Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
comper
Myslim ze v nasich koncinach by to bolo este horsie a auta by sa vracali len s volantom a sedadlom sofera 😄 Ale niektore rady su podla mna prehnane, hodnota statej chladiacej kvapaliny nedosiahne cenu prace co bude s tou vymenou. Kazdopadne chapem ze to volksvagenu nevadi, ked tie auta bude predavat v europe v ako Welt auto, aj tak im bude musiet vymenit americke narazniky a budiky 😄
Wolfsteen
jsou vychcánci. Ale tento konkrétní případ je už trochu moc. Kdo by si asi tak koupil chladicí kapalinu z druhé ruky???
IPace
nektere rady jsou zcestne, cena toho co vymeni bude nizsi nez cena casu kterou na tom strati, ze by fakt nehoho bavilo vymenovat olej a chladici kapalinu? to je jiz diagnoza totalniho * >😁
jinak co se tyce podobne debility, tak Amici na tom as tak spatne nejsou, kuprikladu jsem celkem zvikli na 14 denni lhutu vraceni zbozi, a tim ze prodavam sve modely na jistem americkem servru kde nakupuji lidi z celeho sveta, a prodal jsem tam jiz prez 3000 polozek, tak mam jistou statistiku vraceni, a prozatim vsechny vratky provedli lidi z EU, pritom se jedna o digitalni obsah, takze ikdys se jim vrati penize, tak jim zustava i onen obsah, sice maji povinnost ho smazat, ale pochybuju ze to nekdo udela, z US zakazniku chtel vratit prachy jedinej a navic dal i zduvodneni a nasledne poridil model jinej
jinak co se tyce podobne debility, tak Amici na tom as tak spatne nejsou, kuprikladu jsem celkem zvikli na 14 denni lhutu vraceni zbozi, a tim ze prodavam sve modely na jistem americkem servru kde nakupuji lidi z celeho sveta, a prodal jsem tam jiz prez 3000 polozek, tak mam jistou statistiku vraceni, a prozatim vsechny vratky provedli lidi z EU, pritom se jedna o digitalni obsah, takze ikdys se jim vrati penize, tak jim zustava i onen obsah, sice maji povinnost ho smazat, ale pochybuju ze to nekdo udela, z US zakazniku chtel vratit prachy jedinej a navic dal i zduvodneni a nasledne poridil model jinej
Jenže ty to prodáš, Amík na to koukne a ha Chečna, Czechia 😁. Tak to radši nechá tak, Evropan má aspoň nějakou představu, kde země Česko je. 😄
Amik na to koukne a nevi odkud jsem, prodavam prez obchod, takze on vydi jen jmeno autora a cenu modelu a ze za vse s platbou ruci a prebyra zodpovednost dany obchod, klient plati na ucet obchodu, mezi mnou a klientem k zadne platbe nedochazi, obchod me jednou mesicne vyplaci royalties ktere jsem za predchozi mesic u nich utrzil
Me by to i bavilo. Ne kvuli tomu, ze bych si snad myslel, ze na tom tak vic vydelam, ale kvuli tomu, abych jim ten podraz mohl vratit a tak nejak z celkove "lasky" k VW. >😒]
Nicco
Jiste nebude problem TDIcka prodat v EU za castky o 30% vyssi, nez napriklad Francouzska auta. Mozna to neco vypovyda o majitelech TDI v US, mozna by to udelal kazdy. Napriklad kdyz se na SK delalo srotovne, lide vozili mirne vykuchana auta na vrakoviste.
ochtll
usa to je banda zlodějů, podvodníků a lhářů,ale i vrahů(náš vzor),vzpomínáte na vymyšlenou aféru zasekévání plynu u toyoty jen co se začala prodávat víc než vraky made in usa,sprostá likvidace konkurence.tedka zase samsung měl konkurovat applu a najednou začal záhadně hořet,ušákům nevěřím ani h...usa je největší znečištovatel ovzduší a ty jejich primitivní velkoobjemové vraky kouří jak svina,ale u vw strašně vadí že kouří o trošičku víc a chtějí za to miliardy odškodné,je to jen sprosté vydírání a vykořistování ,dělníkům na lince třeba ve škodovce se přidat nemůže,ale miliardy pro usa jsou.... já bych jim neprodal ani cihlu 😉
Ak by si kúpil tovar, ktorý by však nezodpovedal proklamovaným požiadavkám a limitom, dokonca by ta priamo ohrozoval, nemal by si podobný zámer? Myslím, že to zákazníci vocwágnu dlhujú...
