Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
colin251
2
Proč a jak by taky měl ujíždět? Vždyť na dálnici je přece max 130 km/h 😄 To skoro zní, jak kdyby testovací řidič mohl jet, jak se mu jen chce 😄
V6last imil
2
Ježíši!!!! To je zase
V6last imil
3
Zpráva jak ze CIA... 3 pr**le fotek na netu a tady honí kdosi kohosi v čemsi a máme se z toho doslova uvařit....
colin251
1
Tak teď si mi toho teda hodně vysvětlil.
V6last imil
0
Jaroslav ho viděl se sjíždět u SATANIC!!!! 😉
amadeus
Auto, které si odbylo premiéru je k vidění na silnici bez maskování :-!
Nicméně hezké auto... Ale nemůžu přijít na chuť zadním světlům a tomu tupému kusu plechu pod nimi.
Nicméně hezké auto... Ale nemůžu přijít na chuť zadním světlům a tomu tupému kusu plechu pod nimi.
Hittman
Volkswagen Group
Forever >😁 >😁 >😁
Arteon tam visí téměř od rána a teď bác, zas koncern. Třeba že by již dali test insignie či jiných aut, to raději nějakou kravinu na téma škoda 100x za den jinak
S Insignií jsem jezdil v úterý.Oproti předchozí generaci hodně velký skok.Už to není líné a jezdí se s ní dobře.HUD podobný jak v BMW 5 a 7.Jezdil jsem s naftou 125 KW v manuálu.Brzdy mírně ostřejší.Podvozek filtruje dobře i bez FlexRidu.
Ale proč do toho soudruzi dali užší sedadla, než byli v minulé generaci??! Já tedy nejel, jen jsem si sednul, a prodejce to i přiznal...
pokemon
Jel jsem po D5 a kolem jeden Karoq proletěl. Přišlo mi to nějak nafouklý s kolečkama moc u sebe. ;-\
Joky
Nejhorší je , že Škodomilové a že jich tady nalezlých dost a dost se udělají už při pohledu
na tento design 22. století a jejich tlusté Mařky doma mají smůlu...
Bude holt klesat porodnost..
Ale zase nadruhou stranu na nás ostatních si namastí kapsu výrobci léků.... proti průjmu.
na tento design 22. století a jejich tlusté Mařky doma mají smůlu...
Bude holt klesat porodnost..
Ale zase nadruhou stranu na nás ostatních si namastí kapsu výrobci léků.... proti průjmu.
Beefcake
"Škoda Karoq už jezdí v provozu, bez maskování!" nie je tam tych !!!!!! nejako malo ?
Ked si dovoli auto, co uz bolo davno oficialne predstavene, jazdit bez maskovania ?!?!?!?!?
A preco by to auto malo ujizdet, ked ho natacaju vlastni ludia ?
Jdu blejt.
Ked si dovoli auto, co uz bolo davno oficialne predstavene, jazdit bez maskovania ?!?!?!?!?
A preco by to auto malo ujizdet, ked ho natacaju vlastni ludia ?
Jdu blejt.