Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Emel
Mám matný dojem, že se to tu už řešilo... ale každopádně mi 1600kg na striktně dvoumístné auto s čtyřválcem přijde hodně. Je to víc, než má šestiválcové Zetko v automatu... a to se Zetku nadváha docela vyčítala.
Ale vypadá pořád famózně...
Ale vypadá pořád famózně...
Základní motorizace. Zaplaťpánbůh, že nepodlehli pokušení dát tam diesel ve stylu Golfu GTD😊
1600 kg je vážně dost na tak malé auto. Podstatně větší trojka má s takovým motorem 1500 kg...
1600 kg je vážně dost na tak malé auto. Podstatně větší trojka má s takovým motorem 1500 kg...
Hmotnost s motorem i4 je 1525kg, těsně pod 1600 má i nejvýkonnější V6 s automatem.
Jasně, 1600 je pohotovostní s 75kg řidičem, ale to s tím Zetkem platí... 370Z je 1483 s automatem.
Ta hmotnost nízká není, ale o generaci starší Zetko bych do toho netahal 😉
Že je Zetko o generaci starší snad není pro Jaga handicap, ne? Vybral jsem si Zetko proto, že u něj se v JDM komunitě říkalo, jak je to fajn levný auto s V6, ale strašně těžký...
tak aj 350z sa vycitalo 1500 kg, zas na druhu stranu to na tu dobu bolo velmi tuhe auto co sa pri tych castych upravach a nasadeni zislo... i ked je fakt, ze mat to 1350-1400 tak je to este lepsie hlavne s tym poslednym 313 k VQ35
Uživatel_5340709
blázen si do tohodle auta koupí sterilní tiché dvoulitrové turbo? ........... Pokud ano, tak at se vykašle na jaga, a koupí golfa gti a ještě ušetří.
Objem ma sice rovnaky ako GTi ale dizajn je o riadny parnik napred! Tam nieje o com. Ale samozrejme suhlasim ze do tohoto auta V6 sadne ako * na serbel!
Jen koupí toho dvoulitrového turba ušetří 312000 a další tisíce na palivu. Někdo chce sporťák a přitom s ním sportovně jezdit nebude... A Golf GTI za mě "sporťák" moc není...
Ideální auto pro starší pár, pro manželku, víkendovka...
Ideální auto pro starší pár, pro manželku, víkendovka...
Ne že by se s tím sportovně jezdit nedalo... furt to má kilo pod šest, náhon na zadek, nekompromisní brzdy a tak.
samozřejmě dalo a nebude o tolik pomalejší než V6, a možná i trochu mrštnější díky mínus 50 kilům na čumáku...
zlaté ostré endura. u KTM mezi motory 250-350-450-500 rozdíl 2 tisíce korun mezi každým. fakt je ten, že tady je vyšší výkon spíš prokletí...
protože přidat za dva válce navíc 300 tisíc... to je fakt masakr. nemluvě o brutálním zdanění ve "vyspělých civilizacích"...
zlaté ostré endura. u KTM mezi motory 250-350-450-500 rozdíl 2 tisíce korun mezi každým. fakt je ten, že tady je vyšší výkon spíš prokletí...
protože přidat za dva válce navíc 300 tisíc... to je fakt masakr. nemluvě o brutálním zdanění ve "vyspělých civilizacích"...
Presne ako píšeš, ten dynamický rozdiel medzi R4 a slabším R6 nebude nijak vrazný, svoje spraví aj tá úspora hmotnosti. Dokonca na papieri má 2,0 A/T rovnaké zrýchlenie, ako 3,0 250 kW M/T: 5,7s (s automatom je to 5,3s). Samozrejme charakter, zvuk a pod. bude niekde inde, ale čisto dynamicky rozhodne netreba 2,0 odsudzovať.
No ještě jsem neviděl takový pár, nebo starší ženu. To auto je pro trhy jako Holandsko, kde se za objem krvavě platí.
Už aj na Slovensku, bohužiaľ, ako som sa sám presvedčil (len u nás je to za výkon).
Indiáne přestaň se přihlašovat ze dvou nicků. Je to trapný.
vidíš, já zrovna znám starší pár, který v convertible f-type jezdí... a nesmíš hledět optikou Ostravska, v Česku se jich prodalo pár, skoro je nepotkávám...
vidíš, já zrovna znám starší pár, který v convertible f-type jezdí... a nesmíš hledět optikou Ostravska, v Česku se jich prodalo pár, skoro je nepotkávám...
webpaja
...vidím pouze argument nižší ceny a dejme tomu servisních nákladů. Moje soužití s kompresorovým V6 v XE S ukázalo tento motor v nejlepším světle.
Krásný zvuk, díky systému přeplňování až atmo charakter s dostatkem síly v celém spektru, avšak návykovou gradací výkonu. To vše se spotřebou 9,5l/100km v průběhu 50tkm.
Nový čtyřhrnek jsem ještě nejel, asi má smysl pro některé druhy zákazníků a hlavně země s citelně odslišeným daněním a pojištěním. Mě pasuje jako základ do sedanů, malých gazíků, tady v F-Type však příliš ne.
