Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Twingo
Nedají se tyto krásné motory v těchto krásných autech nějak zachránit?
Když si představím že bych přijel s Mercedesem třídy S a řekl že má šestiválec tak by to znělo asi docela divně.
Když si představím že bych přijel s Mercedesem třídy S a řekl že má šestiválec tak by to znělo asi docela divně.
Ne znělo a vždycky můžeš přijet s V12 = MB nedávno prohlásil že i když má připravený R4 s výkonem 400, 500 a 600 koni = V12 chce zachovat :yes: :yes: 😄
No, za chvíli se na osmiválce budeš moc chodit koukat leda do zoo >😒] >😁 Budou si tam jezdit v omezeném výběhu dokola, kdy nebudou nebezpečné světové ekologii! >😁
:yes: :yes: :yes:
třeba se to zachová. Nšco jako hodinky. Taky máme všichni čas na mobilu, ale kupujou se drahý cibule - má to styl. Třeba takhle přežijou velký motory.
třeba se to zachová. Nšco jako hodinky. Taky máme všichni čas na mobilu, ale kupujou se drahý cibule - má to styl. Třeba takhle přežijou velký motory.
To je fakt, ale osmiválec nemůžeš nahradit fejkovym čínskym výrobcem pro masy, takže to vidim leda an tu zoo >😁 A ještě v té naftě..... třikrát fuj rakovinometům... >😁
Jenže je tu podstatný rozdíl - do produkce hodinek nekecá EU... ;-\
Zachrani je jedine to, ze je budou lidi kupovat a vyzadovat. Neni to tak davno, co se daly koupit sestivalce i v obycejne stredni tride a vetsina stejne dala prednost ctyrvalcove nafte.
Ale proslýchalo se, že šestiválcový Sup se prodával na poměry benzínů ve střední třídě údajně dost slušně.
Tam to bylo asi dane vyuzitim ve statni sprave. Stejne dobre se bude podle me prodavat i dvoulitr.
Jenomže nový Passat šestiválec nemá a tak ho bohužel nemůže mít ani Sup. Koncernová politika úrovni škodovek pomáhala ještě třeba za dob I. Fabie, ale nyní už je Škoda v rámci koncernu zařazena jako low-cost a koncern ji musí trochu brzdit, aby bylo jasně vidět, za co člověk připlácí u VW (ne na našem trhu, zde jsou ceny škodovek oproti cenám VW dost vysoko)...
Jasně, low-cost s 206 kW motorem za milion... :yes: Jestli ti paměť neslouží, v minulé generaci měl šestiválec Superbu menší výkon než v Passatu. A těmhle novým dvoulitrům by nestíhal. Už s tím starým měl problémy. Škodu brzdí v první řadě to, že má reálně na trhu nižší postavení a je na méně trzích, takže si podobný motor prostě sama pro sebe dělat nebude, je tedy závislá na VW.
Low-cost není žádné pohrdavé označení. Kdybych řekl value for money, zní to honosněji, ale je to to samé.
Škodovky jsou občas šizené na věcech, jejichž výrobní cena by byla 2 koruny. A neumím si to vysvětlit jinak, než že je to proto, aby nekonkurovaly VW. Pamatuji si, jak se ve VW ozývalo, že dvojkový Sup v kombíku se prodává na úkor Passata.
A to, že má nový oturbený dvoulitr víc koní, než měl 3.6 V6, z něj nedělá motor na vyšší úrovni. Škoda si šestiválec dělat nebude, ale že je hierarchicky poměrně striktně pod VW je taky pravda (koukni se například, s kterými motory má vzadu víceprvek Golf a s kterými Octavia).
Škodovky jsou občas šizené na věcech, jejichž výrobní cena by byla 2 koruny. A neumím si to vysvětlit jinak, než že je to proto, aby nekonkurovaly VW. Pamatuji si, jak se ve VW ozývalo, že dvojkový Sup v kombíku se prodává na úkor Passata.
