Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Máme nové fotky z nehody policejního BMW i8: Takto po bouračce dopadlo!

23 komentářů

twistedTSD
Nejhorší je, že se to beztak nechá pár měsíců vychladnout, pak GIBS v tichosti vydá neurčité prohlášení, že nenalezl pochybení, a ani se nedozvíme, jak to celé bylo.
Hammunasakra
To spíš víme = předváděli se machrovali a jeli hodně rychle = a neměli na to. Jestli řídil blb od policie nebo z Hradu je v zásadě jedno
twistedTSD
Jedno to není, blb z hradu tam neměl co dělat. A je otázkou, jaké služební povinnosti asi "blb od policie" plnil a kdo to dovolil...Dotyční by měli nést odpovědnost.
Hammunasakra
To by měli, ale [odkaz]
twistedTSD
To by jeden zvracel. :no: Když může být adrenalinová projížďka šaška z Hradu plněním pracovních povinností, tak si asi někdy zajdu na stanici, že se chci taky projet.
Mig_35
Asi takhle: udivuje mně, že se na motoristickém webu někdo pohoršuje nad tím, že se dotyčný nechal svézt v tom autě. Upřímně, já bych z jeho pozice očekával, že jí zneužije a posadí se za volant sám. Já bych se rád svezl taky, i kdyby to bylo v pracovní době. Ale těžko budu kádrovat někoho, kdo určitě každou minutu své pracovní náplně využije do poslední sekundy😊
ryccardo
Presne tak. Tady je to samej Mirek Dusin. Osobne mi to je uplne jedno. Taky bych se svezl kdybych mel moznost a fakt ze svezl nejakyho hlavouna nicemu nevadi. V zasade nas to nic nestoji tak proc to resit. O nic nejde.
Hammunasakra
Mezi Mirkem Dušínem a těmahle sráčema co lžou od první chvíle co to auto zrušili je docela dost vrstev [odkaz] = úplně by stačilo bejt někde uprostřed
ryccardo
Mě ale pořád není jasný proč by mě mělo vadit nějaký rozbitý auto, který zaplatí pojišťovna. To je absolutně nepodstatná "kauza", kterou média nesmyslně rozmazávají. A vy se tady rozhořčujete, že někdo někoho svezl. No a co? Mě taky kamarád několikrát vezl policejní Oktávkou. Nikde nic neubylo. Nikdo o nic nepřišel. A kdyby měl někdo známýho hasiče, tak ho třeba sveze hasičským autem a taky jde naprosto o***.
Emel
Hele, zase na druhou stranu... ty jsi nikdy nejel se služebním autem rychle? Prostě se kluci baví... já osobně bych to tolik nehrotil.
twistedTSD
Kdyby se to stalo dvojici policistů cestou z šichty, neřeknu ani slovo. Nelíbí se mi, že si o jízdu zažádá hradní šašek a pak s tím v noci lítají jako prasata, přičemž kdoví, kdo seděl za volantem. To auto má omezený nájezd, který by měl být využit co nejúčelněji. Ne na protekční noční projížďky papalášů. A ještě policie neustále mlží s nějakými mozkovými příhodami a "širokým spektrem služebních povinností," jak je teď má někdo brát vážně?
JDM
Baví za naše peníze, tebe by za to flastrovali a oni jsou nedoknutelni
Mig_35
Pokud jde o auto, platilo ho BMW Česká republika a byla to zápůjčka. Pojišťovna to zaplatí, jestli jde o tohle. Jestli měl dotyčný mrtvici nebo infarkt bůh suď. Mně to nepřísluší😊 kdo neboural ať hodím kamenem...
Freddka
Jo a pojistku taky jo? No to jsem moc rad, protoze za pojistku jednoho i8 se da pojistit hodne oktavek ... nebo pockej, vazne ses si jistej, ze pojistku plati BMW a ne my z dani?
Honzouch
Kobra 11 po Česku !!! >😒]
nalimer
zakúpené len pre parádu.
twistedTSD
Naštěstí ne zakoupené.
Mangalica
Vím přímo od zdroje, že s tím nikdo z oprávněných policajtů nechtěl jezdit, protože by jim případnou nehodu nepokryla pojistka. Nehledě k tomu, že auto nemělo nic, čím by mohlo být dálniční hlídce prospěšné. Prostě rozmar těch nahoře a původně(!) laciná celorepubliková reklama pro prodejcce BMW... ;-\
twistedTSD
K této nehodě Invelt sdělil, že škoda bude normálně hrazena z pojistky.
Freddka
A kdo normalne plati tu pojistku? Protoze to vypada, ze se jeste zvedne ... 😜
Mig_35
jo ty vole na BMW i8 se pojistka nevztahuje a policajt co ho řídil musel podepsat, že to všechno budou vymáhat po něm😊
3_diamanty
mne celkovo tento eko sportiak zmysel nedava.. pride mi to nieco ako nealkoholicke pivo... proste tomu nieco chyba .... a nepochybne take dva tri mustangy za celkovu podobnu cenu by asi spravili prospesnejsiu sluzbu....
Dinar
příčině nehody skeptický, ale v tomto případě nelhali. Mluvil jsem s kamarádem, který toho policajta operoval, a šlo tam o prasklé aneurysma. Takže to nebylo nezvládnuté řízení, ale spíše neštěstí. Každopádně díky této náhodě máme možnost názorně vidět, jak se nakládá s našimi daněmi... kucí, kdo chce svézt?