Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAuta na náplavce: Co vás čeká na výstavě Světa motorů. Velkolepá show je tady. Zdarma!
34 komentářů
Jáchym
Chvíli jsem zvažoval, ale když jsem si toto přečetl, tak ne. Chápu, že nemůžete tu Audinu ukázat komplet když ještě neměla oficiálně premiéru, ale koukat na ní z desítek metrů a nemoct si prohlídnout, sednout... to si počkám až bude u dealerů
netřeba plakat Jáchyme, tu spalovací fosilní dízlpopelnici konzervu andinu házej rovnou DO ŠTROTU 😉 😄 >😁 >😁 >😁
Pořádný auta se kupují zde : [odkaz] [odkaz] [odkaz] >😁 >😁
Pořádný auta se kupují zde : [odkaz] [odkaz] [odkaz] >😁 >😁
JGucci
A kde je nejlepsi cesky kombik??? Ze by se bal primeho srovnani s konkurencí ??? >😁 >😁 >😁
Taky ho přípravili na plovající ponton.....bohužel Hyundai není tak precizní automobilkou, jako Audi a instalace neproběhla úspěšně, tak bude k vidění v 17:00 v Mělníce na soutoku a v 23:00 v Hřensku....
počkej o čem to mluvíš? ty chtít odvazovat pontony s dízlpopelnicemi na vrácení těch šmejdů zpátky do germánie vodní cestou? Tak to seš borec, už se těším 😄 >😁 >😁
Ještě radši bych odvázal ponton s Teslou a tebou do germánie... ale bohužel, i tam mají připojení k internetu a mohl by si dál otravovat diskuze...
TESLA je americká montovaná v Nizozemsku, tam Vltava ani Labe neteče. Nepleť si Germánský chudý Dízlpopelnice co nemají na Baterky s poctivě udělanou károu [odkaz] tyole 😄 nebo dízlprase? Jak ti mám vůbec říkat, kterej šrot momentálně honíš? >😁 >😁 >😁
Karle, Hyundai i30 se taky nemontuje v Německu, když už to tady takhle hrotíme >😁
A ano, honím dízlkáru a dojedu s ní kam chci víš proč? Protože ji natankuji za 5 minut a pak dalších 1200 km nemusím stavět....
A ano, honím dízlkáru a dojedu s ní kam chci víš proč? Protože ji natankuji za 5 minut a pak dalších 1200 km nemusím stavět....
ty DÍZLPRASE jedno zsrrr 😉
TO NEMÁŠ NA BENZÍN??
TO JAKO VÁŽNĚ JSEŠ TAK CHUDÝ ŽE NEMÁŠ?
TI MÁLO V PRÁCI DÁVAJÍ ŠPRDLÍKŮ ?? 😄
NEBO MÁLO MAKÁŠ A RADŠI SI PLDEL VOZÍŠ NA ÚKOR POLEČNOSTI !! >😒]
NO hele když sme u toho ja do svýpopelnice za 5 minut nableju NATURÁL + 3 minuty LPG a dojedu 1300 km 😄 Ty jsi teda chudák a ještě navíc dízlprase, že se nestydíš tytytyty >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
TO NEMÁŠ NA BENZÍN??
TO JAKO VÁŽNĚ JSEŠ TAK CHUDÝ ŽE NEMÁŠ?
TI MÁLO V PRÁCI DÁVAJÍ ŠPRDLÍKŮ ?? 😄
NEBO MÁLO MAKÁŠ A RADŠI SI PLDEL VOZÍŠ NA ÚKOR POLEČNOSTI !! >😒]
NO hele když sme u toho ja do svýpopelnice za 5 minut nableju NATURÁL + 3 minuty LPG a dojedu 1300 km 😄 Ty jsi teda chudák a ještě navíc dízlprase, že se nestydíš tytytyty >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Kharle... naftové auta jsou dražší, takže kdybych neměl na benzínové auto, neměl bych ani na naftové >😁
Speciálně pro tebe si zítra z depozitu vyzvednu obstarožní původní O1 TDI bez filtru pevných částic....... Musím se podívat, jestli ještě stojí na dvoře >😁 A to spíš ty jsi chudák, když musíš předělávat auto na LPG, aby si ušetřil >😁 >😁 Ale já to nezačal vytahovat.... >😁
Speciálně pro tebe si zítra z depozitu vyzvednu obstarožní původní O1 TDI bez filtru pevných částic....... Musím se podívat, jestli ještě stojí na dvoře >😁 A to spíš ty jsi chudák, když musíš předělávat auto na LPG, aby si ušetřil >😁 >😁 Ale já to nezačal vytahovat.... >😁
Dízlprase Ozzmane 😒br />
1) benzínové auto je dražší než naftové, protože Dízlblejt srazil ceny Dízlpopelnic do nicotna >😁 a v germánii ten dízlšmejd už nikdo nechce >😁 >😁 >😁 a instalace LPG do benzínu je navíc za dalších 30.000 tzn : Dízl je levná popelnice pro český póvl 😉
2) nafta je levnější než benzín o korunu, proto jsi český kolenovr ty *** máš vůbec výučák?? >😁
