Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Škoda Octavia RS Combi stála před 15 lety totéž co dnes. Ale ty absurdně drahé příplatky!

18 komentářů

koblih
Nevím.. Nic cenově absurdního tam nevidím, jedině cena navigace. Vyhrávání sedaček je dnes snad ještě dražší, xenony, které byly v té době to nejlepší, tak jsou cenově srovnatelný s dnešními ledkama, který jsou vrcholem dnes..
_Karel_
:yes: chystal jsem se napsat přesně totéž - jen ta navi byla absurdně drahá, a to nejen u skody.
Edit: Jesti ty sedačky vyhrávaly dobře, tak byly naopak laciný >😒]
fOE
Bombasticky nadpis? Splneno.
Obsah clanku s bombastickym nadpisem nekorespondujici? Splneno.
Jeste to chce najit chybu v tabulce a zlaty hattrick bude znovu doma. 😄
iudex
>😁 Teda... vlastne 8-s
VipermCZ
Absurdní to teprve nastane při přepočtu na současnou kupní sílu. Vem si průměrný plat před 15 lety a dnes. A ceny aut se ani nehnuly, nebo spíše směrem dolů.
Kajmos
Přesně tak. Udělejte update toho článku s přepočtem na dnešní peníze skrze statistickou průměrnou mzdu nebo jeji medián.

Nechápu redakci a její vedení, že pustí takovýto článek bez těchto výpočtů. Díky této absenci je absolutně bezcenný, ostatně jako bohužel většina článků zde. To by zde zanedlouho mohl být článek o levnosti Favoritu v roce 1989, protože stál jen třeba 90.000Kcs, zatimco dnes stojí Rapid 350.000Kc, tedy téměř čtyřnásobek.
JohnyRnR
To je samozřejmě fakt, zase si ale vem, že auta z té doby jezdí dodnes, což se o těch dnešních sice nedá zatím říct, ale moc bych to nepředpokládal.
topten
a nejsou ty tehdejsi priplatky dnes v zakladu???
Riceeater
U jiných výrobců ano... >😁
topten
ja to v ceniku vidim jinak
ty asi budes jeden z tech zakoplexovanych ubozaku, kterymu soused s oktavkou sbalil holku
Th0r
Pokud se nějaká holka nechá sbalit na Oktávku, tak za to nestojí jí mít. >😁 Osobně bych byl rád, kdybych se takový zbavil >😁
Hittman
můj už snad pátý článek o tom, jak je vlastně škoda dnes levná! To už je k zblutí! Ano, možná teoreticky, ovšem konkurence nabídne za méně peněz více muziky, to už tady neuvedou..
topten
se divim, ze ty skodofky teda vůbec někdo kupuje 😉
Hittman
Češi jsou v tomto atyp, že škodovka tu má tak dominantní postavení, zřejmě dáno historicky a tím, že je to domácí výrobce. Jinde je to vyrovnané.
topten
v CR se proda sotva 10% produkce skodovky
Th0r
Škodofka není žádnej prodejní trhák. Milion vyrobenejch kusů z ní dělá trpasličí manufakturu.Víc vyrobí i Wulling >😁 Ale 20. místo taky není špatný >😁

[odkaz]
Riceeater
Za pravdu žold neberou 😉

V podstatě to je takový PR web Škodovky :-!

Já třeba články, kde je Škodovka vůbec nečtu a jdu si jen odplivnout do diskuse >😒]
twistedTSD
Všiml jsem si. Pak ty diskuse nemají vypadat jak vypadají, když si do nich někdo chodí jen "odplivnout."