Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
AutoKaCer
0
Technická data, stupně výbavy a cenu nového Renaultu Megane RS. Ale to si člověk ještě pár dní počká 😄
Neurotic
dokud to nebude mít normální ovládání pomocí tlačítek a otáčkoměr nebude ukazovat normálním směrem tak je mi úplně jedno kolik to stojí :-!
Co je to "normální" a jak se pozná ?
že když chci přeladit rádio nebo změnit nastavení klimatizace tak nepotřebuju šmátrat po displeji 😉
radio preladis z volantu, klimu nastavis raz a nepotrebujes sa jej pocas jazdy chytat. Otackomer ukazuje normalnym smerom - od 0 po 7000. Este nieco?
Můžu se zeptat, jak přelaďuješ rádio z volantu? Já zmáčknu jedno tlačítko té-které konkrétní stanice, kterou zrovna chci poslouchat. Jedno tlačítko, a poslouchám rádio které jsem chtěl. Taky to máš na volantu tak?
jedno stlacenie na vyvolanie menu, kolieskom si preskrolujem kam chcem - nepotrebujem pustit ani volant.
Pozná se to tak že když se chceš podívat na rychloměr a otáčkoměr, tak se nemusíš naklánět k volantu abys na ně přes něj viděl. Dotykáče mají téměř všichni, ale začíná se od toho ustupovat. A ovládání funkcí dotykáčem Pegueot dotáhl ad absurdum. Takže za mě Pegueot ne dokud se nevrátí k běžnému uspořádání kokpitu.
V tom autě jsem seděl. Když jsem se chtěl podívat na budíky přístrojovky, nikam jsem se nenakláněl a normálně jsem je viděl, nad volantem. Myslím že se to píše v návodu k použití, jak se má v autě sedět. A že by se někam ustupovalo s dotykovými displeji, to jsem si teda nevšiml, kdo například ? Nejsem nějaký příznivec dotykových ovládání, Astra J s údajným přetlačítkováním se mi právě naopak líbila a líbí. Ale ono je to z velké části jenom o zvyku. A zde na tomto "nezávislém" auto webu o tom, jaké pšoukové větry zrovna vanou z VW do Boleslavi.
Já v tom autě taky seděl. A přes volant jsem na budíky taky viděl. Jen jsem ten volant musel mít v klíně. Někomu to může vyhovovat.
Já v tom jel, s volantem problém nebyl. Otáčkoměr...by asi chtěl trochu zvyku. Dotykové ovládání všeho je ale nesmysl a přišel na to i Peugeot. Ne že by od něj zcela ustupoval, ale v nejnovějších modelech máš aspoň tlačítka pro jednotlivé nabídky. A taky volant už mají nahoře zploštělý, celkově je nový i-kokpit jinde.
Sice jsem neseděl v nové 3008 a 5008, ale tam vypadá, že trochu ustoupili od ovládání všeho přes dotykovou obrazovku, což by bylo plus. Na druhou stranu jsem nikdy neměl problém s ovládáním v 308. Na dotykovku matlám jen na červené, ale na klimu to není nutné - jezdím na jedno nastavení, případně si před jízdou přihodím stupně podle teploty venku.
Rádio se dá ovládat přes volant.
Rádio se dá ovládat přes volant.
Tak třeba u kruhových ručičkových ukazatelů je nejen v autech normální, když měřená veličina stoupá ve směru hodinových ručiček. Peugeot to má u otáčkoměru obráceně. Co vymyslí příště? Označí stupnici otáčkoměru římskými číslicemi?
"normální" je většinou to, co je většinové. Takže pokud se shodneme, že homosexualita není normální, není normální ani pohyb ručiček Peugeotu. 😉
Josef 1
Jak byl předcházející 307 prostorný, tak toto je snad pro Vietnamce.
Vpředu to jde, ale druhá řada je opravdu malá. Na druhou stranu to má docela velký kufr 😄
petous
Ta cena mi přijde docela odvážná. Oproti Cupře ani nevím co nabízí navíc, ale stojí o cca 60kKč víc.
Zkusil jsem si naklikat Seata, a dostal jsem se na stejnou, ne-li vyšší cenu po tom, co jsem si tam naházel věci, co má 308GTi. Každopádně tohle už bude na preferencích a upřednostňování značky, jakou kdo má raději.
Auto CZ
a píšte si tu čo chcete k.k.ti. >😁