Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNevěříte, že auta Jamese Bonda předpověděla budoucnost? Tady je hned několik důkazů!
10 komentářů
Dinar
Jamese Bonda ve filmu byl sice DB5, ale ve Flemingových knížkách (protože byly o pár let starší) to byl Aston Martin DB2 4. Krasavec [odkaz] . 😄 :yes:
Futurista
" Pod sedadlem řidiče každopádně měla šuplík na zbraně. Nepřipomíná vám to podobný šuplík třeba z Karoqa na deštník?" 8-s
Ne nepřipomíná. Takovej šuplík má dnes kdejaký auto, a pokud by mi to mělo něco připomenout, pak rozhodně ne škodovku. Dál jsem - možná bohužel pro mne - nečetl.
Vážená redakce, vy jste banda šašků. Od testů, kde nevíte, co vlastně testujete (zajímavý, že se nikdy nespletete v ceně koncernového vozidla směrem nahoru), přes výfukový alpinismus VAG, až po kraviny typu šuplík ve škodovce.
Ne nepřipomíná. Takovej šuplík má dnes kdejaký auto, a pokud by mi to mělo něco připomenout, pak rozhodně ne škodovku. Dál jsem - možná bohužel pro mne - nečetl.
Vážená redakce, vy jste banda šašků. Od testů, kde nevíte, co vlastně testujete (zajímavý, že se nikdy nespletete v ceně koncernového vozidla směrem nahoru), přes výfukový alpinismus VAG, až po kraviny typu šuplík ve škodovce.
je to iba upravene ( asi americke?) auto, ktore je v tvare Z8
:-!
The retro car movement was beginning to really catch fire in the late 1990s, and from an enthusiast’s standpoint, the BMW Z8 might have been one of the most exciting prospects. Resurrecting the somewhat obscure but breathtaking 507 model had well-heeled roadster fans lining up before pricing or production were announced. BMW also wanted to capitalize on this hubbub by having 007 behind the wheel. Unfortunately, the movie production schedule coincided with prototype testing, and a pre-production Z8 was not available to producers.
Instead, the final design was made available and fiberglass panels were fitted to a kit car chassis for use in filming. These replicas needed to be exceptionally accurate because the movie’s release was a few months before the Z8’s official launch, and so the movie became part of the production car’s public debut.