Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Nové BMW M5 předvádí svůj zvuk. Je brutální už v základu! (video)

26 komentářů

Hammunasakra
Ale nejlepší je [odkaz] nemyslim zvukově ale celkově 😉
webpaja
To bych si rozhodně netroufal říct. Jinak zvuk M Performance hezčí než bručení AMG. Za mě :yes:
Hammunasakra
Za mě zvuk taky :yes😒br />
Celkový naladění preferuju styl Alpina :yes: :yes:
Joab
Presne, tuning je tuning.
Hammunasakra
Jj [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]

No a pak je tu jeden z nejzajímavějších výrobců aut na světě = Alpina [odkaz] :yes: :yes: 😄
AutoMeha
Slažem se! Tuning je predobar [odkaz]

Našao sam ovdje svoj BMW M5.
Dinar
Jo, sláva, že to není celé jen v basové lince, nechali ten motor aspoň trochu znít, pro mně mnohem záživnější než to amg bručení, jak píšeš. 😉 :yes:
speedfred
tak na to moju káru sa mi zdal M Performance výfuk nejaký vcelku tichý,tak som to riešil Rámusom a dnes som si ho konečne prebral :-!
lazywriter
To budou mp3 nebo uz presli na flac?
Hittman
nebo umělý?
stealth01
Ta 550i z testu mi vyrazila dech designem, ale to je opravdu pecka. Pomalu ale jistě se BMW v mem mozku dostává na pozici číslo 1.
Dlouho pro mě byla top značka Audi, miloval jsem jejich snahu udělat všechno na nejvyšší úrovni. Bohužel mě SQ7 v mnoha ohledech zklamala. Neustále řeším problémy s elektronikou a softwarem.
Začínám šetřit. Kdyby M5 dělali podobně jako RS6 v touring verzi, pak by to byla skvělá volba a omluvenka pro rodinnou radu. 😄
fOE
O te SQ7 ses nekde rozepsal vic?
stealth01
Ne. Připravuji recenzi / test na mem yt kanálu. Obecně si to auto žije jakoby vlastním životem. Dneska zařadím na rušném a úzkém místě zpátečku a říkám si, ze se kamery kolem celého auta hodí a ono nic. Jen grafické zobrazení čar, jinak černá obrazovka.
Jindy zase jedu na dálnici. Pozice dvě na sedadle, odpočívám. Pak vjedu do zúžení a musím se soustředit. Pozice jedna a co se nestane? Sedadlo mě málem přimáčklo na volant, nastavila se paměť klíčku mé ženy. Hudba přes média někdy hraje, jindy ubíhají jen sekundy bez zvuku. Musím přepnout na rádio a zpět na média. Stává se, ze obrazovka vyjede a je tam tma, žádné informace. Musím LCD zasunout a pak zase vysunout
speedfred
hmm zaujímavé s tou SQ7 , no asi prvé kusy.Tiež by ma zaujímalo "čo a prečo"
nejaký videoblog by som si ale pozrel na M5 od teba. :yes:
Hammunasakra
Asi spíš normální kusy [odkaz] [odkaz] 😐
white label
První rok výroby...
Podle tvého prvního odkazu je na tom Audi podstatně lépe, než LR.
Hammunasakra
Podle reality je na tom se spolehlivostí motorů Audi poměrně katastrofálně = celkově taky nic moc 😐

Podle 1. odkazu je na tom Audi celkově drtivě hůř než třeba Citroen, Fiat apod.

Co mě fakt zaskočilo je obrovskej propad Porsche = Bentley patří k nejhoršim dlouhodobě ale dřív skoro vzorový Porsche?
Toyota pro chudý Daihatsu je naopak až neskutečný :yes😒br />
Eště drsnější nebo spíš absurdnější je to když přihlídneš k servisnim nákladum [odkaz]

Zjednodušeně: Japonci :yes: naopak prémiovky D3 :no:
praděda7
....nebo taky první auto v pondělí ráno........... 😉
Hammunasakra
No viz ty celkový statistiky = od pondělí do pátku 😉

A motory montujou jen v pátek 13. >😒]
stealth01
Nepřeháněj. Neznám nikoho, kdo by měl problémy s motorem od Audi. Já se orientují podle dvou věcí. Testy na 100000 kilometrů od Autobildu a své / známých zkušenosti. Pořad kdybych si měl vybírat, tak sahnu po Audi nebo BMW. Lexus bych asi nepřekousl. Nemá model, do kterého se vejdu 😄
Hammunasakra
Mám skoro 190 a vejdu se = musíš zkusit i něco jinýho než CT a IS 😄

Ty máš asi fakt hodně známejch co maj audi = že to nadřazuješ nad statistiku pojišťovny 😉
HaroldKytka
auto i zvuk :yes:
praděda7
jen tomu chybí saltrpáka pro chlapy........ 😉
Hammunasakra
600 koní 750 Nm v 1800 otáčkách = zlatej automat 😄

Pokud nejseš [odkaz] co umí česky = buď rád za vylepšený ZF8HP :yes😒br />
Zbytečně bys měl horší zrychlení i vyšší spotřebu 😉
praděda7
Seb byl mým nejlepším žákem..... 😉 [odkaz]
Hammunasakra
Tak to je jiná to je jasný že ti chybí :yes: 😄