Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
comper
Tu je pohonny mechanizmus skvely, pruzny a zamatovo tichy. Prednedavnom testovane LS kde je ten isty hybrid bolo zvozene pod ciernu zem. Nechce sa mi verit ze v tom moze byt tak zasadny rozdiel, nemali by ste si v redakcii zjednotit latku?
Zlobr
Pane redaktore, co takhle trochu čísel. Kapacita baterky 2 kWh, nezbytný výkon k udržení 130km/h rychlosti 36 kW, ať nežeru (daleko od pravdy to nebude). Jak dlouho a kolik km byste chtěl s tou baterkou na dálnici dojet za předpokladu, že bude plně nabitá a nechá vás ji to vyjet do mrtě (což nenechá)? Vysoké proudy, kterými byste tu baterku odrovnal pomineme.
Nimráš se v nepodstatných detailech. Když pan redaktor napsal že by to spotřebu snížilo, tak by ji to snížilo a hotovo! Kam bychom s takovou došli. To už bychom mohli i říkat, že v technických datech není ani zmínka o dvou výkonných elektromotorech nebo že maximální výkon 193 kW uvedený v datech vůbec nekorespoduje s 230 kW v textu. Přece nebudeme na odborném autoserveru řešit takové banality ... 😄
JohnST
Je to proste Toyota a to je cele. A autu ktoremu sa mam prisposobovat neverim. >😒]
Prisposobit sa treba, ak chces vytazit co najnizsiu spotrebu. Ale nemusis sa. Ako v kazdom aute. Inak, myslim si, ze clovek s troskou technického citu a s nejakými skusenostami trochu inak jazdi s dieselom, nez s benzinom, inak s malym turbom a inak s velkou atmosférou.
A nakoniec, neviem, ci existuje ine auto, ktorému sa da z pohladu spolahlivosti a trvacnosti viac doverovat...
Jedine, zeby TSI 😉
A nakoniec, neviem, ci existuje ine auto, ktorému sa da z pohladu spolahlivosti a trvacnosti viac doverovat...
Jedine, zeby TSI 😉
Velkoodběratel_kukuřice
Příď je ok, ale boční profil je komický. Auto vypadá smrsknutě, C sloupek okopírovaný od Opelu, záď trochu Korejec a BMW dohromady, jinak barva je pěkná. Američanovi se to bude líbit, má rád cetky a hlavně ho zajímají jestli to má 2 cupholdery a připojení na nějakou appku.
Jaaaaj. Tak preto s tym podobnym riesenim prisiel zhruba rok po RX 😄 lebo v Lexuse kopirovali 😄
3_diamanty
aj ked asi to nebude zrovna fostekov sen 😉 .. ja by som si ale prave takehoto lexusa vedel predstavit ako sukromne rodinne auto na vsetko ... a ak sa nemylim tak napriklad v usa je takych rodin dost co lexus mozu len u nas to tato znacka ma stale akesi tazke a nie a nie sa vyraznejsie presadit... ale mensi NX uz vcelku vidno... chcelo by to cisla ktore nemam... ale rozhodne to auto na rozdiel od tohto vacsieho RX na cestach ozaj vidno .. jedno bordove NX nam parkuje nedaleko firemneho arealu a vidim obcas po meste aj jedno biele NX ... co na to povedat no... akurat asi to ze ich majitelom celkom zavidim >😁 😉
db
... ta uvadzana vyska nad zadnym sedakom 91mm. Je to urcite spravne? Taku hodnotu maju vacsinou auta typu kupe. Ze by to malo menej miesta na hlavu vzadu ako NX? Nejako sa mi to nechce verit.
napriklad sucasny golf ma zase kratsi zadny sedak ako predosle polo kde mi inak pride vcelku kratky ten sedak ... ale nastastie tam nikdy nesedim .... v autach sa obcas proste deju aj taketo "rozmerove podivnosti" ktore by clovek necakal.... ono dalsia sranda je ze ked sadnes do 3-koveho baworaku a si v nom zrazu stiesnenejsi ako v malom Up-e... a takychto prikladov "rozmerovych podivnosti" je este daleko viac... auta su v tomto zvlastne ze navzdory logike nemusi byt vacsi ozaj aj ten priestornejsi
KANKUNEN
poztrácí na dálnici. Člověk aspoň trochu ekologický si nekoupí do města takovou krávu. Znám lidi, kteří by do Lexu šli, ale nevhodný motor je odradí.
