v nose. Jsou prostě lepší a horší motory, přístup je pořád stejný..
To si můžeme říci až ty vaše firemní auta budou mít těch 20 let, ale pochybuji,že se toho dožijí. Jinak netvrdím, že je koncern vyloženě špatný, jen těch přešlapů v poslední době je trochu víc. A to že kvůli nákladům všichni výrobci jdou až na hranu a slevují z kvality je všeobecný problém, nejen koncernu VW.
Tady až tak nesouhlasim = viz já 21:20 😉
Obecně když se uvádí něco novýho tak si většinou výrobci daj záležet = Okta sice byla jen Golf s kufrem = ale první svýho druhu. Přes různý nedostatky je pěkně předimenzovaná = to už nikdy žádná další nebude
Před 20 lety vedl VW šílenej megaloman Piëch = firmě za dobu svý vlády z2násobil obrat ale jeho pomníky stály miliardy
To je ta doba z který je dopis managementu koncernu šéfovi dozorčí rady: "Herr Doctor Liesen, tuto společnost vede psychopat... >😒]
Tohle sou prostě vlny = plus všichni víme že tráva bejvala zelenější 😄
Obecně když se uvádí něco novýho tak si většinou výrobci daj záležet = Okta sice byla jen Golf s kufrem = ale první svýho druhu. Přes různý nedostatky je pěkně předimenzovaná = to už nikdy žádná další nebude
Před 20 lety vedl VW šílenej megaloman Piëch = firmě za dobu svý vlády z2násobil obrat ale jeho pomníky stály miliardy
To je ta doba z který je dopis managementu koncernu šéfovi dozorčí rady: "Herr Doctor Liesen, tuto společnost vede psychopat... >😒]
Tohle sou prostě vlny = plus všichni víme že tráva bejvala zelenější 😄
jam2015
že pravidelne niekde vyhrabú koncernového maratónca. A od konkurencie nikdy nič. A keď už, tak iba niečo na amerických cestách. ;-\
ryccardo
Už skoro 8 let vlastním 1,9 TDI 81 kW a aktuálně mám přes 280 tis. Motor jede jak má oleje sežere litr za 15 tis tj výrazně míň než nový motory s poddimenzovanejma pístníma kroužkama a měním ho každých 15 tis km. Auto rozhodně nešetřím a točím ho běžně přes 3 tis nezřídka i na 4 tis když mám sportovní náladu. Turbo je pořád původní a když bylo před rokem na čištění kvůli zatuhlý regulaci, tak nejevilo žádný známky opotřebení. Navíc díky tomu, že motor nedusím v nízkých otáčkách a nebojím se ho vytočit, naprosto čistý bez karbonu. Dlouhodobá spotřeba 5,8 litru. Chtěl jsem ji prodat, ale servisák mi to rozmluvil. Tak s ní možná ještě asi rok pojezdím. Na tyhle auta nadává jen ten co v nich nikdy nejezdil. Jistě. Je to už stará popelnice, není dokonalý, ale nic zásadního, proč bych si měl pořizovat novější, mu nechybí.
Já třeba taky budu shánět náhradu za aktuální auto, jenže nic podobného se aktuálně nevyrábí. Tak mi zbyde jen ten bazar.
Já už totiž tou dvěstěšestkou, kterou si můžeš najít v profilu, nejezdím pět let.
Vim že i ta tráva bejvala zelenější = ale auta sou už desetiletí vyráběný na zhruba stejnou výdrž. Náš průměr 15 let = je trochu za 😉
Fakt si představuješ že zejtra vyrobený běžný auto = vydrží o kolik? O třetinu o polovinu míň? 😄