A to, že má nový oturbený dvoulitr víc koní, než měl 3.6 V6, z něj nedělá motor na vyšší úrovni. Škoda si šestiválec dělat nebude, ale že je hierarchicky poměrně striktně pod VW je taky pravda (koukni se například, s kterými motory má vzadu víceprvek Golf a s kterými Octavia).
Asi máme každý jinou představu o tom, co je to low-cost.
Které auto nejsou schopni ošidit na věcech, které by stály 10 eurocentů? Dokáži pochopit, že jim VW nedá nějakou novou hračku (jako ten nový 176 kW dvoulitr; VW si ho zaplatil a tak si na něm také může sedět). Jestli se objeví šestiválec kvůli USA, uvidíme, ale zatím má Superb stejnou vrcholnou motorizaci jako Passat a tomu tak dříve nebylo. Těžko můžeš nařknout VW z utlačování Superbu, když Passat nic lepšího nemá.
Na druhou stranu stát nad nimi a diktovat jim, jaký materiál mají ošidit, to je na můj vkus až příliš přitažené za vlasy. Vem si třeba kapotu, kterou někdo udělal tak, že potřebuje dva zámky a dvě vzpěry. Tomu říkám šetření (a Passat to nemá, zato A4 ano). Spíš to tedy vidím tak, že musí plnit nějaké cíle a je na nich, jak jich dosáhnou (v případě kapoty tedy odhaduji, že někdo argumentoval designem a obhájil si to, byť to stojí víc). Pozice levnější alternativy k VW (pokud možno s nějakým přidaným vnitřním prostorem) se jim zřejmě osvědčila. Když k tomu přidáš, že mají menší objem prodejů, tak to zákonitě někde musí být vidět.
Které auto nejsou schopni ošidit na věcech, které by stály 10 eurocentů? Dokáži pochopit, že jim VW nedá nějakou novou hračku (jako ten nový 176 kW dvoulitr; VW si ho zaplatil a tak si na něm také může sedět). Jestli se objeví šestiválec kvůli USA, uvidíme, ale zatím má Superb stejnou vrcholnou motorizaci jako Passat a tomu tak dříve nebylo. Těžko můžeš nařknout VW z utlačování Superbu, když Passat nic lepšího nemá.
Na druhou stranu stát nad nimi a diktovat jim, jaký materiál mají ošidit, to je na můj vkus až příliš přitažené za vlasy. Vem si třeba kapotu, kterou někdo udělal tak, že potřebuje dva zámky a dvě vzpěry. Tomu říkám šetření (a Passat to nemá, zato A4 ano). Spíš to tedy vidím tak, že musí plnit nějaké cíle a je na nich, jak jich dosáhnou (v případě kapoty tedy odhaduji, že někdo argumentoval designem a obhájil si to, byť to stojí víc). Pozice levnější alternativy k VW (pokud možno s nějakým přidaným vnitřním prostorem) se jim zřejmě osvědčila. Když k tomu přidáš, že mají menší objem prodejů, tak to zákonitě někde musí být vidět.
Kapota Superbu je fajn (ono je to zas oproti Passatu vykoupeno v interiéru) a s vrcholnou motorizací máš taky pravdu, tam "klesly" od poslední generace Sup i Passat na stejnou úroveň (i když výkonově si Superb polepšil). Tím šizením jsem měl na mysli věci, jako je třeba nezakrytý plech v kufru Rapidu či plastová bočnice opěradla na zadních sedadlech Octavie, neuvěřitelně plastově a prázdně vypadající dveře (z interiéru) u všech modelů a podobně...
To, že se říká, že Škoda je šizený VW, nevzniklo bez důvodu. Nyní jsou škodovky vážně jen levnými verzemi VW, což jim nese prodejní úspěch (jak jsi sám napsal), ale zároveň je pro ně potom nálepka value for money (či dle mého low-cost) zcela na místě. My tady v Česku máme sklon si Škodu až moc malovat.
To, že se říká, že Škoda je šizený VW, nevzniklo bez důvodu. Nyní jsou škodovky vážně jen levnými verzemi VW, což jim nese prodejní úspěch (jak jsi sám napsal), ale zároveň je pro ně potom nálepka value for money (či dle mého low-cost) zcela na místě. My tady v Česku máme sklon si Škodu až moc malovat.
