Testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTEST Poprvé za volantem Toyoty Yaris GRMN. Parádní oldschool. Ale jednu chybu má...
61 komentářů
iudex
Prvá chyba je už ten názov, komu normálnemu prišlo na um dať takýto nezapamätateľný názov? Vo mne to evokuje všeobecné nariadenie na ochranu osobných údajov (GDPR). 8-s
GReMliN 😉
Vidíš, to by šlo, to sa aj dá zapamätať. Len či tá asociácia je želaná: [odkaz] >😒]
Tohle je Gremlin [odkaz] 😉
Pamatuju....nějaké AMC se montovaly 70tých létech i v Austrálii. Nevím jestli i Gremlin, ale Rambler a Hornet určitě. It was before my time with AMI..though... 😉
webpaja
...software nebo ještě i.diotštější zaměstnanec posunul článek ze včerejšího dne pod staré a naprosto nezajímavé, přestože je tu celkem velká diskuze?
To tak sponzorovi z Boleslavi vadí článek o Toyotě? 8-s :-!
To tak sponzorovi z Boleslavi vadí článek o Toyotě? 8-s :-!
krajic
Podle mě můžete zhodnotit auto jen tak, že se v něm svezete... a pořádně. Jak bylo řečeno, tohle auto se kupuje pro zábavu. Je jedno, jestli to má 153kW nebo 156kW... Každopádně výroba začala 1.12.2017 a pokračuje tempem 7 aut denně. Na ČR a Slovensko připadne až březnová výroba, takže svoje GRMN mám prý čekat v dubnu. To budou nejdelší tři měsíce v mém životě >😁
Tak gratuluju 😄
To auto bude nepochybně jezdit výborně, jen prostě ta cena už je v revíru opravdových sporťáků s klasickou koncepcí a tam pro mě osobně nikdy nemůže FWD hatch obstát.
To auto bude nepochybně jezdit výborně, jen prostě ta cena už je v revíru opravdových sporťáků s klasickou koncepcí a tam pro mě osobně nikdy nemůže FWD hatch obstát.
To bezesporu, ale cena nebylo to hlavní. Jezdím i s Lexusem GS 450h a né, že by s tím nebyla sranda, ale prostě dvoutunové auto může být sebevýkonnější, ale je králem dálnic, nikoli okresek. Teď jak napadl sníh, tak jsem vytáhl starý IS 200 a byť má "jen" 118kW, tak s ním byla daleko větší sranda. Částečně kvůli váze, částečně kvůli manuálu a faktu, že to je staré auto, kde jde vypnout vše a řidič je pánem. GS má na tohle moc těžkou zadnici a do přetáčivých je neradno se pouštět. 265/35 ZR19 drží zuby nehty, ale jakmile se urthne, tak už to jde jen těžko korigovat... tohle prostě není auto na ježdění "dveřma napřed" 😉
PS: fakt to je Gazoo Racing Meisters of Nürburgring? Das ist aber wonderful...
Ke spotrebe: S FieSTou 1,6 mam odzkousenou cestu d👋z prace za lehce pod 6l/100km a to jsem se nijak nesnazil, P208Gti sel i blizko k 5l/100km. Naopak ORS nesla pod 8, to je za pet let slusny rozdil v cene za ujety km. Nejsem firma, takze si to sponzoruju z vlastni kapsy a naklady pro me hraji moc velkou roli...
A na to PGTI sa môžeš pozerať aj štýlom "chcem GGTI, ale nemám naň", je to úplne legitímne, o prachy ide až v prvom rade, alebo to môžeš brať i štýlom" "potrebujem toho Golfa, keď PGTI má rovnaký motor v kasni skoro tak priestrannej"? To pri Forde riešiť nebudeš, tam je (resp. bol) medzi FieSTou a Focusom ST ten rozdiel triedy jasne viditeľný.
1. ak dostatočne zainvestuješ a zapracuješ na tom, spravíš dobré auto z čohokoľvek (aj z malej vysokej krabice do mesta ako je Yaris spraviť parádny hotheč);
2. náklady na to budú také, že sa viac oplatí vziať lepší základ a investovať tam menej.
