Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Ada je zase tady
sametový charakter dieselu se líbí více každému, kdo už na ksichtu nemá beďary :-!
Ty je možná nemáš na ksichtu, ale zcela určitě na mozku (plněné NOx). Už jen zvuk dieselu je čistý hnus, především od tdi-mr.dek. Z toho se mi fakt zvedá kufr...
Že by snad závist, že mají vyšší krouťák a jedou lépe, než benzinek?
Jo, pokud dostanou k dobru tak 50% objemu navíc...
I při stejném objemu. U zážehového je snazší nahnat výkon otáčkami, ale i tak. Samozřejmě záleží, jak ty motory vybereš. U třílitrů je to celkem vidět, protože ty zážehové nebývají moc našponované (mohly by mít klidně 330+ kW). Standardní jednoturbové diesely s výkonem kolem 200 kW jim, i přes nezanedbatelný výkonový deficit, pěkně šlapou na krk.
Katikakus
Takze redakce ani po opakovanych stiznostech ctenaru nehodla vypnout tu prasarnu.
Pro vsechny, kdo pouzivaji Chrome nabizim reseni😒br /> [odkaz]
Pro vsechny, kdo pouzivaji Chrome nabizim reseni😒br /> [odkaz]
Nemáš něco podobného i pro FF? Hodilo by se.
No neviem. Nejak sa mi ten crosslandX nezdá. Cez víkend som skúšal 1,4t MokkaX a odhliadnuc od toho, že vyzerá byť mierne "fat", tak s motorom 1,4t má slušnú dynamiku aj spotrebu a pri mojich skoro dvoch metroch som si nesťažoval ani na vnútorný priestor. Na 4,3m má priestor adekvátneho kompaktného hatchbacku s dostatkom miesta na hlavu. Akurát línia okien vzadu je moc vysoko, malé deti môžu trpieť klaustrofóbiou.
Zasa chápem, že automobilky vidia príležitosť predať "SUV" v každom segmente za pekný príplatok oproti hatchbackom z ktorých vychádzajú.
Zasa chápem, že automobilky vidia príležitosť predať "SUV" v každom segmente za pekný príplatok oproti hatchbackom z ktorých vychádzajú.
Mokka je úplně jiné auto, opravdu si myslím že po Mokka sáhnou jiní lidé. Navíc CrosslandX bude zajímavým lakmusovým papírkem budoucích prodejů/neprodejů - je to 1. mezikoncernový produkt.
topten
je to uplnej ulet a v dnesni době snad i trestuhodny, ze opel nenabizi aspoň jeden normalni benzinovej motor (ctyrvalec).
prijde mi to jako zamerne poskozovani znacky
prijde mi to jako zamerne poskozovani znacky
Slyšel jsem že 1,6 CDTI zůstal v majetku GM.
To znamená že jen dojedou montáže těchto motorů do v současnosti vyráběných modelů a potom utrum, v Opelech jen francouzské motory.
Možná se to týká i benzínů.
Proto asi GM uvádí na americký trh 5 modelů s motorem 1,6 CDTI. (Hledají odbyt, Korea, Austrálie a zbytek světa moc objednávek asi nepošlou ...)
z úhlu pohledu motorizací PSA opravdu ušetří hodně peněz
ale chtělo by to vysokou spolehlivost
[odkaz]