Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
MariAchi
...2GT je nejhnusnejsi BMW vsech dob a v soucasne dobe asi taky nejohyzdnejsi MPV na trhu. Fakt nechapu, jak tohle mohlo projit nejakym schvalovanim designu. A Mpaket tomu nijak nepomaha. 8-s :no:
Design 2AT není o nic horší než kterýkoliv jiný BMW dnešní doby. Což asi není úplně pocta, ale co už >😒]
On píše o 2GT, kdežto ty o 2AT, které vypadá rozhodně o poznání lépe, než 2GT.
nerozlišuji design 2AT a 2GT. Nemají si co vyčítat a jsou zcela stejného ražení i kvality, rozdíl je jen v celkově výraznější zádi GT.
Dost často s tebou souhlasím, ale bohužel - Grand C-Max po stránce ohyzdnosti 2GT totálně válcuje. 😉
Tak tady se neshodnem, Grand C-Max sice neni nic moc hezkeho, ale zad 2GT se mi hnusi mnohem vice, kor kdyz je to premiovka, kde by estetika mela byt tak nejak v zakladu.
rohYpnol
Redakce má opravdu zvláštní talent ve videu nic neukázat >😒] Celá hlavní myšlenka byla o tom, kdo je vzadu větší, přitom ve Scénicu redaktor ani nedokázal vrátit druhou řadu na své místo. Naopak do 2AT se usadil a druhou řadu vrátil... A ve výsledku se dozvíme, že Scénic je vzadu prostornější... No a pak nesmyslné pokusy o drift... 8-s 8-s
Od tohoto videa bych čekal právě ono srovnání prostornost, přístupu a praktických detailů. Takže bych začal od předních míst a ukázal, jak si redaktor postupně sedá sám za sebe a kolik mu zbývá místa... Ale opět, nic z toho...
No, nevadí, na garáži.sk uvidím vše co mě zajímá >😁 >😒] :-!
Od tohoto videa bych čekal právě ono srovnání prostornost, přístupu a praktických detailů. Takže bych začal od předních míst a ukázal, jak si redaktor postupně sedá sám za sebe a kolik mu zbývá místa... Ale opět, nic z toho...
No, nevadí, na garáži.sk uvidím vše co mě zajímá >😁 >😒] :-!
Ada je zase tady
když vidí ten francouzský křáp :no:
by mě fakt zajímalo, co ti ti Francouzi udělali >😒] >😒]
Mne sa tiež dosť často vynára táto otázka. Ale vždy za tým vidím týpka s Renaultom, čo mu parkuje pred barákom, keď nie je doma >😁 >😁 >😁
A: A co je to vlastně ten francouzský sex?
Kamará😜 Hm...jak ti to jen vysvětlit. Hele Ado, to je když lížeš tam kde se čůrá. Jasný?
A: Jasný!
Druhý den
A: Ahoooj, člověče ten sex po francouzsku je super věc!
K: Užil sis Ado?
A: Jo, jen ještě nevím, jestli se líže jen ten pisoár nebo i dlaždičky okolo? 😉
Kamará😜 Hm...jak ti to jen vysvětlit. Hele Ado, to je když lížeš tam kde se čůrá. Jasný?
A: Jasný!
Druhý den
A: Ahoooj, člověče ten sex po francouzsku je super věc!
K: Užil sis Ado?
A: Jo, jen ještě nevím, jestli se líže jen ten pisoár nebo i dlaždičky okolo? 😉
removed
...ale na BMW neshledavam nic zavadneho. Jasne, porusuje spoustu tradicnich bavorskych pravidel, ale vybavene solidnim motorem urcite nabidne o spetku kvalitnejsi techniku i zpracovani. Pravdou je, ze kolem neho chodim denne... A nikdy bez povsimnuti...
GT jsem měl nějakou dobu doma a nevím co všichni máte? Jezdí to hezky a nějak ohyzdné se mi taky nezdálo. Měl jsem 225i x drive a nasral jsem i nějaké sportovní auta, fakt slušné auto.
Ja mam taky z 225xi vždycky vítr. Nema cenu se s tim autem pouštět do křížku 😉
>😁 :yes: Niet nad závodiace MPV. >😒]
Jeste jednou: 225xi ve verzi GT neexistuje.
