Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Reklama VW se sexuálním podtextem baví Ameriku

20 komentářů

Nicco
Nevim jestli si pomuzou vymenou Jetty za Tiguana, ale VW na tom jiste vydela vic, nez na Golfu Wagon.
Floyd
Za mě dobrej fór s vtipným závěrem, který má taky sexuální podtext - never more >😁 >😁 >😁
Uživatel_5340709
VW v us vždycky hraje na city, a tuhle znáš? >😁 /i když vzhledem k dieselgate není aktuální/
[odkaz]
white label
To je reklama na Passat TSI (viz video), toho se DG netýká... 😉
Uživatel_5340709
Podle otáčkoměru jsem měl za to, že vyhrává krouťák a TDI. 😉
eLzyx
kupte si rovnou 9 místného Transportera. Souložit se v tom dá parádně a míst je tam dostatek i pro případ, kdy se po dvojčatech narodí ještě paterčata.
IPace
Transporter s jeho cenovou politikou je v USA temer neprodejnej
Flajzi
Tak především VW užitková vozidla v USA vůbec neprodává, takže těžko definovat, jakou cenovou politiku by tam nasadil.
Hromada aut je v EU dražší než v USA, takže těžko lze tvrdit, že VW by nutně prodával užitkáče v USA za stejné ceny jako tady.
IPace
"Popravdě řečeno ta reklama není ani nápaditá, ani vtipná, ani zajímavá,"

tak je jiz jasne proc Fokt pise jak pise, protoze tahle reklama je relativne napadita, vtipna a zajimava 😄
[odkaz]
_Karel_
:yes😒br /> "Reklama není ani nápaditá,ani vtipná, ani zajímavá", a proto jsme o ní napsali článek pro vás.
_MT_
Přesně to napadlo i mne.
jozephko
Filozofovať nad dejom reklamy asi rovnako "užitočné" ako filozofovať na textom pesničky. Reklama je takmer vždy zacielená na emócie a táto reklama je z tohto pohľadu perfektná. Prirodzená, a pritom to nie je 5x prevarená voda z iných reklám...
Priznám sa, že si nepamätám v posledných rokoch na nejakú reklamu od VW, ktorá by sa mi nepáčila. Pred viacerými rokmi VW cielene zmenil filozofiu svojich reklám so suchých na vtipné a plné života... A možno aj preto predáva toľko áut koľko predáva.
Sumi2000
Vtipné..není to nuda.
A není to stupidita typu mám Hjondéj a ujedu všem... ! >😒]
praděda7
dle barvy kůže dětí, tak prodávající nebyl ve střetu zájmu... 😉
Uživatel_5340709
Kdyby ten zákazník měl jedno-dvě decka v zádu černý, ............. to by byla teprve pr....l a sexuální podtext na druhu. >😁
praděda7
...to jo, ale to by cenzurou dobrossrráčů určitě neprošlo............ >😁
Mr.Murphy
.... ale nic to nemění na tom že to auto co se tam objeví nakonec je pěkná zrůda.... 😉
white label
To Amíci u takových aut neřeší, podstatná je pro ně hlavně velikost...
chytrak1
Je fakt že nechápu, proč když měli hezký reálný koncept cross blue, tak proč z něj několika málo přehmaty udělali tuhle ošklivku. Jedině jako trest amíkům za dieselgate.
😄
kesumb
To taky nechápu, takhle to zprznit..