Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNejšílenější reklama na Škodovky se natáčela v Praze. Tohle musíte vidět!
40 komentářů
Floyd
Nejšílenější? Pane Mičko, ale no taaaaak. Právě jsem ztratil 3😁7 ze svého života. Děkuji. Úkol splněn :no: :no: :no:
Ficus
Blbější je už jen hláška simply clever. Vlezli by i do zádele čertu, jen aby prodali kus plechu. Kdyby dávali např. do pseudoSUV motor, možná by nemusili takhle hloupnout...
holden2
ze skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupije ale fasuje. zbyva zde par priznivcu vesmes rozumu mdleho a na ty to zabere. ovsem na ty zabere i kdyby to byl plnej kybl sra*cek s logem streleny slepice
Drž hubu.
Keď už tu musí redakcia dávať 4 roky starú reklamu na Škodu, len aby o nej vyšiel ďalší článok, tak to už musí byť dobré zúfalstvo. Posledný nech zhasne.
A já si říkám, proč jsou všude staré modely a čekám pointu >😁 >😁 >😁 :-!
free78
No... tpč! Tomu už chybí jen kvalitní podpora od Horsta Fuchse. Při sledování mne napadly 2 věci. Za prvé znechucení z trapnosti a za druhé, jak škoda u některých modelů tápala a tápe v oblasti designu (např. příšernost ve formě Fabie 2, přitom první generace byla na svou dobu moc pěkná a kvalitní). To se třeba Korejcům např. u KIA moc nestává a to, alespoň podle mne způsobí jednou Škodě zásadní problém.
vlada75
no podle mě měl titulek znít spíš NEJTRAPNĚJŠÍ reklama ..... teda tohle jsem fakt nedokoukal, je to ukázka trapnosti a blbosti, dlouho jsem neviděl nic tak ubohýho a do stejný žumpy už zapadá i Auto.cz
Skipper
Toto už nemůžete myslet vážňě! Došly auta, tak začnou trapné reklamy? Jediní důvod, proč tenhle server ještě žije, je formát diskuse, který nemá žádný jiný český server o autech. :no:
CrankyDude
[odkaz]
Barry Lyndon
Základní myšlenka (vidím jasnou inspiraci filmem The Game) není špatná, ale provedení je takové nějaké česky upatlané a amatérské. Takže námět :yes: , ale scénář a režie :no:
rokyta.p
Už zde chybí jako zpráva dne jen bonmot od Miloška >😒] ACZ není co bývalo ;-\
Petrko
půlce jsem to vzdal. Nečekal jsem že to někdy řeknu/napíšu, ale zlaté reklamy na Hyundai.
Ujedu všem a vládnu tady já??? 8-s
Hjundaj je úplná trapárna..
Škoda se dívat na tohle video...a korejce nedávám už vůbec.
Hjundaj je úplná trapárna..
Škoda se dívat na tohle video...a korejce nedávám už vůbec.
Podle současných právních předpisů nemusejí auta normy dodržovat ve skutečném provozu, ale jen při měření v laboratoři... [odkaz] [odkaz] [odkaz]
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes: