Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeKaroq zná všechny soupeře v boji o titul Světové auto roku. Kdo na poslední chvíli vypadl?
56 komentářů
3_diamanty
teda aspon ten automobilovy... tak Stinger to ma v kufru :yes: drzim palce 😉
Pokud bychom v tomto případě použili analogii s anatomií člověka, pak by to: "... má v kufru..." mohlo znamenat něco jako "...má v prd.eli...". 😉
tak povedzme ze to ma v suchu .. ale na fanusikovske nazory sa v ankete auto roku nikdy nehralo.... ked pojde o praktickost... dostupnost ... a dalsie discipliny tak bude bez sance... ono to zase vyhra nejake bezpohlavne vajce vsadim sa.... nejaka nacencana farebna superterenna C3 alebo take nieco ... ach jo
Citroen? To snad ne, sakra..., leda, že by byl v porotě Hammuna i s Kylie v jedné osobě! >😁 >😒]
srandy bokom ... prave taketo podivne vozy dnes uz zvyknu vyhravat... a citroen potrebuje kusok povzbudit a kusok potlacit... takze vsetko je mozne ... vyssia moc to uz ma davno jasne co a ako to by som sa kludne vsadil .. tato anekta je dnes uz len jedna velka sranda party -- povinna jazda kde sa rozdavaju tituly tomu kto ich prave potrebuje a nie tam kde su zasluhy ...
Nemyslim že by to Kylie dala nějakýmu současnýmu Citroenu = vim že já ne >😒]
Vim že ty jedině koncernu a nikdy jinak >😁
Stinger neni špatná možnost = i když to v reálu nevyhraje. LC bere mě = to nevyhraje tuplem 😄
Vim že ty jedině koncernu a nikdy jinak >😁
Stinger neni špatná možnost = i když to v reálu nevyhraje. LC bere mě = to nevyhraje tuplem 😄
stinger nevyhraje lebo sa to porote proste nehodi..... navyse je to kia... a ukol znel predsa jasne
pred rokom pretlacili pezota ... teraz to bude dost mozno citron uvidime....
pred rokom pretlacili pezota ... teraz to bude dost mozno citron uvidime....
Nezájem = já sem pro LC nebo aspoň něco podobně technicky vypiplanýho 😄
Ale že to bude nějaká levná plečka = v tom máš bohužel asi pravdu
I když [odkaz] třeba Kazachstán překvapil :yes😒br /> Mexiko a pár dalších trochu taky
Ale že to bude nějaká levná plečka = v tom máš bohužel asi pravdu
I když [odkaz] třeba Kazachstán překvapil :yes😒br /> Mexiko a pár dalších trochu taky
Mě je úplně jedno, který koncern/nekoncern to vyhraje, to jsou pro mě nekonečně nepodstatné věci...
P. S. Ale jinak z toho celého seznamu bych si do garáže vybral Panameru (kratší fastback a počkal bych na GTS).
😉
P. S. Ale jinak z toho celého seznamu bych si do garáže vybral Panameru (kratší fastback a počkal bych na GTS).
😉
Jak známo koncern nemusim = a privatizaci Škodovky Volkswagenem považuju za :yes: :yes: 😉
Ale Panameru bych bral taky. Ale byť GTS bejvaly asi nej verze, tady bych jednoznačně volil Turbo hybrid = tolik k bychování 😄
Ale Panameru bych bral taky. Ale byť GTS bejvaly asi nej verze, tady bych jednoznačně volil Turbo hybrid = tolik k bychování 😄
Turbo hybrid je samozřejmě výkonově atraktivní, ale k vůli hmotnosti a ceně "bych" dal přednost GTS.
Já v minulosti jednoznačně taky. Dneska možná u 911. Tohle sem čet test Macanu a tam už asi taky ne, u Panamery asi už jednoznačně hybrid
Jak casto pise bludy, tak zrovna tohle se mu docela povedlo. Rika se "mit v kapse" a kapsa => misto na odkladani "nakladu" (telefon, penezenka, klice...) na cloveku, tedy ekvivalent toho k cemu slouzi kufr auta.
Ze neco co ma takto hezky hlavu a patu napsal zrovna topper, ano, i slzicka ukapla. >😁
Ze neco co ma takto hezky hlavu a patu napsal zrovna topper, ano, i slzicka ukapla. >😁
Neříkám, že je špatný, nebo ať si ho nikdo nekupuje...aůe na auto roku prostě nemá. Tečka.
Skodovka si muze nechat zdat bohuzel. Karoqu chybi aspon trosku odvazanejsi design T-roc. Pak by na to auto roku melo. Ne, ze je Karoq spatne auto, me se libi, ale jak se na to divam vice a vice, tak s odstupem casu, to bude dalsi nudna krabica v podani Skody. Tou unfirmotiou a sazkou na stale konzervativni linii neni sance na nejake auto roku. Konecne aspon Skoda udelala hezkou palubni desku, ale ty dvere....
Pro jednoho je Karoq příliš konzervativní, pro druhého naopak příliš extravagantní, pak si z toho vyber... 😉
Chybí tomu to styl, není to ani ryba, ani rak. 😉
Jinak jo - Karoq je designově povedenější.
přitom z profilu spíš jako "nakoplé"/nafouklé kombi.
[odkaz]
Jinak - já nevidím ani překypování vůči podvozku (z boku), ani velký zadní převis. Díry pro kola jsou ale fakt blbý, i 19" kola pak nejsou nic moc.
Vidím tam více "normálních" adeptů.