Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Blue Sun
na auto.cz nabírá obrátky... Nejen, že sem dávají už naprosté nesmysly, ještě úplně překroutí obsah videa. Dlouho jsem si myslel, že překonat odpadní úroveň mobilmanie není možné. Mýlil jsem se, auto.cz nabralo nový směr.
To je skoro na žalobu ne >😁 BMW zaplatí Kate těžký prachy za reklamu, ta si rychlou jízdu očividně užívá a média začnou lživě psát, že Kate se skoro unudila k smrti, protože auto nejede. To už snad fakt není možný.
Proč mám pocit, že být to reklama na škodovku, tak titulek zní jinak. "Kate se svezla v O RS a strachy se při jízdě pomočila. "Nejlepší normální vůz!" prohlásila po výměně spodního prádla a hned jednu objednala pro tchýni"
Proč mám pocit, že být to reklama na škodovku, tak titulek zní jinak. "Kate se svezla v O RS a strachy se při jízdě pomočila. "Nejlepší normální vůz!" prohlásila po výměně spodního prádla a hned jednu objednala pro tchýni"
David Bureš = poslední dobou to fakt přehání [odkaz] :no: :-!
Proč ste si to zase překroutil po svym = jako ty pololetní výsledky [odkaz] Davide Bureši? 😐
Proč ste si to zase překroutil po svym = jako ty pololetní výsledky [odkaz] Davide Bureši? 😐
Ze začátku trochu, pak vůbec
..