Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
caliban
4
BMW M5 G30.
T.E.S.L.A už na ACZ serie
2
Karle...? 😲
_Karel_
1
Ne, ne. Nějaký "vtipálek" hrdina, co se asi za svůj nick stydí.
webpaja
1
Je to sice ubohost, ale když dotyčnému evidentně přestalo stačit se předvádět u zrcadla v ženských šatech, potřeboval svou evidentní úchylku projevit jinak 😉
rokyta.p
2
Varle? >😁
Dinar
Tak teď už "upoutávky" budou standardem??! 😲 Chápu, že doba je zlá a konkurence nespí, ale už to vaše "1. na webu" stačí dostatečně k vyvolání pocitu trapnosti, vy ale posunujete laťku zarputile zas o kousek výše. Opravdu nestačí prostě vydat test? :no:
8-s Je to empatií, že člověk cítí trapnost za činy jiných? České weby pokračují v sešupu, jakoby je vedl jeden člověk.
Neurotic
Řekl bych, že 535d, ale může to být i 540d, protože je v tom značení momentálně bordel >😁
A zajímalo by mne kolikrát denně se musí ten klíč nabíjet >😁
A zajímalo by mne kolikrát denně se musí ten klíč nabíjet >😁
Dixik2
Nové BMW 540i 😁rive sedan. :-! :yes:
Dnes sem poprvé viděl na vlastní oči, krásné auto, ale zásadní změna oproti stávající 5 er tam není. Mne to neva, na tom autě není moc co měnit, ale lajk to pozná hůř, teoretici na ACZ budou hejtovat >😁
Ať si dělají co chtějí, bez jakýchkoliv pochyb v tom vidím novou generaci. Pěkná, opravdu! 😉
Bubáq
5 je to určitě podle klik i podle přístrojové desky. T asi ještě nebude k testování k dispozici, takže sedan.
Warrual
Někteří lidé podobným věcem říkají myslím "clickbajt" :no: :no:
alesvladik
Clickbait by auto.cz
Je to mimo mísu, ale pan redaktoru chybí v garáži jen ozubený nůž do ruky a vypadá jako vrah z jednoho USA filmu - COBRA.
Mig_35
Myslím, že se ten krám jmenuje X4 M40i😊
Jel jsem v něm tenhle víkend a jede to opravdu jak z praku, neskutečně, ale srazit spotřebu pod 13 litrů není moc snadné😊
Jel jsem v něm tenhle víkend a jede to opravdu jak z praku, neskutečně, ale srazit spotřebu pod 13 litrů není moc snadné😊
jiriik
Nová řada 5 je naživo krásné auto😄 Nebýt toho že všude musí * ten Xdrive...asi dnes neumíme řídit v horších podmínkách.