Omyl, bylo to samozřejmě AT, omluva za mystifikaci.
Pak jsem půjčenou i social verzi 218i s 3válcem a vůbec mi v tom nevadil, jelo to hezky a s dobrou spotřebou.
Pak jsem půjčenou i social verzi 218i s 3válcem a vůbec mi v tom nevadil, jelo to hezky a s dobrou spotřebou.
Tak technicky proti tomuto podivnému Báwu asi nikdo nic nemá Vzhled je ovšem důstojnou konkurencí i takovému premiantovi jakým je SsangYong.
[odkaz]
[odkaz]
hipisko
nabuduce dajte priestorove porovnanie s dacia lodgy. Sice skarede ako hnoj, ale ja so svojimi 196cm som sa zmestil do druhej rady a spojil som kolena a rovnako som sa zmestil aj do tretej rady a spojil som kolena a na hlavu som bol akurat v limite. V tomto segmente maju sice ine auta pozlatka, elektriku vsade, ale v priestore jednoznacne vyhrava dacia
Velkoodběratel_kukuřice
V TV je Seagal a vy tady. BMW nevypadá příliš dobře, ale má své přednosti a jízdně bude velmi dobré. Renault má dobrý poměr cena/užitná h.
pumpkin
Našiel by sa tu niekto, kto používa tretí rad sedadiel v tejto kategórii MPV? Mne to príde ako sedadlo typu "Výnimočne odveziem aj synovho kamaráta z krúžku" a že sa tretí rad použije tak 3x v živote. Pri tých minivanoch typu Voyager či Odyssey to ešte chápem, ale tuto je to fakt asi len marketingový ťah.
Tretí rad som si zažil dvakrát, raz v starom Sharane, keď sme mali super nápad cestovať šiesti do Švédska (to sme vždy losovali, kto pôjde sedieť do kufra) a raz práve v tomto BMW, keď to mal kamoš požičané. Samozrejme, starý Sharan bol veľkorysejšie riešený.
Tretí rad som si zažil dvakrát, raz v starom Sharane, keď sme mali super nápad cestovať šiesti do Švédska (to sme vždy losovali, kto pôjde sedieť do kufra) a raz práve v tomto BMW, keď to mal kamoš požičané. Samozrejme, starý Sharan bol veľkorysejšie riešený.
7 ludi + bagaze 850 km do Nemecka a o tyzden spat....6 chlapov, jedna baba, prezili sme :yes: Pravda, v tretom rade sedela ta baba a utly chalan. Bol to Sharan 1. gen.
K videu - chyba mi udaj o redaktorovej telesnej vyske, aby som vedel si urobit predstavu, aki ludia vojdu do kufra. Myslim, ze svokra s vyskou 158 cm by sa tam naskladala :-!
Tiez ste do kufra mohli hodit nejaky referencny predmet, napr balenie vody.
K autam - Bavo je tu naozaj hnusne, mozno v ciernej metalize pod nocnym mestskym osvetlenim by sa dalo...
Scenic je super pokym autor pri jazde nezatocil kolesami a spod prednych blatnikov nevykukli 20" galusky.... :no: :no: Uz na mojom starom Golfe IV TDI som mal 205 gumy.
K videu - chyba mi udaj o redaktorovej telesnej vyske, aby som vedel si urobit predstavu, aki ludia vojdu do kufra. Myslim, ze svokra s vyskou 158 cm by sa tam naskladala :-!
Tiez ste do kufra mohli hodit nejaky referencny predmet, napr balenie vody.
K autam - Bavo je tu naozaj hnusne, mozno v ciernej metalize pod nocnym mestskym osvetlenim by sa dalo...
Scenic je super pokym autor pri jazde nezatocil kolesami a spod prednych blatnikov nevykukli 20" galusky.... :no: :no: Uz na mojom starom Golfe IV TDI som mal 205 gumy.
Ad posledná veta: presne to udrelo do očí aj mne: zboku super, spredu zdesenie, ako kolesá z bicykla. 8-s
seznam hnusných aut od BMW roste, no ještě že se dělají 3,5,7 posledních pár hezkých skutečných bavoráků