Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
_Karel_
Opět stupidní nadpis stupidního autora všech nadpisů. Nedala se vymyslet ještě nějaká část s otazníkem? Třeba "Kolik stojí naftový vrchol?".
Celej článek je libovej.Dozvíš se, že v ceně je transport a předprodeják - nepovídej TWL, já myslel, že ho dostanu z gumovejma transportníma dorazama, ve foliích as nenahozeným infotainmentem. A pojedu si pro něj do fabriky
>😒]
Jinak CD přehrávač už nen autě, než za příplatek. To je ale zajímavost! V roce 2017! TWL kámo, nemá to ani kazeťák! Ani za příplatek! >😁
>😒]
Jinak CD přehrávač už nen autě, než za příplatek. To je ale zajímavost! V roce 2017! TWL kámo, nemá to ani kazeťák! Ani za příplatek! >😁
Nadpis, jako by to zjistili jen oni a cena M40i byla tajná. Absolutní trotlovina a ještě tam mají nesmysly 8-s
webpaja
...proč neděláte v Blesku jiné články? Autům nerozumíte, tak to zkuste přímo v bulvární rubrice.
Laskavě si opravte hodnoty v tabulce konkurentů!
Sem ten vykřičník patří, vy si ho u nadpisů strčte za klobouk! :-!
Laskavě si opravte hodnoty v tabulce konkurentů!
Sem ten vykřičník patří, vy si ho u nadpisů strčte za klobouk! :-!
Dobrý den, můžu se zeptat, jakou chybu máte na mysli? Kontroloval jsem to ještě jednou a žádnou chybu při porovnání s oficiálně udávanými čísly/daty z dřívějších testů nevidím.
Zavazadelnik F-Pace? 650l ne 508.
650l je s lepící sadou, 508l s dojezdovým kolem a 463l s plnohodnotným náhradním kolem. Takže cokoliv z těchto čísel je správně. Spíše by měl redaktor doplnit za jakých podmínek daná hodnota platí.
Vzhledem k tomu, ze X3 a myslim i GLC nahr kolo nemaji, tak by bylo fer podobne pristupovat ke konkurenci.
Dinar
Furt jsem přemýšlel co mi to auto zepředu připomíná, už to vím. Snad nebude šišlat. 😄
praděda7
...M40i nevypadá nejhorší...í když předek je opět slabina, 0-100 za 4.8s pěkný.......ale ta cena? ....pár ptákovin z volitelné výbavy a člověk je až po uši v X5 teritoriu.......jsem moc zvědavý na X2, i když šestiválec je šestiválec... 😉
Jj ty ceny [odkaz] [odkaz] 😄
Toho Golfa si podľa mňa kúpil nejaký zberateľ, ktorý jazdí v Bentley... to jinak není možný.
Viz článek = je to normální Golf 2017 = nakonfigurovat si ho můžeš i ty 😉
Kachna auto.
i když...ehm...je to fakt hnusný >😁