Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
maXX_CZ
nekdo "hodne dulezity" z marketingoveho oddeleni nemel co delat.
Jedine, co by tohle mohlo ospravedlnit je, ze se nekdo nemusi stydet za to, ze jezdi dieselem (coz v budoucnu muze nastat 😄 ), bude to deklarovat jen vykon.
Jedine, co by tohle mohlo ospravedlnit je, ze se nekdo nemusi stydet za to, ze jezdi dieselem (coz v budoucnu muze nastat 😄 ), bude to deklarovat jen vykon.
Pokud sis toho náhodou nevšiml, tak za tím číslem jsou písmena (TDI/TFSI...), což by ti jako indicie ke druhu paliva mělo bohatě stačit. 😉
mohli by auta označovat částkou kterou již zaplatili ta ty svoje emisní levárny...
to by tedy downsizing nebyl ... hehe
to by tedy downsizing nebyl ... hehe
Kulatý Čtvereček
Já myslím, že značení by klidně nemuselo být žádné. Proč se dohadovat o srozumitelnosti a tom co je lepší? Každý má udaje o svém voze v techničáku. A upřímně mi vůbec nezajímá jaký motor a jaký výkon mají vozy jezdící kolem mě, stejně tak jako nikomu není nic do toho, čím disponuje můj vůz .-)
rcibulka
Audi A6 3.0 BiTDI
Freddka
Ja to chapu tak, ze od 60 nahoru je to urcite OK 😄
ericn
Snad je lepší zvolit ve výbavě položku "bez označení motoru", než nic neříkající číslo :no:
To je asi lepší zvolit z více důvodů. Zrovna u Audi mi přijde, že tam bývá max. označení modelu a TDI nebo TFSI.
3_diamanty
klasika.. jak bmw tak aj audi aj medvede tie oznacenia proste uz nezvladaju a vymyka sa im to spod kontroly... uz sa tu o tom pisalo.... proste premiovy chaos ...
memorex31
Tak pridám aj môj názor😒br />
1. K BMW - áno, vadí mi to, keď napíšu 520 a 525, odjakživa to bolo 2.0 a 2.5. Teraz je to obyčajné klamanie.
2. Pri Audi mi to nevadí, lebo sú to nejaké imaginárne čísla - 40, 50, 60, 70.. bez logiky, ale nech sa páči.
3. Čomu ale nerozumiem úplne najviac - koho kedy napadlo označovať, aký má auto motor? Na čo to komu je? Na všetkých svojích autách som mal zaškrnutú možnosť - bez označenia motorizácie. Stojí to 0€. Aj u BMW 😉
2. Pri Audi mi to nevadí, lebo sú to nejaké imaginárne čísla - 40, 50, 60, 70.. bez logiky, ale nech sa páči.
3. Čomu ale nerozumiem úplne najviac - koho kedy napadlo označovať, aký má auto motor? Na čo to komu je? Na všetkých svojích autách som mal zaškrnutú možnosť - bez označenia motorizácie. Stojí to 0€. Aj u BMW 😉
Když bmw prodávalo 316d, 318d a pod kapotou byl dvoulitr, žádné nářky na klamanie jsem nikdy nezaznamenal. Že něco odjakživa nějak bylo, je taky argument celkem k ničemu, tahle změna označování, reaguje na jinou změnu, faktickou. Jak bys označoval modely bmw s různými výkonovými variantami dvoulitru, vždyť v benzínu mají tři výkonové varianty, měla by tam být různě barevná íčka nebo jak? Prostě dnešní dvoulitr s výkonem šestiválce v minulé generaci dostává stejné označení, protože alespoň strukturu číselného značení chce bmw zachovat, není v tom nic nelogického. U mercedesu si taky v autě s označením 43 nebo 45 nekoupíš osmiválec, v áčku je takto označen dokonce čtyřválec, u dýzlů 250d taky není dvouapůllitr, prostě ta označení jsou pro odstupňování výkonových variant. Audi dělá teď něco podobného i když podle té tabulky mi to přijde jako možná zbytečně podrobné dělení, bude trvat, než se v tom zákazníci začnou alespoň trochu orientovat. Čím větší číslo, tím víc horsepowerů, u audi zřejmě počítají s tím, že tak to sdělení na kapotách jejich aut budou zákazníci vnímat a to jim stačí...
Gordon
Označení mění z důvodu downsizingu. Ono nevypadá úplně sexy, když si na nějakém Audi Q2 vzadu čtete 1,2 nebo 1,4 TFSI apod. Auto má sto kw, takže víc cool bude, když na téhle přiteplené káře bude napsany třeba 22 TFSI. Tak stejně má spousta A8 třilitrovej šestiválec a víc cool než 3.0 TDI bude třeba 55 TDI. .............. Abych se neopíral jen do Audi, tak je samozřejmě škoda, že BMW 328i dávno není 2,8 R6, ale dvoulitrovej čtyřválec.
Me osobne zajima, co mam pod kapotou, ale respektuji, ze si Audi muze svoje vozy znacit, jak uzna za vhodne.
Ale v dnešní době lidem stačí říct, že to má 160 KW a jestli to je z 1,6 nebo 3,0 jim je často jedno.
Je evidentní, že nové značení slouží k tomu, aby zatajilo skutečný objem motoru. Tak jak to dělá konkurent BMW.
Označování pomocí kW nevidím reálně. Je evidentní, že dvojčíslí Audi zhruba odpovídá poslednímu dvojčíslí u označování BMW a prvnímu dvojčíslí u označování Mercedesu.
* Jel jsem v Q7 45 TFSI... čekal jsem osmiválec a byl to šestiválec. ;-\ Ještě větší gól je, že 40 TFSI je čtyřválec. To by mě prostě nenapadlo. Čtyřválec, v Q7, v Dubaji. A navíc 40. Myslel jsem, že 40 je šestiválec a 45 je osmiválec. How foolish of me. 😄
Ale to číslo. 40. Chápu, potřebují dost místa na ty usrané čtyřhrnky, abych parafrázoval dědu. 😄 Pak ale moc nechápu, že je šestiválec jen 45. Kdo tohle vymýšlel? Moc to nereflektuje výkony těch motorů.
Jinak souhlas, je v tom bordel. Jestli se audi zrovna v necem nemuselo inspirovat u bms, bylo to toto. 8-s
Audi A3 1085 TSI >😁 (1.0 TSI 85KW)
Audi A4 20110 TDI (2.0TDI 110KW)
A pak takový extrém >😁
Audi RS5 29331 Biturbo >😁
´Tohle pak bude jasné každému >😁 >😁