A tím pádem jsi ty ten český chudák co nemá na benzín 😉 a klidně si ho vytáhni no problémo a klidně ho tam rovnou můžeš místo brambory i narvat >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
1) benzínové auto je dražší než naftové, protože Dízlblejt srazil ceny Dízlpopelnic do nicotna >😁 a v germánii ten dízlšmejd už nikdo nechce >😁 >😁 >😁 a instalace LPG do benzínu je navíc za dalších 30.000 tzn : Dízl je levná popelnice pro český póvl 😉
2) nafta je levnější než benzín o korunu, proto jsi český kolenovr ty *** máš vůbec výučák?? >😁
A tím pádem jsi ty ten český chudák co nemá na benzín 😉 a klidně si ho vytáhni no problémo a klidně ho tam rovnou můžeš místo brambory i narvat >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Dízlová auta jsou levnější? >😁 Fakt? >😁 Nezdá se mi... letmý pohled třeba ke Škodovce😒br />
Octavia 1.2 TSI 63kw Active 354 900 Kč
Octavia 1.6 TDI 66kw Active 412 900 Kč
Nebo Ford😒br />
Focus 1.6 77KW Trend 351 990 Kč
Focus 1.5 70kw Tdci Trend 418 990 Kč
Pak třeba prémiovka Audi A4😒br />
1.4 TSI 110Kw 811 900 Kč
2.0 TDI 110Kw 912 900 Kč
Co tam máš dál Kharl.Antidiesel.Lháři ? >😁
P.s. Bohužel, výučák nemám, opravdu ne... to si mne docela odhadl dobře >😁
Octavia 1.2 TSI 63kw Active 354 900 Kč
Octavia 1.6 TDI 66kw Active 412 900 Kč
Nebo Ford😒br />
Focus 1.6 77KW Trend 351 990 Kč
Focus 1.5 70kw Tdci Trend 418 990 Kč
Pak třeba prémiovka Audi A4😒br />
1.4 TSI 110Kw 811 900 Kč
2.0 TDI 110Kw 912 900 Kč
Co tam máš dál Kharl.Antidiesel.Lháři ? >😁
P.s. Bohužel, výučák nemám, opravdu ne... to si mne docela odhadl dobře >😁
no já vůbec nechápu jak můžeš být tak pitomí a sponzorovat těm manažéským automobilovým hovadům dovolený poslouchej 😉 Ty vážně nemáš ani výučák cooo?? PŘI NÁKUPU POPELNICE ZÁSADNĚ DRBU KŮVU GERVÁNSKOU, ŽDÍMAT JAK CITRÓN [odkaz] >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Spíš ty jsi pitomí a asi neumíš číst, že nevíš, která cena je vyšší a která nižší >😁
A ne, výučák opravdu nemám 😄 Už jsem ti to jednou řekl.
A ne, výučák opravdu nemám 😄 Už jsem ti to jednou řekl.
Nechápu, čeho se šéf Hyundaie Vošický bojí, vždyť toto mohla být unikátní příležitost i30 předvést potenciálním kupcům a přitom neriskovat jakékoliv srovnání s čímkoliv, takže z toho mohl jen těžit. Srab.
Ozzman
Tam někdo ? Já se asi zastavím, přecijen, podívat se na ten zázrak z Ruska >😁
Jojo, ve ctvrtek podvecer se tam pujdu mrknout.
Tak se možná potkáme 😄
to si piš že se tam potkáme soudružkododržko 😄 konečně příležitost ti vytmavít tu DÍZLPRASÁCKOU ZHOVADILOST 😉 😄 >😁
Pro tebe snad proroštuju nastudeno, aby jsi se načichal... >😒]
to ti nepomůže Ozzmane Dízlprase víš 😄 auto ti totiž nebude roštovat, v***i bude mít bramboru 😉 právě sme vybírali čerstvý na jídlo, starý ze sklepa vezu pozítří dízlprasatům do práglu na náplavku, starý líp drží a se nepustí, když votůruješ upadne ti tlumič >😁 >😁 >😁
PS: ostatně jako všem dízlprasatům na náplavce 31.8.-3.9.2017 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
PS: ostatně jako všem dízlprasatům na náplavce 31.8.-3.9.2017 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
DÍZLPRASE s DÍZLPOPELNICÍ NEMÁ CO NA NÁPLAVCE [odkaz] POHLEDÁVAT !!
DÍZLPRASE co OTRAVUJE na ULICI malé děti RAKOVINEMETEM nemá ve městě co dělat 😄
Za posledních 20 let DÍZLPRASAT ČESKÝCH KOLENOVRTŮ, co UŠETŘILi KORUNU na BENZÍNU ABY OTRÁVILi VÍCE SPOLUOBČANŮ RAKOVINOU, Tvrdě do nich žádná tolerance, ROK NULA SOUDRUZI
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
PS: stačí kolik fetu tam těsně nad vodou vyčucháte z projíždějících lodí 😄
>😒]
>😒] >😒]
>😒] >😒] >😒]
>😒] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :yes:
PŘÍTOMNOSTÍ TESLA AUSTRIA 😉 [odkaz] TO JE MÁLO
PŘÍTOMNOST DALŠÍCH NOVÝCH DÍZLPRASAT VE MĚSTĚ NA NÁPLAVCE TO NEVYKOUPÍ 😉
>😁