Tak on tento test je velmi pozitivní, stačí se ale podívat na testy zahraničních webů, tam se nadšení nekoná. Každopádně tato verze je pro RX nejlepší, pohon je alespoň konkurenceschopný, problém toho auta je hlavně to, jak vypadá. Bohužel design pomačkaného papíru se z lexe a toyoty přesouvá k hondě a dalším (nově subaru), tento styl unisex asiat designu je zatím nejhorší. Čestnou výjimkou je mazda, ta si jede svoje.
Jj Lexus LC a Honda Civic Type R [odkaz] :yes: :-!
Mě se teda líbí i ten Velar :yes: 😄
Mě se teda líbí i ten Velar :yes: 😄
Máme tu suv, takže příklady: honda zvolna začla HRVéčkem, teď předvádí třeba tohle [odkaz] srovnej s toyotou CHR, stejný pomačkaný papír, a kam honda jde? viz. [odkaz] v tomhle design stylu žádný zásadní rozdíl oproti např. rx nevidím...
Ten nevhodný motor je poslední tohoto druhu V 6.Ty které odradí je jenom jejich neznalost.Záleží co chci preferovat,jezdit-nebo jedit pořád do servisu.Co se sporřeby týká nemám RX,ale GS se "stejným" hybridem a papírových 6.2 u GS je skoro nemožné,ale 7.5 dlohodobě je realita.
Teda jen SUV = ale ty baterky a elektromotory docela zajímavě snižujou těžiště = takže..
Nevěřil bych že to řeknu ale: "Buďme jako rusové" [odkaz] 😉
Něco jinýho je popírání vlivu těžiště = obecně i navzdory tomu že i ty víš jak všechny automobilky bojujou o každej centimetr a rády se chlubí jak uspěly
Pro tebe je drahý sportovní auto s odlehčenou střechou dílama kapoty atd. = prostě škoda = přiznáváš? 😄
Když už, tak v dlouhém táhlém využiji spíš ten silnější naftový motor, než těžiště v zatáčkách po Praze >😒] . Až přestaneš hrát jenom hry, kdy každý centimetr těžiště níže, znamená rozhodující milisekundy náskoku na okruhu, tak mi možná porozumíš. Nikdo nepopírá vliv těžiště (btw to jsem ani nikdy nikde nenapsal), ale vliv těžiště při běžné jízdě je minimální 😊.
Což ti nebrání v tom řikat: NE NE NE >😒]
[odkaz]
Zrovna tenhle testovanej Lexus tam je :yes😒br />
A taky Lexus verze Aurisu :yes: 😉
Bezpečnost aut podle týhle statistiky = s těžištěm nemá nic společnýho :-! 😉
Pokud ten odkaz fakt nechápeš = tak se zeptej = sou lidi co chápu = líp? >😒]
Co si vlastně představuješ že má tahle statistika = fakt dobrá fakt škoda že se nedělá v Evropě = společnýho s těžištěm auta? Fakt by mě to zajímalo 😄
Problém těžiště nemá co dělat s dnešní blbou módou dražších a skoro ve všech parametrech horších SUV. Tam de jen o to prodat dražší auto = s horší spotřebou, víc namáhanejma brzdama atd. atp. a samozřejmě i horšim těžištěm 😉
Vliv těžiště je stejně důležitej u levnejch pleček typu Corolla vs Auris nebo Lexus LS = myslim že to bylo i na těhle stránkách = jakej je rozdíl jet s V8 nebo hybridem = a myslim že to psal Machala = takže vidíš že to pozná každej! >😒]
Že ty to nehraješ = ty to fakt doteď nechápeš >😒]
Senilita? Zrovna tenhle tejden sem ti odsouhlasil že teda nerad = ale že holt respektuju že kolem mě budeš do práce dojíždět = naftou. Skleróza nebo zlej úmysl? 😉
A nemusíš furt opakovat že vůbec nechápeš proč se konstruktéři všech značek snažej o co nejnižší těžiště = dokonce i u tvý naftový plečky = jj u tvýho auta taky = to sou věci co? >😒]
Hybridy sou tak nějak z principu ve výhodě = ale viz foE 15😁3 😄
Nechápu, proč to dělají.
vs
Chápu, proč to dělají, ale pro mne je v autě důležité i něco jiného.
