Neviem, či je tá maska so spojenými ľadvinkami len špecifikum nových eMkových modelov (viď aj M2 Competiton), alebo to bude nový dizajnový trend BMW všeobecne.
Každopádne je to pomerné prekvapivé, keď samostatné ľadvinky definovali masku BMW takmer oddávna. Teraz to prepojenie (najmä na M2) už pôsobí ako jeden veľký otvor, len v strede zúžený: [odkaz] Ešte krok a bude z toho: [odkaz] >😒]
A proč tam asi tak jsou ty mřížky pod předními světly, které jsou podobně horizontálně orientované, jako "ledvinky" jiných modelů BMW (např. 507, nebo Z😄.
[odkaz]
[odkaz]
Někde jsem četl, že to propojení ledvinek potřebovali kvůli montáži radaru a kamer........a dost možná to souvisí i s operací aktivního grillu..........
No, taky jsem si to před časem myslel. Ale teď jsem toho názoru, že je to jediná cesta na přežití v době, kdy čtyřválce už atakují cca 400koní...... :-!
Každopádne je to pomerné prekvapivé, keď samostatné ľadvinky definovali masku BMW takmer oddávna. Teraz to prepojenie (najmä na M2) už pôsobí ako jeden veľký otvor, len v strede zúžený: [odkaz] Ešte krok a bude z toho: [odkaz] >😒]
[odkaz]
[odkaz]
Já jen že vždycky to ledvinky jak se dělaj posledních pár desetiletí = prostě nebyly
A lidi jako ty = tu dobu nejspíš pamatujou 😄
Koní nikdy nie je dosť,ale odtiaľ-potiaľ som zistil.