Jen si myslím, že si tohle rozhodla Škoda sama, protože prostě chce (má) dosáhnout určitého zisku, když to řeknu jednoduše. Někde ty peníze vzít musí a VW může být celkem jedno, kde přesně to bude, hlavně když to bude fungovat.
Pokud na tlak zákazníků VW napasuje do Amaroku V6 TDI, možná (i když nevěřím) by mohla mít příští generace třeba také i V6 v nějaké formě "R" ....
Kdyby se šestiválcem, to je ještě v pohodě, ale představ si, že bys přijel s eSkem s dieselovým čtyřválcem (250CDI)! 8-s
Hotelový taxi taky musí na něčem frčet ne? 😉
Hotel, který má na to, aby vozil hosty v nových eSkládách (hotelové taxi), by zřejmě dieselový šestihrnek v nich finančně nezruinoval. 😉
Když se bez takové motorizace (R4D) v této třídě obejde kompletní konkurence, mohl by to dát i MB.
Když se bez takové motorizace (R4D) v této třídě obejde kompletní konkurence, mohl by to dát i MB.
Bud v klidku. Nova generacia dostane motor 4.0 V8 TDI + EAV, len tipujem,
ze ju este "pristeglia" na 450 PS a urobia z nej naftovu S8 TDI. >😁
To tu potom budu lietat hromy-blesky od "ekologov"... >😒] >😒] >😒] >😒]
ze ju este "pristeglia" na 450 PS a urobia z nej naftovu S8 TDI. >😁
To tu potom budu lietat hromy-blesky od "ekologov"... >😒] >😒] >😒] >😒]
Si tak říkám, jestli neni skoro horší nějaká jedovatá jednadevítka, než tohle? >😁 Takže když si to koupíš, tak si nehraj na kladivo na ekology....😁 Na to potřebuješ jiné daleko méně sofistikované náčinní >😁
Ahoj, už jsem se vyštěkal - já jen že vejš máš ten link na tu reklamu,jestli sis všiml. Je to hlína. Asi to režíroval Khárl >😁
edit - vidím, že všiml 😊
edit - vidím, že všiml 😊
Anonym
Akosi sa mi pozdava....ze týo německý luxusný výrobci...prémiová D3...uz je akosi za zenitom...tireo vozy sa staly masovou zalezitostou...kto hladá ozajstnu exklusivitu, musí sa poobzerat inde...nepr Lexus, Jago, Maserati,infinity...lebo nemecký výrobci zabredli do strasnej tuctovosti...akosi nevedia pekrocit tento svoj tien...tieto vozy dávno nie su na spici...lebo nové značky jako Genesis ponúkajú uz dávno viac nez len tuto nemecku masovost z každého parkoviska...
Sorry kámo, doufám, že rozumíš legraci. Čekal jsem tady něco takovýho od tebe, a byl jsem zklamanej, tak jsem to napsal sám.😊
Jestli budu mít náladu, udělám dneska ještě něco o tom, jakej je to ubohej "sazomet" a kolik otrávil vzduchu a jak to musí být hybrid nebo EV. >😁 podepsáno to bude Šaman.😊
Klidně někdo zparodujte mě - to by totiž taky nemuselo být špatný. 😄
Sorry kámo, doufám, že rozumíš legraci. Čekal jsem tady něco takovýho od tebe, a byl jsem zklamanej, tak jsem to napsal sám.😊
Jestli budu mít náladu, udělám dneska ještě něco o tom, jakej je to ubohej "sazomet" a kolik otrávil vzduchu a jak to musí být hybrid nebo EV. >😁 podepsáno to bude Šaman.😊
Klidně někdo zparodujte mě - to by totiž taky nemuselo být špatný. 😄
" Sem nevzdělanej ***, co jezdí ve vypůjčený R8 a nějakym MB a machruju s tim na diskuzi" >😁 Líbí? >😁 Doufám, že dostanu pochvalu >😁 A Topper určitě dorazí, dej mu čas, myslim, že už občas chodí i do práce, tak třeba zrovna něco dělá >😁
😄 no docela jo, ale mohls to rozvést. Nebudu se hádat o vzdělání ani o půjčování auta. 😄
Beru to. Ale moc vtipný to není, spíš jako agresivně navážecí 😄 blbá snídaně nebo co?