?
Pokud ne, vrať se na ZŠ.
Vono kdyby většina z nás přesunula pupek do oblasti kotníků = taky bysme byli stabilnější >😁
A proto radši plácáš naprostý blbosti o převracení na střechu v každý zatáčce a milisekundě v zatáčce apod. = radši bejt za blba než říct: "Tomu nerozumim, třeba by všichni inženýři všech automobilek mohli mít pravdu? Třeba to těžiště má trochu větší důležitost = než sem se já usmyslel" >😒]
Tenhle tejden tu padlo že Range Rover Coupe má těžiště snížený o 8mm, Impreza díky nový platformě o něco přes centimetr atd. = a to nejsou ani hybridy 😉
Přečti si odstavec začínající "Přístup BMW EfficientLightweight zahrnuje..." = sem zvědavej jestli to konečně dáš = myslim pochopíš = nebo přijde další kolo NE NE NE = to neni možný že by tomu všichni rozuměli líp než já já já 😄
I obyčejná Dacie má limit za tím, jak běžně jezdíme na silnici ! Ty rozdíly jsou tak malinké (hlavně mezi tím po*raným Aurisem a adekvátní konkurencí) v běžném provozu, že se jimi ohání jen někdo, kdo se v tom vyžívá (jako ty), protože je to jen voda na jeho diskuzní mlýn, aby měl důvod vytáhnout tu jedinou vlastnost, která je v kontextu běžného používání auta tak zanedbatelná a mohl v diskuzi s tímto bojovat... "no a, že blbej Golf je ve všem lepší auto, Auris má těžiště níže, takže projede zatáčku lehce jistěji a vy ostatní jste hlupáci, že nevíte, že tohle je ta nejdůležitější věc na celém autě.. na kombi nižší střední třídy, které je přesně autem, s kterým jezdí každý na okruh a né na chatu".
To je jako kdybych tu do krve tvrdil, že na mém autě jsou o pár mm širší gumy, nebo mám o trochu komfortnější podvozek, takže je to daleko důležitější, než motor, spolehlivost a zpracování auta, výbava, kvalita... prostě auto jako celek, které funguje lépe.... hele, že ty si jeden z těch, co si myslí, že když má auto tachometr cejchovaný do 260ti, je to auto rychlejší, než to, co má ten tachometro do 240ti >😁 To by odpovídalo >😁
Víš jak se tomu říká Sakro? >😁 Pozérství >😁 Tak si běž poslechnout něco na tvé high tech Hi-Fi, my ostatní si dopřejeme běžný mainstream... ty se budeš moci ukájet, jak si distingovaný dokonalý a lepší, než ostatní (protože nic jiného vlastně asi nemáš >😁 Ani ženskou, jak si tu mnohokrát naznačil) a my ostatní se můžeme v klidu a bez předsudků radši bavit a užívat si v životě jiných hodnot, pro většinu lidí důležitějších 😉
Prosim tě pošli z vaší dimenze nějaký fotky nebo videa = jak si při obloučku stoupáš = abys ho zvýšil 😄
Ok už chápu = od začátku to nehraješ = nebyla to ironie >😒]
Jedou dva lidi na lyžích stejnou pohodovou rychlostí, říkejme jim lyžar A a lyžař B (taková modrá sjezdovka, žádný stres, kolem tuna lyžařů, česká klasika) a oba přikrčí kolena, jen jeden (lyžař A) je přikrčí o 2mm níže, než lyžař B (nestoupá si, jak si pořád mysíš a to ani netuší proč). Zvládnou oba zatočit, nebo lyžař B pojede rovně ?
