Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
nathan
5
Já mám v Mazdě Xedos 9 r.v. 2001 tak úžasně kvalitní tovární audiosystém, že žádnému VW se o tom nemůže ani zdát.
Střelec
5
A koho ten tvuj Xedos zajima? Proc si nenajdes nejake jine forum a tady nam to na koncernovem foru nevnucuj >😒] 😉
3_diamanty
2
na 16 rocny "veteran" je to potom slusne .... ono celkovo kvalita aut bola kedysi inde ako dnes... a nejde teraz len o radia :yes:
speedfred
1
prečo si si radšej nenechal staršiu kvalitnejšiu feldu/polo ?
woody-alien
3
Protože Felda byla přece "inde". Tak jí asi nenašel. 😉
berka
Je zajímavé sledovat, jak už tehdy na počátku, někdo chytrý věděl, že rádio má být umístěné co nejvýš, aby řidič nemusel při jeho ovládání klopit zrak někam dolů a šmátrat tam. Pak přišel někdo, kdo to celé zmrvil a radio popř. navigaci umístil až pod výdechy topení a této chyby se dokázal koncern držet až do dnešní doby. Přitom by stačilo tak málo...
Golf III měl rádio pod výdechy a přesto v ideální výšce. [odkaz]
Akorát Golf IV ho měl zbytečně nízko, hlavně verze s jednodinovým rádiem a schránkou nad ním (viz galerie). Ale i to se dalo dát o patro výš a případně k němu přidat CD player/changer.
[odkaz]
Akorát Golf IV ho měl zbytečně nízko, hlavně verze s jednodinovým rádiem a schránkou nad ním (viz galerie). Ale i to se dalo dát o patro výš a případně k němu přidat CD player/changer.
[odkaz]
VIZI
Jdete do *** is celým VW :no:
Ááá, militantní uctívač hirošimské produkce. Vítej, Karásku, chyběls nám tu, chlapče zvědavá. >😁
Preco by mal byt uctievac japonskej produkcie? Ja s nim suhlasim. V ramci ferovosti by sa patrilo v seriale pokracovat. Automobiliek je na to dost. Ale som skalopevne presvedceny, ze sa toho nedockam. Skor dalsi clanok o tom, ako sa menil design vyduchov klimatizacie vo VW...
Proč ? Tak si přečti jeho příspěvky - ten si může běžný pozdrav rovnou změnit na mazdar. 😉 Že je to tady na acz ohledně automobilek hodně nevyrovnané na tom nic nemění.
Nekdo ma rad holky, jiny zase vdolky. Na tom, ze ma rad inu znacku, nez ostatni, nevidim nic zle. Ja mam rad Toyotu a Lexus. Navyse, ja som jeho prispevok pochopil tak, ze uz ma pokrk protezovania VAGu. Nie tak, ze ked to nie je o JP/Mazde, tak je to zle.
Mimochodom - [odkaz] Vyduchy to nie su, ale tesne vedla >😁
Mimochodom - [odkaz] Vyduchy to nie su, ale tesne vedla >😁
houmr
Treba pripomenut, ze koncern este vo Fabii 1 v roku 2003-2004-2005 veselo pytal priplatok za kazetove radio, ak chcel niekto s na CD musel este vyse priplatit..................... V audio hodnotim ich ako dost pozadu, resp. vydret co najviac od zakaznika........
Koncern myslim dost dlho do Skodoviek daval v zakladnej vybave luxusny prvok s nazvom "priprava na autoradio" (dva repraky vo dverach od ktorych viedli slepe ksandy co koncili kdesi pod palubkou). Ako kedysi povedal velikan tychto diskusii: Hocikto ti da v zakladnej vybave autoradio, ale len Skoda ti da moznost radio nemat!
Inak tato tema moze byt dost vyzivna! Navrhujem clanky o tom, ako sa za 50 rokov v VW menil volant, radiaca paka, kluc, reflektory, sedadla, atd. Bude o com pisat!
Inak tato tema moze byt dost vyzivna! Navrhujem clanky o tom, ako sa za 50 rokov v VW menil volant, radiaca paka, kluc, reflektory, sedadla, atd. Bude o com pisat!
maxi!
ked tak spominam, tak zvuk v aute bol casto uplna katastrofa.... a zial este aj nedavno to bol problem.
Niekedy v 1982 som kupil Citroen CX ( 197😄 a ten mal uz vtedy repraky v kazdych dverach a fader bol priamo v pristrojovke ( nie v autoradiu) a prekvapujuca funkcia - mikrofon do ruky s tlacitkami na nahravanie - a autoradio sluzilo ako diktafon! ( autoradio vlastne dokazalo nahravat) Myslim, ze na tu dobu zaujimavy napad pre managera :-!
Niekedy v 1982 som kupil Citroen CX ( 197😄 a ten mal uz vtedy repraky v kazdych dverach a fader bol priamo v pristrojovke ( nie v autoradiu) a prekvapujuca funkcia - mikrofon do ruky s tlacitkami na nahravanie - a autoradio sluzilo ako diktafon! ( autoradio vlastne dokazalo nahravat) Myslim, ze na tu dobu zaujimavy napad pre managera :-!
Petr1
Hlavně si neobjednávejte VW navigaci je to šunt. Mapy jsou horší než většina map které jsou zdarma. kupte si rádio s CAR-NET a navigaci si pustíte z telefonu je to lepší a ušetříte. WV neudělal u nového Tiguana za 1,5 roku žádnou aktualizaci map. Zrovna tak i Lane assist nestojí za nic.