OK :yes:
Beru to. Ale moc vtipný to není, spíš jako agresivně navážecí 😄 blbá snídaně nebo co?
OK :yes:
Ale, notak, snad to rozdejcháš, jen jsem sebral vhozenou rukavici >😁 A o půjčování se klidně pobavme, protože jsem si skoro jistý, že pokud těmi auty jezdíš, což ti nemám důvod nevěřit, tak si jsem i tak jistý, že ti neříkají pane... Buď jsou šéfa, tatínka, nebo kamaráda, co já vim a je mi to buřt 😉 A o tom vzdělání se klidně taky rozveď... nechci se navážet, zatím si mne ještě neurazil, ale mám svůj obrázek dle stylu, písma a gramatiky - nic ve zlém >😁 A prosím, nekopíruj mi VIN vozidla, tady za rohem v ulici stojí RR Phantom, tak si ho taky mohu jít opsat >😒] Víš jak viď >😁
p.s. na snídani jsem si pochutnal, teď si akorát dám ještě cigaretku, protože nechráním své plíce ani planetu a jezdim v dieslu 😁
p.s. na snídani jsem si pochutnal, teď si akorát dám ještě cigaretku, protože nechráním své plíce ani planetu a jezdim v dieslu 😁
Nehodlám řešit vlastnictví SVÝCH aut a nechápu, proč to řešíš ty. Je mi to šumák. Jen tě obdivuju, že cituji : "jsi si jistý" co mi říká pane. I když jsi mě v životě neviděl a vůbec nevíš, kdo jsem. Navíc je ti to buřt? Tak proč to pořád tak křečovitě řešíš? jo MB jsem prodal.
Ten první příspěvek byl v poho (i když ses navážel i tam) pokus o jedovatou srandu, OK.
ale tohle...vlastně nevím, co ti napsat..."jsem si jistý"...hm, hm....hele já dneska nebudu agresivní.
Až se vyhrabeš z jasnovideckýho záchvatu a přestaneš lidem, které neznáš, vykládat o jejich životě věci, které víš líp než oni, klidně dej vědět. Já jsem v poho. >😒] :yes:
Ten první příspěvek byl v poho (i když ses navážel i tam) pokus o jedovatou srandu, OK.
ale tohle...vlastně nevím, co ti napsat..."jsem si jistý"...hm, hm....hele já dneska nebudu agresivní.
Až se vyhrabeš z jasnovideckýho záchvatu a přestaneš lidem, které neznáš, vykládat o jejich životě věci, které víš líp než oni, klidně dej vědět. Já jsem v poho. >😒] :yes:
Já to pořád řešim? >😁 Já to napsal poprvé 😉 To s tím VINkem sem četl v jiné diskuzi a rozhodně sem se tam s tebou nepřel já, já ti akorát psal u MPV a rýpal do tvého chování v diskuzi, tak kdyžtak poposedni z vedení >😁 Jo a jedovatou srandu si zasloužíš 😉 Sám sis o ní řekl >😁 Takže se už o tom nemusíme rozvádět dál, jestli si to rozdejchal >😁 Já jsem taky v poho i když nechránim planetu >😒]
OK, jedovatou srandu si bezesporu zasloužím 😄
Toho nevzěanýho ko..kota taky unesu - když už teda řešíš chování v diskusi >😒]
čili k tématu
- mmě se nikdy žádná generace A8 nelíbila a prostě vždycky upřednostním S nebo 7.
Nechci tě teď nas..at, ale asi se to stane
napadlo mě - měl jsem oboje
...kdysi E38 725tds a 730d a S 126 500 ještě dřív. Co myslíš, měl jsem je, nebo jenom kecám? Sám nevím, potřebuju, abys mi to řekl, ty to víš líp...😊
A8 jsem nikdy neměl - máš radost?