Ak by to nevydávali za limitku, aj tak by si to kúpilo minimum ľudí, proste normálne uvažujúci kupujúci nedá za Yaris viac, než rešpektované hotheče o triedu väčšie a o triedu výkonnejšie.
aj tak je to len marketing GRMN aby ludia zacali brat tu skomoleninu vazne, pretoze aj z maleho yarisa dokazali upliesť bič na co bol teda fakt potrebny zazrak
Daní za to je třeba právě posaz, protože prostě v béčkovém hatchi se sedí jinak než v céčkovém, o kupé ani nemluvě.
Já to beru, kluci si postavili hračku a aby se neřeklo, tak jich 600 pustili mezi lidi... jen říkám, že to nejde srovnávat s masovou produkcí.
PS: Výkon je nižší o kolik... 9kW? To není zase takové dráma, ne?
brz vs yaris si myslim nebudu liezt do kapusty, cielovka brz by o yarise za tie love nikdy neuvazovala
Nicmene souhlasim, v finale se muzem dostat k tomu, ze maly a lehky Yaris Gremlin muze byt pro nekoho ridicsky atraktivnejsi, nez vetsi a tezsi a "premotorovanejsi" kral Nurburgringu, nebo Leon, co mu za jizdy blikaj kontrolky motoru >😁
Proste je to ridicsky raj - tolik skvelych aut na vyber, jen sednout, projet, vyzkouset, koupit a radovat se a uzivat si, panove - kdy byla doba k nadsenym ridicum tak laskava, jako ted? 😄 :yes:
Ale stejně bych si nic nového nekoupil, takže mám právo mlčet a šoupat nohama 😄
tiez mi pride ze situacia sa trochu zlepsuje, ma to len jeden hacik kt bohuzial to vsetko zhadzuje aj z hladiska zivotnosti, charakteru a poctu valcov ci objemu... emisie... takze az taky raj to nie je, ale je fakt ze cca 150 - 200k auta neboli asi nikdy cenovo dostupnejsie...
A pre "kazdého u koho nehrajú peniaze rolu" sú tu naozajstné športiaky, ten na FWD hatchback nebude pozerať vôbec.
toyka to vie a preto sa spravilo 600 ks bez ambicii na bestseller a su aj vypredane... preco sa potom predalo 5 ks v CZ ? myslis, ze kto si to kupil niekto kto uvazuje ako ty a x ludi z ACZ co si chceli kupit HH ?
citaj medzi riadkami, pisem stale v intenciach GRMN ako maloseriovky... cela debata by sa otocila keby to je regulerne v predaji a nie ako LTD s par kusmi
A k tomu predaju: otázka je, či sa to vypredalo preto, že je o to veľký záujem, alebo preto, že je to len pár kusov pre každú krajinu. Možno reálny záujem by skončil pri 1000-2000 kusoch, to sa ale nedozvieme, lebo ich je len pár. Prečo iba 600 presne neviem, či to musela byť nejaká homologizačná séria, alebo proste len imidžovka na podporu značky, ale to je v podstate jedno, isté je, že ako sériovka by to neobstálo, o tom som skalopevne presvedčený.
[odkaz]
>😒] 😉
Umím si představit, že to někdo "plácnul", vznikla z toho zkratka, ta se uchytila, ale teď se ani pořádně neví, jak přesně to vlastně bylo (plácnuto). 😄
Toyota měla dlouho TRD, ale teď to nějak nesleduju, tak nevím, jestli je GRMN místo TRD, nebo jestli bude žít oboje vedle sebe.
Pod Gazoo Racing myslím přešel komplet motorsport. Dělají WEC, rallye, všechno. Ale např. v USA by se snad nic měnit nemělo. Pokud tam něco od Gazoo nabídnou (a v budoucnu může mít Gazoo svůj vlastní model silničního auta), bude to nejspíš pod TRD. Evropská divize TRD myslím neexistuje. V Evropě mají TMG, tam dělali F1, dnes WEC, takže budou patřit pod Gazoo (i když vlastníkem bude asi pořád přímo Toyota).