Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
praděda7
....to zní zajímavě. Že by si konečně v Mnichově přiznali, že řadička ve spojení s R6 potřebuje vylepšit? Vsadím se, že kdyby mělo BMW řazení na úrovni Hondy a Mazdy, tak by prodeje manuálů šly nahoru.......... :-!
Jj, Bimmer´s manual sucks. OK, nie je to až také zlé, ale rozhodne bavorácky manuál je nanajvýš priemer, hocaký kompaktný mainstreamový hotheč má lepšie radenie ako BMW. Áno, aj Hyundai (!) i30N má lepšie radenie, ako prémiový bavorák strednej triedy.
Tož já sem si na M140i pořídil M performance řadičku a řazení je o poznání lepší. Ale pořád žádná sláva. Hlavně úchop je podstatně lepší. Snad sedí i o kapku níž. [odkaz]
Co stačilo v roce 2001, nestačí v roce 2018, bohužel, na manuál u bmw od té doby nesáhli. :no:
Kedy v histórii bola taká široká ponuka výkonych aut ako je teraz?
To že sú R3 ako základná motorizácia v Golfe či Focuse mi je jedno.
Ale jinak všechna čest, tohle se Bavoráku povedlo. Snad bude dost i kupců. Páč v posledních letech mám pocit, že 4er potkám snad jen v dieselu, což svědčí spíše o nevkusu majitelů.
Btw. načo by som chcel viacvalcovú atmosféru, keď môžem mať viacvalcové turbo? 😉
Jinak děkuji za možnost si sednout do tvého auta. Skvělá volba. :yes:
Všechny reviews, které jsem četl už od roku 2016 se shodují v tom, že M2 je a great track car, but a poor daily ride.... :-! Kdyby tomu tak nebylo, tak v M2 už 2 roky jezdím.... 😉