Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženava 2018

Autosalon Ženeva 2018

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Informace

Rok 2018 je již 88. ročníkem ženevské výstavy. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách autosalonu. Akce se koná mezi 6. a 18. březnem 2018, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 8. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (350 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.

Termín

Kdy: od 8. - 18. 3. 2018

Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.

VSTUPENKY

Zpět na článek

Ženeva 2018: Jeep Wrangler poprvé naživo. Drsný offroad s vtipnými detaily

5 komentářů

3_diamanty
je wrangler .... kabina [odkaz] super... za mna je to lepsie ako v Gecku .. .takto ma vyzerat kabina terenaka... rovnako aj interpretacia samotneho wranglera teda co sa tyka kasne je tu opat lepsie zvladnuta ako na Gecku ... jeep :yes:
nippon
Až na tie zadné dvere. Prečo sa otvárajú na opačnú stranu?
Beefcake
by som bral okamzite (samozrejme nie ako prve auto).
Anonym
Nemohu si pomoc ale US verze se mi líbí víc, hlavně co se týká předního nárazníku. Navíc to vypadá, že pro Evropu nebude už v nabídce na výběr V6 3.6 Pentastar a ty kteří by měli zájem o manuální převodovku tak budou mít taky smůlu. Pentastar by měl nahradit nový čtyřválcový turbo benzín 2.0, který má sice slušné parametry ale k image Wrangleru mi moc nesedí. To samé se nepočítá pro Evropu s naftovým šestiválcem 3.0. Místo něho bude 2.2 čtyřválec cca 200 koní. Za mě zklamání ale tak nějak jsem to tušil 😒. Kéž bych se mýlil.
shamal
S tou motorizací to má být bohužel pravda. Pro Evropu jen 2.0 turbo a snad 2,2 diesel. 3,6 V6 pentastar zůstane v USA stejně jako 3,0 V6 diesel. Škoda... Snad to půjde v alespoň v šedém importu. Ale nejdůležitější na novém Wrannym je, že ve verzi Sahara půjde objednat permanentní pohon všech kol, tedy půjde s ním jezdit i na silnici! Revoluce!