Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai i20: Nová světla, nárazníky a dvouspojková převodovka

30 komentářů

rokyta.p
Nebrat 8-s :no: konkurent ....no, leda pro Ladu Kalina >😁
zaplosak
Tak si ho neber, nikdo ti ho nenutí, tvé rady jsou směšné😄
Pedros04
Když jsi tak chytrý tak přednes pádné argumenty
JirkaV8
Jděte už s těma Ho-vna-jema do pryč 8-s Nikdo na takové darebáky s fuřešinou není zvědavý, děkuji. :no:
car
Nebuď na vw tak tvrdej,oni jsou už jiní,podvádět nebudou..😄
jam2015
... a preto - pre zicher - sťahujú z ponuky naftové motory! 😉
Pedros04
Za koho se vyjadřuješ, že tvrdíš nikdo není zvědavý. Kdyžtak mluv aspoň za sebe. Spíš vidím, že podle lajků na tvé příspěvky moc lidí zvědavo nebude. Nic věcného k tématu nenapíšeš, ale vedeš tady akorát "chytré" řeči
tune.lar
Tahle nová generace nevypadá vůbec špatně. Dle mého pohledu nejpovedenejsi i20. Motorově a technicky bude dostačovat všem případným zájemcům. Povedené nové autíčko.
jirik_kirij
Souhlasím. I když mám coby majitel "Turecké" i20 z roku 2009 trochu osobní problém s tím, jak se Hyundai CZ choval ke svým zákazníkům, tak v době když jsem ji kupoval, tak oproti Fabii II byla velmi povedené auto a proto jsem si ji taky koupil.

Když pak přišla Fabia III tak i20 dá se říct, že smázla a v té době bych dal Fabii určitě přednost. Teď už má ale Fabia co dohánět. Čím novější i20, tím povedenější auto. :yes:
King of rain
Pozor KIA má ale 7 let pouze na převodovku a motor a je tam tuším 150 tkm STOP.

Jinak zbytek je jen na tři roky....

Hyundai je imho zárukově výhodnější (5 let neomezeně) a pro Fleet už vůbec jasná volba. Po 4 létech se prodává auto v tovarní záruce....a to je dobré jak pro prodávajícího, tak kupujíího.... :yes:
99matthew99
Kia ma zaruku na cele auto 5 rokov a 7 na motor a prevodovku.
King of rain
Hmm, tak je to ještě jinak...slušnej balast vyjímek. Ale špatné to nebude....

[odkaz]
JirkaV8
Záruka je silné slovo, spíše pozit záruky, který neplatí tehdy a tehdy a tehdy a tehdy >😁 Od nich ani pytlíky do vysavače.
Pedros04
nepovídej a jaké ty s tím máš zkušenosti, že tohle tvrdíš.
jam2015
JirkaV8 a jeho postrehy sú naozaj etalónom.
V profile V8, Escalade a Veyron a k tomufoto Škodofky 😄 😄 😄
Arese
Copak, značka vyrábějící "nejkvaltinější vozy" ti nevoní? Ani se ti nedivím! 😄
karoque
Hnuj.da nevoní? Pane, to je smrad jak v opičárně >😒] Hnuj.du nebrat 8-s
3_diamanty
sa mi v reale moc nepacil volant... pride mi ze aj predosle rio ho malo krajsi... :😉 ... otazne je preco ani po facelifte sa tu ziadna zmena nekonala... ved aj prva fabia ma snad krajsi bolant 😐 ... ale inak je to fajn auticko.. kolega z prace ho ma.. rovnako biely ako to moje... a vzdy sa doberame no .. jemu sa zase nelubi koncern no 😉
sandeman
Decentný facelift zameraný skôr na bezpečnostnú výbavu. Konečne dostane dôstojný automat a podstatne je, že ostanu atmosféricke motory. Palec hore. I20 je veľmi podarené auto.
PetrStary
Už mi o ní doma říkala manželka, jen co jsem dorazil z práce, že to chce >😁 Vypadá fakt luxusně, to se hyundai ten facelift povedl, palec hore :yes:
Googelit
Paní možná bolí frnda, ale o takovou plečku by si určitě neřekla, to ti nevěřím ani za mák >😁
PetrStary
Tak my doma nejsme zastánce zrovna koncernu, koukám na to, co to auto má za výbavu a co za něj chtěj, takže u nás už i30 jezdí a teď něco pro manželku na nákupy 😉 Tohle nám zatím vypadá na jasného vítěze...
Sacahariel
Boha co maj v poslední době výrobci s přidáváním oplastování kolem lemů kol, prahů a tech mamutích zapuštěných plastových lišt. Nejen že to vypadá naprosto příšerně, ale ještě když to po 5 letech sundáte tak se zhrozíte.
Nonsens
výrobci? Tí robia len to, čo chcú ľudia. Alebo si myslíš, že to tam len napráskajú a nepredávajú?
Arese
Skuteční automobiloví fandové a znalci si Korejce prostě nekupují, byť se třeba jedná o moely vyvinuté a vyráběné v Evropě... 😲
P.S. Pokud je mi známo, tak minimálně v ČR zůstaly dosvadní prodeje současné generace i20 daleko za očekáváním Vóši... 😲
mozgog
A prosím, co si kupují "skuteční automobiloví fandové a znalci" ? >😁
Arese
No co asi? V naprosté většině evropské, popřípadě japonské či výjimečně americké značky. Jakou jinou odpověď jsi čekal, auta od marťanů? >😁
Blue Sun
Evropské... No tak to jsou teda znalci. >😁
Arese
Chápu, že ty to (coby tupý autokonzument a hltač vošického reklamních sraček) nemůžeš pochopit! >😒] >😒] >😒]
jam2015
a motory aj bez turba. 😄