Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Škoda Karoq už jezdí v provozu, bez maskování!

24 komentářů

colin251
Proč a jak by taky měl ujíždět? Vždyť na dálnici je přece max 130 km/h 😄 To skoro zní, jak kdyby testovací řidič mohl jet, jak se mu jen chce 😄
V6last imil
Ježíši!!!! To je zase
V6last imil
Zpráva jak ze CIA... 3 pr**le fotek na netu a tady honí kdosi kohosi v čemsi a máme se z toho doslova uvařit....
colin251
Tak teď si mi toho teda hodně vysvětlil.
V6last imil
Jaroslav ho viděl se sjíždět u SATANIC!!!! 😉
amadeus
Auto, které si odbylo premiéru je k vidění na silnici bez maskování :-!

Nicméně hezké auto... Ale nemůžu přijít na chuť zadním světlům a tomu tupému kusu plechu pod nimi.
kaa
Přesně, ten zadej je strašnej. :no:
Hittman
Volkswagen Group
Floyd
Forever >😁 >😁 >😁
Hittman
Arteon tam visí téměř od rána a teď bác, zas koncern. Třeba že by již dali test insignie či jiných aut, to raději nějakou kravinu na téma škoda 100x za den jinak
Dixik2
S Insignií jsem jezdil v úterý.Oproti předchozí generaci hodně velký skok.Už to není líné a jezdí se s ní dobře.HUD podobný jak v BMW 5 a 7.Jezdil jsem s naftou 125 KW v manuálu.Brzdy mírně ostřejší.Podvozek filtruje dobře i bez FlexRidu.
Hittman
Ale proč do toho soudruzi dali užší sedadla, než byli v minulé generaci??! Já tedy nejel, jen jsem si sednul, a prodejce to i přiznal...
Dixik2
Tak já jsem menší,takže mě ty sedačky vyhovovaly.
Bubáq
Z mého pohledu je největší tragédií krátké opěradlo p. sedadla...Dosud byla sedadla v Insignii vzorem ostatním sedadlům, teď vypadají, jako kdyby Opel začal nemístně šetřit ještě před tím, než bude součástí PSA. Brrrr......
pokemon
Jel jsem po D5 a kolem jeden Karoq proletěl. Přišlo mi to nějak nafouklý s kolečkama moc u sebe. ;-\
vrkuboy
Nemůžu si pomoct, ale na snímku k článku vypadá jako starší X3. 😄
Arese
Proč pořád tak křečovitě děláte z auto.cz bulvární žumpu, pánové? 8-s :no:
V6last imil
Bulvární žumpa to už dávno je!!!!!! Ale co...
Floyd
Bohužel. Kde jsou ty časy, kdy Auto.cz bylo skutečnou jedničkou na trhu. Dávno tomu. Dneska je to jen žumpa neumětelů. Jedině Ikarlos si to nemyslí. A co na to Machala?
Floyd
Protože Machala aneb Ryba smrdí od hlavy...
[odkaz]
Somperle
...THE NEXT ZBYTOCNA KRABICA ON THE ROAD!!! >😁
Joky
Nejhorší je , že Škodomilové a že jich tady nalezlých dost a dost se udělají už při pohledu
na tento design 22. století a jejich tlusté Mařky doma mají smůlu...
Bude holt klesat porodnost..

Ale zase nadruhou stranu na nás ostatních si namastí kapsu výrobci léků.... proti průjmu.
Beefcake
"Škoda Karoq už jezdí v provozu, bez maskování!" nie je tam tych !!!!!! nejako malo ?
Ked si dovoli auto, co uz bolo davno oficialne predstavene, jazdit bez maskovania ?!?!?!?!?
A preco by to auto malo ujizdet, ked ho natacaju vlastni ludia ?
Jdu blejt.