Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
stealth01
Ta 550i z testu mi vyrazila dech designem, ale to je opravdu pecka. Pomalu ale jistě se BMW v mem mozku dostává na pozici číslo 1.
Dlouho pro mě byla top značka Audi, miloval jsem jejich snahu udělat všechno na nejvyšší úrovni. Bohužel mě SQ7 v mnoha ohledech zklamala. Neustále řeším problémy s elektronikou a softwarem.
Začínám šetřit. Kdyby M5 dělali podobně jako RS6 v touring verzi, pak by to byla skvělá volba a omluvenka pro rodinnou radu. 😄
Dlouho pro mě byla top značka Audi, miloval jsem jejich snahu udělat všechno na nejvyšší úrovni. Bohužel mě SQ7 v mnoha ohledech zklamala. Neustále řeším problémy s elektronikou a softwarem.
Začínám šetřit. Kdyby M5 dělali podobně jako RS6 v touring verzi, pak by to byla skvělá volba a omluvenka pro rodinnou radu. 😄
O te SQ7 ses nekde rozepsal vic?
Ne. Připravuji recenzi / test na mem yt kanálu. Obecně si to auto žije jakoby vlastním životem. Dneska zařadím na rušném a úzkém místě zpátečku a říkám si, ze se kamery kolem celého auta hodí a ono nic. Jen grafické zobrazení čar, jinak černá obrazovka.
Jindy zase jedu na dálnici. Pozice dvě na sedadle, odpočívám. Pak vjedu do zúžení a musím se soustředit. Pozice jedna a co se nestane? Sedadlo mě málem přimáčklo na volant, nastavila se paměť klíčku mé ženy. Hudba přes média někdy hraje, jindy ubíhají jen sekundy bez zvuku. Musím přepnout na rádio a zpět na média. Stává se, ze obrazovka vyjede a je tam tma, žádné informace. Musím LCD zasunout a pak zase vysunout
Jindy zase jedu na dálnici. Pozice dvě na sedadle, odpočívám. Pak vjedu do zúžení a musím se soustředit. Pozice jedna a co se nestane? Sedadlo mě málem přimáčklo na volant, nastavila se paměť klíčku mé ženy. Hudba přes média někdy hraje, jindy ubíhají jen sekundy bez zvuku. Musím přepnout na rádio a zpět na média. Stává se, ze obrazovka vyjede a je tam tma, žádné informace. Musím LCD zasunout a pak zase vysunout
hmm zaujímavé s tou SQ7 , no asi prvé kusy.Tiež by ma zaujímalo "čo a prečo"
nejaký videoblog by som si ale pozrel na M5 od teba. :yes:
nejaký videoblog by som si ale pozrel na M5 od teba. :yes:
Asi spíš normální kusy [odkaz] [odkaz] 😐
První rok výroby...
Podle tvého prvního odkazu je na tom Audi podstatně lépe, než LR.
Podle tvého prvního odkazu je na tom Audi podstatně lépe, než LR.
Podle reality je na tom se spolehlivostí motorů Audi poměrně katastrofálně = celkově taky nic moc 😐
Podle 1. odkazu je na tom Audi celkově drtivě hůř než třeba Citroen, Fiat apod.
Co mě fakt zaskočilo je obrovskej propad Porsche = Bentley patří k nejhoršim dlouhodobě ale dřív skoro vzorový Porsche?
Toyota pro chudý Daihatsu je naopak až neskutečný :yes😒br />
Eště drsnější nebo spíš absurdnější je to když přihlídneš k servisnim nákladum [odkaz]
Zjednodušeně: Japonci :yes: naopak prémiovky D3 :no:
Podle 1. odkazu je na tom Audi celkově drtivě hůř než třeba Citroen, Fiat apod.
Co mě fakt zaskočilo je obrovskej propad Porsche = Bentley patří k nejhoršim dlouhodobě ale dřív skoro vzorový Porsche?
Toyota pro chudý Daihatsu je naopak až neskutečný :yes😒br />
Eště drsnější nebo spíš absurdnější je to když přihlídneš k servisnim nákladum [odkaz]
Zjednodušeně: Japonci :yes: naopak prémiovky D3 :no:
....nebo taky první auto v pondělí ráno........... 😉
No viz ty celkový statistiky = od pondělí do pátku 😉
A motory montujou jen v pátek 13. >😒]
A motory montujou jen v pátek 13. >😒]
Nepřeháněj. Neznám nikoho, kdo by měl problémy s motorem od Audi. Já se orientují podle dvou věcí. Testy na 100000 kilometrů od Autobildu a své / známých zkušenosti. Pořad kdybych si měl vybírat, tak sahnu po Audi nebo BMW. Lexus bych asi nepřekousl. Nemá model, do kterého se vejdu 😄
Mám skoro 190 a vejdu se = musíš zkusit i něco jinýho než CT a IS 😄
Ty máš asi fakt hodně známejch co maj audi = že to nadřazuješ nad statistiku pojišťovny 😉
Ty máš asi fakt hodně známejch co maj audi = že to nadřazuješ nad statistiku pojišťovny 😉
praděda7
jen tomu chybí saltrpáka pro chlapy........ 😉
600 koní 750 Nm v 1800 otáčkách = zlatej automat 😄
Pokud nejseš [odkaz] co umí česky = buď rád za vylepšený ZF8HP :yes😒br />
Zbytečně bys měl horší zrychlení i vyšší spotřebu 😉
Pokud nejseš [odkaz] co umí česky = buď rád za vylepšený ZF8HP :yes😒br />
Zbytečně bys měl horší zrychlení i vyšší spotřebu 😉
Celkový naladění preferuju styl Alpina :yes: :yes:
No a pak je tu jeden z nejzajímavějších výrobců aut na světě = Alpina [odkaz] :yes: :yes: 😄
Našao sam ovdje svoj BMW M5.