Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTakového řidiče na Nürburgringu potkat nechcete. Během chvíle dvakrát málem boural!
27 komentářů
traveldrive
...náhodou niekto z mančaftu ACZ? Na reportáž to asi nevydalo, tak z toho vymačkali aspoň článoček s videom...
Ten z továrny na čokoládu
Ač kastuju jen vysoce nerad, mezi majiteli GTR neznám nikoho, kdo by uměl alespoň trochu nadprůměrně řídit. Samí frajeři na rovinkách, přesně jak na videu 😄
Je fakt, že jsem při žádné návštěvě ringu, nepotkal GTR, které by něco jelo. Asi to auto opravdu přitahuje jen určitou sortu lidí.
Ve správných rukách, to musí být peklo na kolech.
Ve správných rukách, to musí být peklo na kolech.
v sobotu som bol šprintoch a nejaký Poliak asi s poladenym GTR po 1/4 míli 251km/h... je pravda že sa jazdilo iba rovno 😄
to je nějaká frajeřina jezdit rovně? co na tom lidi mají ? je to jen o výkonu a ne o schopnostech ridiče nebo auta.
ked nie je chleba,tak je aj koláč dobrý - myslím to tak že nebolo noč bol som aspoň na toto pozrieť. 😄
boli tam ale aj iné zaujímavé kháry 500-1000PS
boli tam ale aj iné zaujímavé kháry 500-1000PS
Ted
clanek typu z prdu kulicka...
prizivovat se na videich nekoho jineho je ubohost ACZ.
kdo byl nekdy na okruhu, tak vi, ze takovych borcu se najde vzdycky dost. A kdyz jsem jel okruh poprve, byl jsem lepsi? tezko rict.
Kazdy toho ma plne ruce a neni schopen sledovat zrcatka. jsou ale i taci, kteri o vas vedi a proste vas nepusti...
mne prijde reakce ridice lotusu neuroticka.
chapu ho, taky me to stve, ale sorry, neni tam sam. muze si zaplatit zavodni jizdy a jezdit s profiky.
Jedte se podivat do mostu, takovych borcu je tam 70% a to jsou ti, kteri se v rizeni snazi zlepsit. vysmivat se jim nepovazuju za nutne.
zbytek naroda tu keca o vecech, o kterych nema poneti...
prizivovat se na videich nekoho jineho je ubohost ACZ.
kdo byl nekdy na okruhu, tak vi, ze takovych borcu se najde vzdycky dost. A kdyz jsem jel okruh poprve, byl jsem lepsi? tezko rict.
Kazdy toho ma plne ruce a neni schopen sledovat zrcatka. jsou ale i taci, kteri o vas vedi a proste vas nepusti...
mne prijde reakce ridice lotusu neuroticka.
chapu ho, taky me to stve, ale sorry, neni tam sam. muze si zaplatit zavodni jizdy a jezdit s profiky.
Jedte se podivat do mostu, takovych borcu je tam 70% a to jsou ti, kteri se v rizeni snazi zlepsit. vysmivat se jim nepovazuju za nutne.
zbytek naroda tu keca o vecech, o kterych nema poneti...
asi ho sr#lo, že prakticky neměl šanci ho dohnat😊
děláš si srandu? každej kdo jede na okruh tak by se tam měl chovat tak aby nikoho neohrozil , jestli tam jedeš poprvé tak si dám třeba 5 kol poamalu lehce uhýbám a koukám se kolem sebe a ne že tam hned první den pojedu pilu a někoho zabiju, na každým okruhu při trackdays platí pravidla, předjíždí se z leva, rychlejší se pouští atd atd , tenhle frajer s GTR absolutně nevěděl kde je a co dělá a taky to mohlo dopadnou tak že někoho sundá .
1) nerikam, ze nemel uhnout
2) jen ze zkusenosti rikam, ze takhle na okruhu jezdi 70-80% pilotu na verejnych jizdach
3) kolik ze zdejsich kritiku si okruh vyzkouselo? Jeli jste poprve lepe nez on? ( s felicii se samozrejme do krizovky srovnatelne s videem dostanete jen stezi. To je treba brat v uvahu. To auto ma temer dve tuny a kdyz presvihnete najezd, ucitite je)
4) ze zkusenosti mohu rict, ze i ridici, kteri jezdi podstatne lepe nez pan GTR, na okruhu najednou nestihaji koukat do zrcatek a netudi, co se deje kolem. Casto s pocitem, ze jedou takovou pilu, ze je ani nic dojet nemohlo 😄
5) inteligence a ohleduplnost je ostatne videt treba v Moste pri challengi.
Vysvetli mi nekdo proc se borec s polem, imprezou ci focusem rs narve na start pred porsche?
V momente kdy mate pouze jedno zahrivaci a 2 ostra kola?
6) 26.9. Je pry v Moste challenge. Dorazte a ukazte se 😉
2) jen ze zkusenosti rikam, ze takhle na okruhu jezdi 70-80% pilotu na verejnych jizdach
3) kolik ze zdejsich kritiku si okruh vyzkouselo? Jeli jste poprve lepe nez on? ( s felicii se samozrejme do krizovky srovnatelne s videem dostanete jen stezi. To je treba brat v uvahu. To auto ma temer dve tuny a kdyz presvihnete najezd, ucitite je)
4) ze zkusenosti mohu rict, ze i ridici, kteri jezdi podstatne lepe nez pan GTR, na okruhu najednou nestihaji koukat do zrcatek a netudi, co se deje kolem. Casto s pocitem, ze jedou takovou pilu, ze je ani nic dojet nemohlo 😄
5) inteligence a ohleduplnost je ostatne videt treba v Moste pri challengi.
Vysvetli mi nekdo proc se borec s polem, imprezou ci focusem rs narve na start pred porsche?
V momente kdy mate pouze jedno zahrivaci a 2 ostra kola?
6) 26.9. Je pry v Moste challenge. Dorazte a ukazte se 😉
já jsem na okruhu nikdy nepotka magora v GTR kterej by v každý zatáčce letěl ven a na rovince brzdil ..... to že někdo jede blbou stopu brzdí dřív to potom chápu takovej člověk ale není nebezpečnej , par track days mam odjeto a vždycky jsem měl štěstí na inteligentní lidi ..v mostě jsem ještě nebyl ale až bude auto postavený určitě se tam chci svést ...
:-!
PS: Ten snad musel mít upito nebo šňupnuto, to snad není možné... Jet tam jak * a brzdit i na rovinkách. By mně docela zajímalo, zda ve zdraví dojel...