Ale jednou jsem rozbil OTCOVO porsche, což zapadá do tvé teorie >😒]
Toho nevzěanýho ko..kota taky unesu - když už teda řešíš chování v diskusi >😒]
čili k tématu
- mmě se nikdy žádná generace A8 nelíbila a prostě vždycky upřednostním S nebo 7.
Nechci tě teď nas..at, ale asi se to stane
napadlo mě - měl jsem oboje
...kdysi E38 725tds a 730d a S 126 500 ještě dřív. Co myslíš, měl jsem je, nebo jenom kecám? Sám nevím, potřebuju, abys mi to řekl, ty to víš líp...😊
A8 jsem nikdy neměl - máš radost?
Ale jednou jsem rozbil OTCOVO porsche, což zapadá do tvé teorie >😒]
Mam doma taky hodně angličáku z dětství... >😒] A tátovi jsem jednou odrbal nové Alu kola na Jettě >😒] Svedl jsem to na mámu, že neumí parkovat.
K té A8 jsem se vyjádřil ve svém vlákně dole, mne se Sklasse nějak nelíbí, nevím proč, já si pořád říkám, že na Mercedes ještě nejsem dost starej a tahle A8 mi nesedí typem kol. Ještě se vrátím k té 126, které mam opravdu jako angličák v modré metalíze, jsem ve stejné o mnoho let později jezdil, akorát měla i nevzhledně modrý interiér >😒] V8 3,8 i na dnešní dobu strašně pohodlný koráb s nezaměnitelným zvukem a zátahem... takové auto bych si uměl představit jako víkendovku čistě pro zábavu... 😄
K té A8 jsem se vyjádřil ve svém vlákně dole, mne se Sklasse nějak nelíbí, nevím proč, já si pořád říkám, že na Mercedes ještě nejsem dost starej a tahle A8 mi nesedí typem kol. Ještě se vrátím k té 126, které mam opravdu jako angličák v modré metalíze, jsem ve stejné o mnoho let později jezdil, akorát měla i nevzhledně modrý interiér >😒] V8 3,8 i na dnešní dobu strašně pohodlný koráb s nezaměnitelným zvukem a zátahem... takové auto bych si uměl představit jako víkendovku čistě pro zábavu... 😄
No zrovna včera jsem přemýšlel, že 126 kupé bylo možná nejlepší auto na světě (můj subjektivní názor) ale já měl limo. Podělal se mi automat a prodal jsem ho do AAA.
Jinak kolega dole napsal, že má A8...představil jsem si, že mu napíšu, že je to angličák - úpkně mi bylo trapně čéče, jen při tý představě 😄
Jinak kolega dole napsal, že má A8...představil jsem si, že mu napíšu, že je to angličák - úpkně mi bylo trapně čéče, jen při tý představě 😄
Kolega to tu nevyřvává po diskuzích a nenaváží se do jiných, nemám důvod pochybovat 😄 Možna by ses divil, co tu někteří diskutéři mají za auta.... víš, já jsem tak nějak za svůj život nabyl ze svých zkušeností dojmu, že takové vozidla mívají lidé, kteří se k nim dopracovali a díky tomu, že se k nim dopracovali mívají i pokoru a jistou úroveň, tak se ti omlouvám, že si mne zmátl >😒]
Já také jezdil limuzínou 😉 A taky se jí vy*** převodovka >😒] A ještě tam byl problém, že auto pak nejezdilo už na všechny válce, ani nevim, jestli ji ten kamarád ještě má, ale myslim, že to radši poslal do světa. Z MB kupé se mi nejvíce líbí asi 124ka, ideálně od AMG. Ale ta je hezká i v sedanu.
Já také jezdil limuzínou 😉 A taky se jí vy*** převodovka >😒] A ještě tam byl problém, že auto pak nejezdilo už na všechny válce, ani nevim, jestli ji ten kamarád ještě má, ale myslim, že to radši poslal do světa. Z MB kupé se mi nejvíce líbí asi 124ka, ideálně od AMG. Ale ta je hezká i v sedanu.
