bohužel auto v žádných kopřivách zůstat nemůže,protože je zdarma musíte odevzdat vrakovišti a to se na něm napakuje,tuhle legální krádež posvětila vláda(asi má na vrakáčích kámoše) asi tak,když dáte auto do kopřiv a nebo si ho chcete nechat třeba na ježdění po svém pozemku a nebo na cokoliv jiného tak to nejde,protože to auto nejde odhlásit,pokud nedáte doklad že ste je odevzdali zdarma vyčuránkům na vrakovišti,ti už pak z něj mohou prodávat díly jak je libo,neskutečné... ;-\ :no:
Takže by bylo lepší kdyby všude stály tisíce vraků za které nemá nikdo zodpovědnost a chčije z nich kde co do půdy? I tak jich je všude mraky, stačí se rozhlédnout. To ani nemůžeš myslet vážně.. Bez řízené likvidace by z nás bylo opět vrakoviště jak po 89".
Parkovani aut do kopriv též není úplně správně, ale podle mě tím bylo myšleno spíše to, že jsem si za svoje peníze koupil Auto a je to můj majetek. A měl bych tedy mít právo, do legálně odhlásit z registru jako vrak, avšak ponechat si ho na zahradě a třeba si ho sám rozprodat na díly nebo díly používat do druhého stejného vozu, který používám. Jde o to, že vrakoviště smí prodávat díly z těchto aut, ale já, jako majitel nesmím.
souhlas s mufikem.
Aby nedocházelo k odstavení vraku uprostřed lesa, udělal bych to tak, že k odhlášení vozu pro rozebrání na náhradní díly je zapotřebí potvrzení o převzetí nebezpečných kapalin (olej, brzdovka, chladící kapalina) od patřičného sběrného místa. A pak by se vyplnil formulář s tím jak bylo naloženo s jednotlivými technickými celky. Případně kde bylo vozidlo demontováno a kde jsou díly uskladněné. Doložené výpisem z katastru, že tu nemovitost vlastním - jedná se o garáž/dílnu, případně smlouvou o pronájmu takové nemovitosti.
motor - namontován do vozu VIN YV1RS124040640709
převodovka - ponechána jako ND
interier - prodán, Petr Novák, Revoluční 15, Praha 5, číslo OP, podpis
skelet karoserie - sběrna druhotných surovin, Šroťák s.r.o., IČO 1234567, razítko, podpis
plastové díly karoserie - sběrný dvůr města Prahy, zaplacen poplatek 500Kč, razítko, podpis
zasklení vozu - rozbité při dopravní nehodě ev. číslo ...
brzdový systém - ND pro majitele
výfukový systém - sběrna druhotných surovin ...
disky - prodáno, aukro, číslo aukce
pneumatiky - sběrný dvůr města Prahy, poplatek 400Kč, razítko, podpis.
a dokud by nebylo toto lejstro takto vyplněné, tak by to auto prostě nešlo odhlásit.
Samozřejmě toto by bylo pouze doplňkové k tomu bezstarostnému "přijeďte si pro můj vrak, hoďte mi sem štempl, díky, nashle".
Takto to spoustu lidí nutí hledat nepříliš legální cesty, jak auto rozebrat a pak jej jako nekompletní vrak nechat zlikvidovat (některá vrakovišťata to akceptují), případně nahlásí fingovanou krádež, či fingovaný vývoz ... a protože leckdy nejde o malé peníze, tak se to vyplatí.
jen tak do placu, co se vlastne stalo s autama v poloprevodu?
Aby nedocházelo k odstavení vraku uprostřed lesa, udělal bych to tak, že k odhlášení vozu pro rozebrání na náhradní díly je zapotřebí potvrzení o převzetí nebezpečných kapalin (olej, brzdovka, chladící kapalina) od patřičného sběrného místa. A pak by se vyplnil formulář s tím jak bylo naloženo s jednotlivými technickými celky. Případně kde bylo vozidlo demontováno a kde jsou díly uskladněné. Doložené výpisem z katastru, že tu nemovitost vlastním - jedná se o garáž/dílnu, případně smlouvou o pronájmu takové nemovitosti.
motor - namontován do vozu VIN YV1RS124040640709
převodovka - ponechána jako ND
interier - prodán, Petr Novák, Revoluční 15, Praha 5, číslo OP, podpis
skelet karoserie - sběrna druhotných surovin, Šroťák s.r.o., IČO 1234567, razítko, podpis
plastové díly karoserie - sběrný dvůr města Prahy, zaplacen poplatek 500Kč, razítko, podpis
zasklení vozu - rozbité při dopravní nehodě ev. číslo ...
brzdový systém - ND pro majitele
výfukový systém - sběrna druhotných surovin ...
disky - prodáno, aukro, číslo aukce
pneumatiky - sběrný dvůr města Prahy, poplatek 400Kč, razítko, podpis.
a dokud by nebylo toto lejstro takto vyplněné, tak by to auto prostě nešlo odhlásit.
Samozřejmě toto by bylo pouze doplňkové k tomu bezstarostnému "přijeďte si pro můj vrak, hoďte mi sem štempl, díky, nashle".
Takto to spoustu lidí nutí hledat nepříliš legální cesty, jak auto rozebrat a pak jej jako nekompletní vrak nechat zlikvidovat (některá vrakovišťata to akceptují), případně nahlásí fingovanou krádež, či fingovaný vývoz ... a protože leckdy nejde o malé peníze, tak se to vyplatí.