Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nástupce Jaguaru F-Type navzdory jeho slabým prodejům bude. Dostane elektromotor!

12 komentářů

Mig_35
prodalo se 45000 kopií?
white label
Zřejmě chtěl být autor naopak (za každou cenu) "originální"...
webpaja
To je strašná bída vzhledem na startovací cenu >😒]

I když možná, že ty kopie byly levnější :-!
woody-alien
Sem nevěděl, že se F-Type taky lisuje v Loděnicích. >😒]
white label
To ne, ale oni už teď v Indii "jedou" F-Type na 3D tiskárnách... 😉
iudex
No ja neviem, na čom sú založené konštatovania autora článku o slabých predajoch. F-type sa od začiatku predaja predáva stabilne a vo svojom segmente si v Európe drží druhé miesto hneď za nedostižnou 911kou, rep. 3. miesto v USA (za Corvetou a 911kou).
[odkaz]
A aj keď sa zmiešajú všetky športiaky dokopy, tak je F-type v druhej päťke (aktuálne ôsmy). To rozhodne nie sú zlé čísla. Tiež je dôležitý trend, keď tento rok všetci konkurenti padajú, ale FT je medziročne stabilný.
webpaja
Nektere perly by si redakce mohla nechat zaramovat a patentovat 😉
wakantanka
len niektoré? >😁 ja mám pocit, že by vydalo len v tomto roku za encyklopédiu. >😁
woody-alien
Ovšem o rozsahu Ottova slovníku... >😒]
CHerokee
F-Type je zajímavý pro parádní design a motory s kompresorem. Jak z toho udělají hybrid nebo elektriku, tak přijdou o současnou klientelu.
Korendir
Já myslím, že ne. Podle mého tam nacpou plug-in, nebo mild hybrid. Výkon ještě poroste od momentální V6, nebo dokonce V8 a klienti to koupí. Dává mi to více smysl než samotný 2.0 i4 Turbo, které je nyní jako základ. K tomuto to prostě nepatří, i když to má 300k
webpaja
V příští generaci už žádný kompresor nebude. R6 bude twin turbo, stejně jako V8. Hybrid není pro klienty no way a e-F-T si vezmou i ti, co by nad tím neuvažovali.