A čo EU? tu sa na akékolvek odškodnenie vykašlali, vybavili si to na horných postoch vydieraním o znížení počtu VW zamestnancov, daju volaky kus plastu do nasavania a hotovo? Hanba, že si majitelia VW a koncernov nevedia dupnut.
A čo EU? tu sa na akékolvek odškodnenie vykašlali, vybavili si to na horných postoch vydieraním o znížení počtu VW zamestnancov, daju volaky kus plastu do nasavania a hotovo? Hanba, že si majitelia VW a koncernov nevedia dupnut.
já si myslím že ta kouřivost je nepatrná a nemá žádný velký význam,to odškodné je absolutně přehnané a nejedná se o nic jiného než o vydírání,je smutné že před američanama si sednou němci na *, a na evopany se vykašlou ti nedostanou nic.ještě navíc to odskáčou zaměstnanci že je propustí,je to systém padajícho *,němci vykořistují ve škodovce čechy a američani vykořistují němce,tak to je..
kedysi si aj s kouřivostí Avie nik nelámal hlavu, dnes je to nepredstavitelné.. Ak je možné vyrábať čistšie dízle, tak tu nie je priestor na obhajobu VW. Je to všetko len otázka kšeftu. VW sklamal, a divím sa že mu ludia neukazali v EU stredný prst. Osobne pre mna VW skončil. Nielen aférou, ale aj minimálnou snahou postavit sa k problému ako velká automobilka .. Vyselektovaný trh, kto bude odškodneny kto nie, a zavádzanie.. Nie dakujem.. :no:
V kauze hořících samšuků nebylo nic záhadného, chyby byly jinde. Tam se právě Samsung snažil dohnat Apple v datu vydání a neudělali kompletně všechny testy baterií jak měli. To je celé. Proto vznikl problém, který se řešil hlavně v Americe, protože Samsung útočí hlavně na americký trh, kde má Apple postavení, asi jako u nás škodovka... Jinak v mnohem menším množství se prodával i v Japonsku a EU a i zde byly problémy, ale to už moc lidí neví. Stejně jako nikomu nedojde, že kupodivu Korea o tom mlčela...
abych věřil tomu že samsung začal hořet,tak to bych musel vidět tuctový kus který právě sjel z pásu, a pak začal hořet,ale jinak těmhle účelovým lžím ze strany usa nevěřím ani za nehet...
Tak když si jedeš svou ligu, to je potom těžko ti něco vysvětlovat. Co se mediálně daleko víc propíralo a celosvětově a samozřejmě oprávněně, když začaly hořet iP5. Ale na to si určitě nevzpomínáš.
Čím to bylo zaviněno? Falešnými nabíjecími kabely z Číny. U origo se nic takového nestalo. Proto Apple zavedl kontrolu mikroprocesoru, které jsou pouze a jen v certifikovaných kablicích Applem. Ale o tom určitě víš, když umíš z povzdálí hatovat.
PS: z toho vyplynula další bublina, že se Apple snaží každého oškubat (což částečně ano, ale jen díky tomu, že prakticky nemá konkurenci, resp. vedoucí postavení). Ti inteligentnější však vědí, kde je pravda.
Čím to bylo zaviněno? Falešnými nabíjecími kabely z Číny. U origo se nic takového nestalo. Proto Apple zavedl kontrolu mikroprocesoru, které jsou pouze a jen v certifikovaných kablicích Applem. Ale o tom určitě víš, když umíš z povzdálí hatovat.
PS: z toho vyplynula další bublina, že se Apple snaží každého oškubat (což částečně ano, ale jen díky tomu, že prakticky nemá konkurenci, resp. vedoucí postavení). Ti inteligentnější však vědí, kde je pravda.
WTF? Samsung Galaxy Note 7 trpěl konstrukčními vadami, měl špatně navržený prostor pro baterii a špatně navržená nebo vyrobená byla i vlastní baterie. Samsung se tím příliš netají, takže nevím, proč z toho děláš nějaké konspirační spiknutí.
