Videa
Petrko
6
zajímá Satan Claus. V naší republice odjakživa na vánoce nosil dárky Ježíšek a ne nějaký americký komerční dědek.
Přejít do diskuze
gil54
Ok, pokud jsi takový vlastenec, že ani dnes nepřekousneš odlehčené video, tak máš možnost natočit a zveřejnit něco, co by tě neuráželo. Třeba Ježíška, jak vybírá v muzeu mezi nějakou Tatrou, Aerovkou, Wikovem nebo stotřicítkou. Akorát si nejsem jistý, jestli Ježíšek není zase ještě moc mladý na to, aby měl řídíčák. 😉
white label
Tebe snad zajímá pouze to, co je primárně určeno pro ČR? Tak proč pak tak "žereš" např. produkty jisté americké značky/automobilky, vlastenče?
Nevím, proč bych se nemohl podívat na video natočené pro jakékoli míst👋oblast na světě, navíc každému normálnímu logicky dojde, že v tomhle videu jde především o auta, nikoli o Santu, Ježíška, nebo Dědu Mráze...
Nevím, proč bych se nemohl podívat na video natočené pro jakékoli míst👋oblast na světě, navíc každému normálnímu logicky dojde, že v tomhle videu jde především o auta, nikoli o Santu, Ježíška, nebo Dědu Mráze...
donPedro
Tož Vám všem kolegyním a kolegům (ať jsme genderově vyvážení), jakož i celé P.T. ctěné redakci Auto.cz přeju šťastné a veselé Vánoce. A ať už Vám jej dneska navečer přinese kdokoliv, tož nechť pod stromkem vánočním najdete alespoň jeden dárek automobilismu se týkající.
A nyní k tomu zamyšlení. Pozoroval jsem, o5 tradičně, jako každý rok, svou lepší (a někdy velmi) drahou 1/2 při lidově umělecké tvořivosti domácího vánočního cukroví. Je to děvče fortelné, tedy jí to šla práce hezky vod ruky. Jen to vyvalování těsta lineckého prej že je fuška. A znáte to, nevím co je to fuška, tak nehodnotím (© GTI). Jen mne tak napadlo, že bych jí na příště vyrobil takovej, jak se u nás praví, jako forichtung, na kterej by se dalo to těsto, to následně vložilo pod kolo, přejelo se, pro jistotu ještě pak i couvlo, a bylo by vyváleno. Nuže mám na to snad dostatek času ...... 😉 Tož tak.
Ščastné a veselé 😄
A nyní k tomu zamyšlení. Pozoroval jsem, o5 tradičně, jako každý rok, svou lepší (a někdy velmi) drahou 1/2 při lidově umělecké tvořivosti domácího vánočního cukroví. Je to děvče fortelné, tedy jí to šla práce hezky vod ruky. Jen to vyvalování těsta lineckého prej že je fuška. A znáte to, nevím co je to fuška, tak nehodnotím (© GTI). Jen mne tak napadlo, že bych jí na příště vyrobil takovej, jak se u nás praví, jako forichtung, na kterej by se dalo to těsto, to následně vložilo pod kolo, přejelo se, pro jistotu ještě pak i couvlo, a bylo by vyváleno. Nuže mám na to snad dostatek času ...... 😉 Tož tak.
Ščastné a veselé 😄
gil54
Nemele, naopak je chytrej. To víš, nová doba. Kdo chvíli stál, už stojí opodál. >😁
Za rok, když nebudeš znát jména všech jeho sobů, tak tě nepustěj ani do Kauflandu a nedostaneš ani licenci na vánoční stromeček. 😄
Za rok, když nebudeš znát jména všech jeho sobů, tak tě nepustěj ani do Kauflandu a nedostaneš ani licenci na vánoční stromeček. 😄
praděda7
Tak tak...Děda Mráz....není náš, je to ruský šmelinář......básnička pro děti z roku 1953.. 😉
beibej
Tohle video je trapný odpad! Proč ho sem vůbec dáváte? Vánoce nic, auta nic. :no: :no: :no:
wakantanka
😄 Stastne a vesele aj tebe. 😄
PS: co tak pouzit mensi valec alebo tu vibracnu dosku motorovu?
PS: co tak pouzit mensi valec alebo tu vibracnu dosku motorovu?
white label
Tak to ti toho moc nezbylo, co třeba Hruška, nebo nějaká večerka, pokud teda zrovna není vietnamská.
gil54
Jen neříkej, jen aby ses ty soby ještě rád nedoučoval. 😉
(Kaufland byl hypotetický příklad. To ne pro tebe, ale pro ty, co to nepochopili.)
(Kaufland byl hypotetický příklad. To ne pro tebe, ale pro ty, co to nepochopili.)
Petrko
Ty aby jsi tady hned nepřišel chytračit. Přečti si ten článek kde vyjmenovávají i Santovy soby (nejlíp v angličtině) a pak tu mel ty svoje moudra.