Sám bych si teď s vyjímkou F-Type 400 a SVR nevybral. Moje nejoblíbenější varianta RWD a 550HP podávaných "véosmičkou" skončila kvůli vyšší poptávce AWD varianty.
Té však chybí původní čistota řízení, jemnější usazení předku v zatáčkách a absence nedotáčivosti v první třetině vinglu.
Krásný zvuk, díky systému přeplňování až atmo charakter s dostatkem síly v celém spektru, avšak návykovou gradací výkonu. To vše se spotřebou 9,5l/100km v průběhu 50tkm.
Nový čtyřhrnek jsem ještě nejel, asi má smysl pro některé druhy zákazníků a hlavně země s citelně odslišeným daněním a pojištěním. Mě pasuje jako základ do sedanů, malých gazíků, tady v F-Type však příliš ne.
Sám bych si teď s vyjímkou F-Type 400 a SVR nevybral. Moje nejoblíbenější varianta RWD a 550HP podávaných "véosmičkou" skončila kvůli vyšší poptávce AWD varianty.
Té však chybí původní čistota řízení, jemnější usazení předku v zatáčkách a absence nedotáčivosti v první třetině vinglu.
Ako základ R4 beriem. Stále je to 300 koní, RWD a stovka pod 6 sekúnd. A hlavne nesmierne krásne auto. Niekto si to môže proste kúpiť len pre ten look, nepotrebuje alebo nechce brutalitu V8 (alebo sa jej proste bojí, čo po skúsenosti celkom chápem >😁 ).
A stále to nebude nijaké orezávatko, viď druhá veta.
A najmä ako píšeš, krajiny ako Dánsko či Holandsko ocenia tento slabší základ z daňových dôvodov. Aj keď Slovensko sa k nim svojou registračnou daňou celkom blíži. 8-s
Inak samozrejme súhlasím s tým, že ako ideál by bol ten (silnejší) V6 a sám by som volil práve túto motorizáciu.
A stále to nebude nijaké orezávatko, viď druhá veta.
A najmä ako píšeš, krajiny ako Dánsko či Holandsko ocenia tento slabší základ z daňových dôvodov. Aj keď Slovensko sa k nim svojou registračnou daňou celkom blíži. 8-s
Inak samozrejme súhlasím s tým, že ako ideál by bol ten (silnejší) V6 a sám by som volil práve túto motorizáciu.
K Jaguaru by se mělo přistupovat s úctou k tradici, ale na 4 válci u něj nic tradičního není. Myslím, že do tohoto auta 4 válec skutečně nepatří, nehledě na to, že by tam vešel 2x.
Je to velká ztráta, právě jsme ve městě kousek jel za černým F-Type S cabrio a ten zvuk a design paráda, 6 válce tradičně k Jaguaru patří. 4 válec do hot hatche, ale ne tady. XE S muselo být parádní, před 2 lety jsem o něm uvažoval velmi vážně. Bohužel u nás je tak specifické prostředí, že co potkám XE, tak v dieselu. A to jich jezdí fakt málo...přitom je to parádní auto, vím o čem mluvím, má ho brácha.
habanero1
Nevím jak u F-type, ale člověk z rodiny si koupil F-pace a dohodl si slevu přes 250 000 Kč bez větších potíží na autě za 1 700 000 Kč a to to loni byl zbrusu nový model. Takže slevit V6 na cenu R4 nebo se alespoň přiblížit určitě nebude větší problém 😄
Ano, ale stejně budeš postupovat u jakékoliv značky. Známý projektant si teď objednával 540i G30 a dostal slevu 700k.
Tedy, podobnou slevu dostaneš i u R4 a jsi opět u dilema.
Tedy, podobnou slevu dostaneš i u R4 a jsi opět u dilema.
Jsou skladovky za 1.4 nicméně trochu míň vybavené, což mě osobně vůbec nevadí, ale 700 tisíc se mi jeví jako sleva cca 30% a více... a to do ní musel dát úplně všechno...
JJ, včetně individuál lakování. Vyčerpal v zásadě extras. Mění to za M5 F10.
Inu každému jeho nebe😊
Ale pořád sympatičtější přístup než naložit po strop 530d😞 nacpat do auta úplně všechno a nechat tam naftu...
Ale pořád sympatičtější přístup než naložit po strop 530d😞 nacpat do auta úplně všechno a nechat tam naftu...
presne ak si chce niekto kúpiť športový sedan, lebo tradícia a potom to zabiť 2.0TDi 😲 :no:
počujte vojin habanero, kontrolna otazka😒br />
- a da sa tento postup aplikovať aj na R4? 😄
Jasně máš pravdu, ale ty by ses na R4 ptal? >😁 Já ne, i když věřím, že to je super povoz, tak ta V6 je geniální :yes:
za mě je důležitá hodnota výkonu a ne až tak moc, z jakého motoru ji dostanou... takže když jsem teď přešel z R4 na R6 jediné co mě potěšilo bylo o 80 koní víc...
Zkoušel jsem na víkend F-Type R AWD a není to ono...brutální to jo, ale moc těžký celkově i na předku. Je to o strach. Člověk by si na to musel dlouho zvykat, 6 válec je lepší volba.