U Toyoty se sice ukázalo, že mnoho případů bylo smyšlených, to ale neznamená, že problém s nečekanou akcelerací neměla.
U Toyoty se sice ukázalo, že mnoho případů bylo smyšlených, to ale neznamená, že problém s nečekanou akcelerací neměla.
Souhlas! Navíc samsung se k tomu výjimečně postavil čelem a odkupoval je z5 (sám od sebe) - tzn. Že tam muselo být průserů víc.
Je ovšem zajímavé, že problémy měly jen Note 7 s procesory Qualcomm, evropské verze ničím podobným netrpí. Asi nebyla chyba jen v baterii...
No zdá se mi, že trpěli, proč by je jinak i v evropě stahovali z prodeje? Kdyby byly OK, tak by je přece nechali... Co jsem se tak různě dočetl, tak to všechno způsobovalo rychlé nabíjení - asi špatný odvod tepla od baterie - Vím, že při nabíjení se mi iPhony i iPad dost zahřívají (iPad snad nejvíc ze všech zařízení, co jsem viděl a že jsem jich viděl a testoval mraky).
Jinak co se týká procesorů, tak špatně řešeno to měl Huawei u P7. Ten se neskutečně přehříval při menším vytížení (kvůli tenké konstrukci), napopud toho se mu odlepovala záda, ale nikdy se Huawei k ničemu nepřiznal...
Jelikož jsem už chvilku z oboru, tak jsem neviděl vnitřní design Notu, ale furt bych viděl problém hlavně v baterii.
Jinak co se týká procesorů, tak špatně řešeno to měl Huawei u P7. Ten se neskutečně přehříval při menším vytížení (kvůli tenké konstrukci), napopud toho se mu odlepovala záda, ale nikdy se Huawei k ničemu nepřiznal...
Jelikož jsem už chvilku z oboru, tak jsem neviděl vnitřní design Notu, ale furt bych viděl problém hlavně v baterii.
Blatouch
Jak muze byt automobil bez prednich svetel provozuschopny? Nenaleteli jste nejakemu sprymari ktery si mysli, ze je dnes aprila?
Jestli je skutecne podminka na vraceni, aby auto bylo provozuschopne, tak z neho nelze sundavat dily, i dily karoserie. Rekl bych, ze auto bez predniho narazniku nebo svetel se sice muze pohybovat, ale nemuze byt legalne provozuschopne. Naraznik ma svoji bezpecnostni funkci, svetla jsou take jasna. To same rezerva, ta je povinna (nebo souprava na opravu pneumatik). Koberecky budiz, ale zase vyplne dveri - co bezpecnost?
Jestli je skutecne podminka na vraceni, aby auto bylo provozuschopne, tak z neho nelze sundavat dily, i dily karoserie. Rekl bych, ze auto bez predniho narazniku nebo svetel se sice muze pohybovat, ale nemuze byt legalne provozuschopne. Naraznik ma svoji bezpecnostni funkci, svetla jsou take jasna. To same rezerva, ta je povinna (nebo souprava na opravu pneumatik). Koberecky budiz, ale zase vyplne dveri - co bezpecnost?
Ja Prvni 123
A asi mu rozumim.
Kdyz me nekdo podvede, taky budu nastvanej... ekenomicky smsl to nedava - ty vymeny jsou pracny a svetla v us specifikaci stejne nikdo nekoupi.
Je to proste vzkaz.
Kdyz me nekdo podvede, taky budu nastvanej... ekenomicky smsl to nedava - ty vymeny jsou pracny a svetla v us specifikaci stejne nikdo nekoupi.
Je to proste vzkaz.
Ano, vzkaz "když už můžu někoho podojit, tak ho podojím, co to dá." Světla v US specifikaci mohou koupit majitelé benzínových Rabbitů/Passatů/Jett.
nechapem, kto taketo konanie schvaluje.... ano,najprv sa ten majitel urcite rozculoval, nadaval VW do podvodnikov, a potom odovzda taketo auto.... ako podvodnik.
mali by byt v tych JUESEJ radi, ze tie auta od nich VW vobec vykupi, a ze neskoncili ako zakaznici v EU...
mali by byt v tych JUESEJ radi, ze tie auta od nich VW vobec vykupi, a ze neskoncili ako zakaznici v EU...