Zkusil to tu vysvětlovat i technicky hodně nadprůměrnej MT = ale ví proč do takovejhle diskuzí nejde = prostě zkusit vysvětlit a když to nejde = tak na to máme i přísloví: Komu nejni rady tomu neni.. 😄
Ty mluvíš o tom, že automobilky snižují těžiště, protože nižší těžiště = lepší průjezd zatáčkou. To ale nikdo nikdy NEROZPORUJE. Já ti tady říkám, že minimální ROZDÍL v těžišti (obě auta už ho mají na nějaké úrovni, nejsou to žebřiňáky) u obyčejného kombi nižší střední třídy v zatáčkách projížděných v 50 km/h (+/-) PRO MNE není tak podstatný, jako jiné aspekty auta, jako fungování jako celek, výkon motoru, atd.... CHÁPEŠ?!
Nebo si snad myslíš, že Golf kombi/Fokus kombi, který má to těžiště o pár mm výše nezvládne projet zatáčku v běžném provozu a musí tak zpomalit razantně, aby z ní nevylétl ?
Prosím, jestli pořád nechápeš, že si vůbec doteď neragoval na to, co jsem psal a omíláš mi, že automobilky snižují těžiště (a nevím kde si vzal že tohle popírám a nechápu), tak už radši nereaguj. Děkuju.
MT sem vůbec netahej, tomu nikdy nedosáhneš ani po kotníky, ten totiž diskutuje a nepíše jen výkřiky do tmy 😉
Nic proti motoru a už vůbec ne celku = ale já mluvim i o porovníní těhle věcí = o konkrétní zkušenosti. Stejný zatáčky projížděný podobnou rychlostí = v technicky podobnym aurisu hybrid = s nižšim těžištěm a novou Corollou půjčenou když byl na roční prohlídce. Je to větší rozdíl = než si asi představuješ nebo připouštíš
Každý dnešní auto zvládne samozřejmě projet zatáčku běžnou rychlostí = ale je to prostě rozdíl i mezi BMW X3 a X4 = to je celý.
MT = v tomhle v podobně nesmyslný diskuzi = samozřejmě souhlasil se mnou = teda přidal se na mou stanu a zkusil vysvětlit = s tim nic nedaděláš = to už se stalo >😒]
Hele = nebyls tam vlastně taky? >😁
Teda asi vim = nafta = ale radši budu dělat že nevim >😁
Vlastně se nelišíš od těch fanatiků, co v hospodě vychvalujou to TDI (to je to s turbem, co se nedávalo do Felicie, abys věděl >😁 ), jak je to nejlepší a když jim někdo argumentuje, že jsou i lepší motorizace, popřípadě auta, tak omílají klišé - držák a spotřeba >😁
Hele jen z poslední doby = dával sem odkaz = BMW X3 a X4 = rozdíl cítíš v zatáčce = fakt myslíš že de o jízdu na limitu? 😉
Nová 508 je o 6 cm nižší = aby měla příjemnější jízdní vlastnosti = myslíš že na limitu?
Myslíš že Machala popisoval ty Lexusy LC na limitu nebo že to je znát = prostě při průjzdu zatáčkou? Snad se radši neshazuj = teď už víš jak to je = těžiště je docela důležitý a smysl má v každý chvíli jízdy = ostatně proto se o něj snažej všichni konstruktéři = můžeš to číst snad každej tejden = jestli tedy čteš = něco jinýho než naše místní žvatlání 😄
Už si vymyslel jak souvisí hamův odkaz s těžištěm? >😒]
Sice furt ustupuješ = takže sme najednou jen u Aurisu = no a tam je to o těžišti stejně jako u Golfu 😉
Hele = dokonce i u nějaký Dacie >😒]
Seš fakt ostuda = znalostí, logickýho uvažování znalostí i řízení = kdo ty seš? Dyť to pozná i Machala! >😁
Ať mluvíš o Aurisu a technicky příbuzný Corolle nebo ti dávám další příklady abys to pochopil 😉
Platí to všude = proč by to teď najednou nemělo platit = JEN U AURISU >😁 😄
To neni o značce nebo modelu auta! 😉
Viz BMW = platí to dokonce jen pro rozdíl X3/4
A zrovna Auris = je ve verzi hybrid ve výhodě = každej hybrid je v tomhle z principu ve výhodě = no a teď po naprosto nesmyslně dlouhý diskuzí = víš = že těžiště je docela důležitý = proto se s každym novym modelem při konstrukci snažej..
