Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
nasua23
10
To už raději ne tak vybavenou T6, nebo V class.
Blue Sun
tohle je test, nebo pubertální blogísek? Autor fakt má tři děti?
Asi su jeho iba na papieri, ked ich posadi do konstrukcne zastaraneho auta a este mu aj da 4*. Nuz, mal to byt vlastne Rooomster, takze tak chapeme recenziu. 8-s
Nuz, zaparkoval vo fajn prirode a to je asi hviezda k autu navyse.
PS1 - Mna na zurnalistike ucili, ze ked uz nieco napisat, tak to napisat, nechat 1-2 dni ulezat a potom sa k tomu vratit. Nie pisat z laptopu za jazdy, ako povedal kolega, toto nie je test ale blog.
PS 2 - som rad za test okrajoveho modelu, ktory si tu kupi tak 20 ludi.
Nuz, zaparkoval vo fajn prirode a to je asi hviezda k autu navyse.
PS1 - Mna na zurnalistike ucili, ze ked uz nieco napisat, tak to napisat, nechat 1-2 dni ulezat a potom sa k tomu vratit. Nie pisat z laptopu za jazdy, ako povedal kolega, toto nie je test ale blog.
PS 2 - som rad za test okrajoveho modelu, ktory si tu kupi tak 20 ludi.
webpaja
...tak tvrdý jako beton, hlavně, když to řeže zatáčky. Známky hondaře? 😉
Několikrát jsem psal, že Caddy je pro svou tvrdost a dodávkovitost nepoužitelný pro podobné (rodinné) účely a ani "nová" generace není naladěna jinak.
Tímhle nadšeným zvoláváním novinářů se samozřejmě nic nezmění... Je to falešná hra na...závodního soba? ;-\
Několikrát jsem psal, že Caddy je pro svou tvrdost a dodávkovitost nepoužitelný pro podobné (rodinné) účely a ani "nová" generace není naladěna jinak.
Tímhle nadšeným zvoláváním novinářů se samozřejmě nic nezmění... Je to falešná hra na...závodního soba? ;-\
A já se tak těšil na to nadšení VW komunity, že jsme zase jednou našli společnou řeč, jak jsem šel do sebe - a zase nic. 😒
Jízdní vlastnosti neškodí u žádného auta, když koupím malou dodávku, nečekám, že bude komfortní, když není komfortní ani akusticky. Určitě je to menší problém u Caddy, než u T6. Caddy je k tomuto účelu rozhodně použitelná, pokud někdo kempuje, stanuje a kupuje dodávky, ocení spíš tu praktičnost. 😉
Jízdní vlastnosti neškodí u žádného auta, když koupím malou dodávku, nečekám, že bude komfortní, když není komfortní ani akusticky. Určitě je to menší problém u Caddy, než u T6. Caddy je k tomuto účelu rozhodně použitelná, pokud někdo kempuje, stanuje a kupuje dodávky, ocení spíš tu praktičnost. 😉
Mám Kangoo, jeho praktičnosť si vysoko cením, ale rovnako si cením aj jeho húpavý pohodlný podvozok, pretože v tom aute trávim veľa času a vozím v ňom aj rodinu. Caddy je na účel každodenného pracovno-rodinného auta najhoršia voľba, navyše za nehorázne peniaze.
jakože nasypal jsem rodinu do dodávky, tak to bude drncat jak dodávka >😁 >😒] ?
A nezní otázka jestli je správné rodinu házet do dodávky >😁 >😒] ?
No, za mě - není lepší si půjčit karavan? Nebo klasický stan?
A nezní otázka jestli je správné rodinu házet do dodávky >😁 >😒] ?
No, za mě - není lepší si půjčit karavan? Nebo klasický stan?
Ty mě bereš jako představitele VW komunity? To jsi vedle stejně jako s Caddym 😉 Notabene za tyhle peníze je už Mulťák...
4bytelnýkola
v porovnání s US produkcí, auto pro skutečně zarytého fandu 😄
[odkaz]
[odkaz]
michael.snow
se opět projevila - opravte si tabulku, u délky máte rozměry krátkého Caddyho a ne prodlouženého.
rozej
Caddy se mi vzdy libil, ale pokazde me odradila cenovka (2 roky zpet to bylo uplne stejne, kdyz jsem premyslel nad Cross Caddynou)
Dat milion za Caddyho je skoro jasna vstupenka do Bohnic. Ve stejne cene se da poridit T6, V klasse, H1.. proste auta v dane kategorii o tridu jinde.. ano, asi to nebude automat a nebude to mit krasnou koncernovou navigaci, ale na tu s* pes. A pokud je automat klicovy prvek pri vyberu vozidla (jako v mem pripade) tak se stale da poridit vuz s jiz par kilometry na tachometru.
Jinak co se tyce zminovane hlucnosti a jizdnich vlastnosti - urcite to bude rozdil oproti jizde s Touranem apod. ale podle osobni zkusenosti mi prijde, ze to je porad luxus oproti Loganu MCV apod. Jiz nejaky ten patek jezdim s Multivanem (ktery zde byl take zminovan) a na komfort podvozku si nemohu stezovat ani ja, ani nikdo z pasazeru v zadnich radach.
Dat milion za Caddyho je skoro jasna vstupenka do Bohnic. Ve stejne cene se da poridit T6, V klasse, H1.. proste auta v dane kategorii o tridu jinde.. ano, asi to nebude automat a nebude to mit krasnou koncernovou navigaci, ale na tu s* pes. A pokud je automat klicovy prvek pri vyberu vozidla (jako v mem pripade) tak se stale da poridit vuz s jiz par kilometry na tachometru.
Jinak co se tyce zminovane hlucnosti a jizdnich vlastnosti - urcite to bude rozdil oproti jizde s Touranem apod. ale podle osobni zkusenosti mi prijde, ze to je porad luxus oproti Loganu MCV apod. Jiz nejaky ten patek jezdim s Multivanem (ktery zde byl take zminovan) a na komfort podvozku si nemohu stezovat ani ja, ani nikdo z pasazeru v zadnich radach.
Nj, za mega se to fakt nehodí. Ale základní ceník začíná na 470-600kKč, což už je rozumně použitelné. A z vlastní zkušenosti se stejně velkým Connectem od Fordu - po doplnění lůžkové úpravy z pár prken a trochou šroubování jsme stan nevytáhli a nedáme dopustit na kempovací "dodávku" 😄
Teď už jen aby se k tomu daly sehnat i doplňky - noční větrání, sluneční clony ve správné ("XXL") velikosti, sítě proti komárům.. tenhle trh je asi příliš malý, aby se jím někdo zabýval 😒 i když první vlaštovky se objevujou už i v ČR (např. www.nestbyegoe.cz)
Teď už jen aby se k tomu daly sehnat i doplňky - noční větrání, sluneční clony ve správné ("XXL") velikosti, sítě proti komárům.. tenhle trh je asi příliš malý, aby se jím někdo zabýval 😒 i když první vlaštovky se objevujou už i v ČR (např. www.nestbyegoe.cz)