Novinky
Zpět na článek
S Peugeotem 308 GTi na okruhu Ascari: Skvělá mechanická práce i jedno překvapení
26 komentářů
holden2
6
si da boleslavskej hnuj vrs ke svacine a to nemluvim o superbu 1,6tdi na radlicky
Přejít do diskuze
_Karel_
Ty ve skutečnosti škodovku k životu nutně potřebuješ. Když ji nemáš, ze zoufalství si ji najdeš i tam kde není. Jsi nejubožejší ze všech ubožáků, nula.
iudex
"Boleslavskému hnoju" to bude srdečne jedno, pretože liftback so 169 kW vôbec nemieri na ostré hotheče s 200 kW. Ale pochopiť jej zameranie je zjavne nad tvoje sily.
Drag-On
...a aj potrápiť konkurenciu. Od toho Peugeota som veľa nečakal, no mnoho zahraničných serverov ho chváli za jeho jazdné vlastnosti, kde dokáže potrápiť aj legendy ako Hondu Type R alebo Golf GTI. Napríklad v testoch Rasťa Chválu na jeho malom okruhu je Peugeot 308 GTi stále neporazený. (samozrejme chýba tam tá ešte tvrdšia konkurencia) Len pre info dávam rozdiel časov😒br />
1. Peugeot 308 GTi 1:01,9
2. Renault Megane R.S. 275 1:02,7
3. Subaru WRX STi 1:03,6
3. Seat Leon Cupra 280 1:03,6
4. BMW M6 GC 1:03,7
5. VW Golf GTD 1:04,8
2. Renault Megane R.S. 275 1:02,7
3. Subaru WRX STi 1:03,6
3. Seat Leon Cupra 280 1:03,6
4. BMW M6 GC 1:03,7
5. VW Golf GTD 1:04,8
3_diamanty
len zrovna tu podivnu dvojfarebnu kombinaciu ( aj to ako je prevedena ) by som nepreferoval... pride mi tento "farebny tuning" kusok pod uroven tohto inak urcite skveleho auta .... takze za mna radsej nech je GTi-cko cele sytomodre 😉
Mx
Souhlasím. Autorův styl se mi líbí. Nepíše romány o technice (která půlku lidí nezajímá a druhá půlka ji zná), ale svůj pohled na věc, což je přesně to co mě zajímá a co si vždycky rád přečtu. Navíc píše hezky čtivě. Škoda že takových není víc...
Honza Mička
Dobrý večer,
rádo se stalo! 😄 Pokračování už je ve fázi výroby 😄 .
Hezký víkend,
Honza
rádo se stalo! 😄 Pokračování už je ve fázi výroby 😄 .
Hezký víkend,
Honza
megamega
Mne to tak príde, ako keby majiteľ auta musel vymeniť havarovanú zadnú časť. Dal také farebné diely, aké našiel na vrakovisku, a nezostali mu už peniaze na nalakovanie. Tiež sa mi nepáči táto dvojfarebnosť, a myslím, že nie som sám.
samael
pažouta Mi 16, spolehlivost nic extra, ale zábava lepší než u kdejaké 300 k "sportovní" audiny.Staré a nesmírně pravdivé heslo "výkon není všechno" francouzské ostré verze běžných aut dokonale potvrzují.
GeekStar
Jo, 308 GTI se podle všeho povedl, ale ten interiér psychicky nezvládám. >😁
AutoKaCer
Dotaz. Jsou boční průduchy vepředu opravdu průchozí nebo je to jen kosmetické?
stealth01
Země je po Merkuru a Venuši třetí planetou sluneční soustavy.
Napiš z této věty elaborát o Škodovce.
Napiš z této věty elaborát o Škodovce.
AutoKaCer
Ono to na fotkách vypadá blbě, ale naživo je to docela pěkné. Akorát bych po faceliftu bral modročernou.