Stejně u levnýho Aurisu i drahýho LC
Neslyšel si nikdy o sportovních pružinách [odkaz] proč myslíš že se dělaj? "..pružiny ST snižují těžiště = aby poskytly mnohem lepší jízdní dynamiku a ovladatelnost" Tyhle v odkazu sou = pro Suzuki Svišť 😄
Bonus na závěr [odkaz] 😄
Nicméně to o čem se celou dobou bavíme = platí pro vozy typu v odkazu, pro Auris Corollu Golf = i SUV = vliv to má všude a viz to GT86 a BMW X4 = cítíš to všude. Ne při jízdě na limitu = i když tam samozřejmě taky 😄
A pozná to každej.. Machala >😒]
A zrovna FoFo poslední generace (třeba s 1.5EB) bych v zatáčkách proti Aurisu hybrid rád viděl v souboji. To by bylo zajímavé 😄
Ty si chodil za školu = už na základce žejo 😉
Hele protože lepší už to evidentně nebude = tak aspoň trocha srandy [odkaz] :yes: 😄
A bez ironie = podívej se na začátek diskuze 14.3. 13:19 a 15. 3. 19:50 = stejnej autor stejná diskuze = to je [odkaz]
Jinak už se tady už asi týden dohadujeme o těžišti dvou aut nižší střední třídy. Teď už chápu, proč si tady pořád dokola dával odkazy o funkci těžiště... ty si to prostě nepochopil a já nepochopil, že ty nechápeš vtip a vážně si myslíš, že někdo popírá rozdíl mezi SUV a nízkým autem......... Už jsem se ti omluvil dole 😄 Ještě čekám, kdy na mne vytáhneš, že jsem označil GT86 za kombik nižší střední 😉. Tak tě taky varuju, je to ironie >😁 Pro tebe příště speciálně to budu psát pod každý takový příspěvek....
Chápu a oceňuju :yes: 😄
Hele ty fakt myslíš že 1. věta 15. 3. 21😁9 doplněná smajlíkem 😉 že je to myšleno vážně? 😄
Nemá to co dělat = s okruhem, s rallye, je fuk jestli to je kombík SUV nebo sporťáček jako GT86 = a fakt to nemá co dělat s ťažko dosažitelnym limitem >😒]
Kvalitní zavěšení = taky využíváš i při běžný jízdě = nejde o využití do mrtě = de o to že to je v každý chvíli fajn. Tvuj pohled by měl smysl = jen kdyby sme jezdili furt jen rovno furt jen po hladkejch silnicích v perfektnim stavu
V těch extrémních situacích = kde to podle textu asi připouštíš ty = ale samozřejmě taky 😄
Myslim že nejlíp to bylo napsaný u těch BMW = pro průjezd zatáčkou je rozdíl jestli jedeš v X3 nebo X4 = to je celý = takhle je to jednoduchý = to dáš 😉
Podívej se na začátek diskuze = třeba hned 4. příspěvek nějakej Ozzman 14.3. 13:19 >😒]
[odkaz] 😉
Taková míra popírání reality a hloubka neznalosti = to se fakt skoro nedá 😄
Ale klidně dál žij ve svym světě kde rozložení hmotnosti mezi nápravy a těžiště = nehrajou roli = taky se jako Ozzy na lyžích v obloučku zvedáš? A těm co přikrčej kolena = řikáš že maj divnej anankasmus? 😉
Ale abych to zkrátil, do dalšího RX táta už nepůjde. Já si nemůžu pomoct, ale to auto nevyzařuje nic zvláštního a to si myslím o všech Lexích SUV.
LS, RC to naopak mají.