To, že jsou zákazníci v EU ještě větší vořeši ti američtí jistě neřeší...
A ne, není to fér. Já bych to asi neudělal... ale chápu, co je k tomu vede.
Kromě toho nevěřím, že to dělají hromadně - ta informace přišla zase přes koncern = je třeba ji dělit číslem někde mezi 10 a nekonečnem...
A ne, není to fér. Já bych to asi neudělal... ale chápu, co je k tomu vede.
Kromě toho nevěřím, že to dělají hromadně - ta informace přišla zase přes koncern = je třeba ji dělit číslem někde mezi 10 a nekonečnem...
ochtll
já bych se ani nedivil,že to s těma emisema byl předem vymyšlený plán jak vytunelovat vw,mohl tam pracovat někdo napojený na usa,který tam nechal namontovat falešný software který zkresluje emise,pak už jen stačilo to ohlásit a dát k soudu,a o vykořistěné miliardy se pak podělit,vůbec bych se tomu nedivil,dnes je totiž vše založené na lži a podrazu....
tumeck
kdo chce kam pomozme mu tam! vw chtěl podělat lidi ale karta se obrátila a ted' zas lidi podělávaj vw jinými slovy oko za oko 😉 :-!
Jakoze podvodne jednani jedne strany ospravedlnuje podvodne jednani strany druhe? Ja ti nejak nevim.. 😐
ericn
Srazil bych jim výkupní cenu o náhradní díly, které na auto chybí a byl by klid. To by teprve koukali, měli by vrátit auto v normálním stavu, tj tak jak jej koupili 😉
twistedTSD
Divím se, že tohle splňuje americkou definici provozuschopnosti. Každopádně měnit chladící kapalinu za vodu už může fakt jen zoufalec...
Stejsn
Je článek podložený nějakými informacemi, nebo je to vymyšlená urban legend kolem jedný fotky stažený z netu?
Beefcake
Aky ma mat clovek na to nazor okrem toho, ze su tam *, ako aj inde. A nerobim si iluzie, ze vychcankovia by to u nas robili este vo vacsej miere. Staci si precitat par komentarov tu.
Na VW sa uz nezmyselne snazi zahodjit kadekto. By ma zaujimalo, kedy podpobne palky budu platit aj ine automobilky, kde uz to bolo tiez prakticky dokazane.
Dufam, ze cena je prislusne zrazena dole o list price chybajucich dielov.
ak je to cele nezmysel, beriem vsetko spat 😊
Na VW sa uz nezmyselne snazi zahodjit kadekto. By ma zaujimalo, kedy podpobne palky budu platit aj ine automobilky, kde uz to bolo tiez prakticky dokazane.
Dufam, ze cena je prislusne zrazena dole o list price chybajucich dielov.
ak je to cele nezmysel, beriem vsetko spat 😊
Šalamouni jsou i v USA :yes:
RUKU NA SRDCE SOUDRUZI, MŮŽE SI ZA TOPŘECI KONZERVÁGN SÁM. NEMĚL KECAT DÍZL ALE DĚLAT ELEKTROMOBILY !! 😉 KECAL BLUDY DĚLAL BLUDY CHTĚL ELEKTROMOBIL ZLIKVIDOVAT, VŮBEC HO NELITOVAT !! >😒] >😒] >😒]
NO A ŽE SE NA NĚM PÁR AMERIKANIZOVANÝCH KOUMÁKU NAPAKUJE? KDYŽ TO JDE ... 😉 TAK TO JE NAPLOSTO ALE NAPLOSTO NOUMÁLNÍ ÚĎO >😁
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 :yes:
Mají všichni zelenoplivači stejně infantilní jazyk a chování fracka? 😄
Samozřejmě mi taky vadí, že podváděli. Na druhou stranu něco dělaj, dávaj práci spoustě lidí a platí daně. Jenže každej stát vidí jen příležitost, jak někoho žalovat o stovky milionů. A teď se k tomu ještě přidaj samotní zákazníci.
To by všichni čuměli, kdyby to VW zabalil a všechny lidi propustil, ať si je živí stát. To by byla teprve ta pravá sranda.. Jenže asi právě z toho důvodu VW žalují jen země, kterých by se to přímo nedotklo aneb z cizího krev neteče.
a NEVADÍ MI TO.