Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Kasprik
0
Redakce, prosím čtěte po sobě ty články ať to dává hlavu a patu. Děkuji.
ryccardo
No tak jestli si ně něj někdo nevzpomene, tak nemá na motoristickým webu snad ani co pohledávat. Vždyť to byl jeden z největších rallye talentů 80 let.
Nechci ti brat iluze, ale velka cast mistniho osazenstva v 80 letech jeste ani netahala kacera, natoz aby vedeli, kdo byl Toivonen.
No tak to já prakticky kačera tahal taky a přesto to vím. Co bych to byl za automobilovýho fandu, kdybych neznal takovýho závodníka. Znalost významných osobností snad není limitovaná věkem a tím jestli je člověk zažil nebo nezažil 😉
rok 86 bol v rely dosť tragický ak ma pamäť neklame. Vtedy sa dalo čo-to prečítať v časopisoch,tv 0bodov a net >😁
1.5 mal smutné výročie aj Ayrton Senna.
1.5 mal smutné výročie aj Ayrton Senna.
To nema s vekem nic spolecneho. Ja jsem se narodil az tri roky po te nehode, presto je pro me jeden z nejznamejsich jezdcu rallye. Naopak znam vice zavodniku z 80. let, nez ze soucasnosti. Vlastne, ted kdyz jsem se nad tim zamyslel, tak si "nejmladsiho" rallye jezdce vybavim Colina, ktery uz ani mezi nami neni...
marianek
Mel pravdu. 0-100km/h 2,9s, 0-200km/h 9,6s je "crazy". Po 4 hodinach musel byt uplne vycerpany. At tato trida byla pro divaka atraktivni, bylo jen otazkou casu, ze se neco takoveho stane. Jeho obet prinesla trochu rozumu i do tohoto motorsportu.
Na tom videu se na chvili objevil i dalsi z "letajicich finu", borec Marku Alen. Doporucuju shlednout [odkaz] hlavne reakci 03:00-03:15m.
(ono vubec Teknavi je jeden z nejlepsich auto tv poradu)
Na tom videu se na chvili objevil i dalsi z "letajicich finu", borec Marku Alen. Doporucuju shlednout [odkaz] hlavne reakci 03:00-03:15m.
(ono vubec Teknavi je jeden z nejlepsich auto tv poradu)
KANKUNEN
A vsadím boty, že se jezdí více na hraně než tehdy. Jen to tak nevypadá, protože auta mají mnohem lepší jízdní vlastnosti a bezpečnost je úplně jinde. To mi říkal Meeke. >😁
info@competizione.cz
Lancia nevyletěla z dráhy, ale z trati RZ.
“... která byla po sezoně 1986 Federací automobilového sportu (FIA).” Co? Nakonci souvětí chybí sloveso (zakázána, zrušena…).
Takových dobrých článků na toto téma vyšlo, proč je alespoň neopráknete?
“... která byla po sezoně 1986 Federací automobilového sportu (FIA).” Co? Nakonci souvětí chybí sloveso (zakázána, zrušena…).
Takových dobrých článků na toto téma vyšlo, proč je alespoň neopráknete?