Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
kolotocarsky to na mna posobi...ta snaha spravit z vysokej tankoidnej kasne lubivy sportiak sa bohuzial mina ucinku.. jedno z vizualne najmenej krasnych bmw za mna.... kto ma byt cielovka tejto "krasky" netusim... doslova ze je to az nepekne.. fujky ;-\
Ja toto auto zas 100% chapem.. Dizajnovo to sice nie je bez chyb, ale "vysoka kasna" tu ucel ma. Mam rad auta s vyssim sedenim, kde nemam pocit, ze lapim na zemi, no zaroven chcem auto, ktore ma vykon a nie 1.2 pod kapotou. V takomto pripade nemam na vyber, len zvolit bud GT alebo X-kovu radu. Niektori retardi proste nechappu, ze nie kazdy ma "meter 70" a nechce sa krcit v nizkom sedane.
Mam kamosa co jazdi predch. 5er, ma nieco cez 1,9 m nekrci sa a este za neho aj ja sadnem. 😄
Mozno, ale faktom je, ze tam sedis nizsie. Na prilezitostne jazdenie ano, ale ako auto, ktorym chcem obcas cestovat aj dlhe trasy by mi to vadilo. Pritom inu moznost vyberu nemam, bezne SUV / MPV su slabe a viac ako 4 valce ani nemaju v ponuke. GLE ma nechutny zadok.
flyboyeda
:no: :no: :no:
i8 není supersport i8 je parodie na supersport, R8 je plnohodnotný supersport a hlavně bez turbo díry a těžkých baterek s pořádně velkoobjemovým 5,2 litru V10, zrychlí na 100 za 3,2 a jede 335 má skvelé rozložené hmotnosti a pohon na všechny kola a čas na severní smyčce není pro mě vůbec důležitý
Kup si teslu na baterky a co 5 let si kupuj novou baterku za milión a mysli si že zachranuješ planetu, když chce jezdit někdo v nekvalitním a škaredém elektroautě, je to jeho věc
Kůň to neumí, takže bys měl jezdit na koňovi, vsadím se , že i Tesla v něčem podvádí