Preboha! Nechcete si vy dvaja dať rande a pusu? >😒] 😉
To je OK. Občas se někdo prostě ozve a řekne mi, že nemám svoje auta. Nevím proč to dělají, ale je to tak obden. Já s tím ale nemůžu nic dělat, mě vynech. >😁
Možná proto, že se fakt v diskuzích chováš jako ten zmiňovaný k.o.k.o.t a některým diskutérum se tak nezdáš důveryhodný ? Jen úvaha a pusu ti fakt dávat nechci... zatim >😒]
Ta parodie :yes: >😁
Jen o těch jedech a jejich řidičích "dunihlavech a kolenovrtech" tu nepíše šaman, ale topten.
Jen o těch jedech a jejich řidičích "dunihlavech a kolenovrtech" tu nepíše šaman, ale topten.
Kdybys byl tak chytrej jako vtipnej.. >😁
By ti možná došlo z čeho si to děláš srandu >😒]
By ti možná došlo z čeho si to děláš srandu >😒]
N6600
Tak si sa dockal 😄
On sa ho asi dočká asi aj reálne.
No nedávno som sa v tom previezol a ten "záťach" je miestami až nechutný >😒]
No nedávno som sa v tom previezol a ten "záťach" je miestami až nechutný >😒]
Ja mu to uprimne prajem. Osobne mi viac ale vyhovuje 5.0L V8 u konkurencie 😄
...ved to je ta dylema.
Som zvyknuty na V8 benziny, ale znovu chcem A8, tuto konkretnu, ktoru mam moznost mat poznam ako svoje boty, je nakonfigurovana na (skoro) obraz moj...
Jasne, srdce pistí za benznom v inej Audi, ale rozum hovori, ze este nejaky ten piatok bude treba aj viac nez 1 sedacku spolujazdca... :-!
Som zvyknuty na V8 benziny, ale znovu chcem A8, tuto konkretnu, ktoru mam moznost mat poznam ako svoje boty, je nakonfigurovana na (skoro) obraz moj...
Jasne, srdce pistí za benznom v inej Audi, ale rozum hovori, ze este nejaky ten piatok bude treba aj viac nez 1 sedacku spolujazdca... :-!
Chapem >😁
Pre ma osobne, V8 v kombinacii s hybridnym systemom je ideal 😄 Ak vsak mas az skoro idealne podmienky, preco tu Audinu nakoniec nevziat? Znie mi to ako celkom rozumny napad.
Tento maly nedostatok sa da vyriesit kupou dalsieho auta >😁
Pre ma osobne, V8 v kombinacii s hybridnym systemom je ideal 😄 Ak vsak mas az skoro idealne podmienky, preco tu Audinu nakoniec nevziat? Znie mi to ako celkom rozumny napad.
Tento maly nedostatok sa da vyriesit kupou dalsieho auta >😁
Este chvilku potrva, kym sa budem znovu ochotny venovat 2 autam, takze musi byt 1 a take, ktore bude vhodne na to, na co treba. A moznoooo..., ved uvidim. 😉 mam cas...
Preto moj byvaly sef kupil Mercedes Viano >😁
V kazdom pripade som velmi zvedavy, ako sa rozhodnes. Daj potom v nejakej diskusii vediet 😄
V kazdom pripade som velmi zvedavy, ako sa rozhodnes. Daj potom v nejakej diskusii vediet 😄
Zatial je to tak 80:15:5 A8 4.2 TDI quattro / R8 4.2 FSI manual / nieco ine 😉
Preliezol som namatkovo tipcars a su cenovo +/- priblizne. V tej cenovej hladine som ale nasiel aj S8, co Ty na to? Aj ked uznavam, ze je to TFSI a nie TDI/FSI.
A osobne sa priklanam skor k A, nez R 😊 Rko ide uplne mimo mna, nicim ma nejak neoslovilo.
A osobne sa priklanam skor k A, nez R 😊 Rko ide uplne mimo mna, nicim ma nejak neoslovilo.
Keby som sa zacal zaujimat o TFSI a nedaj Bože o S8, bolo by to uz az kriticke... >😒]
To by som spekuloval odcerpat dalsich xx xxx € pre Mayera, nech z toho urobi Talladegu. >😒]
A to by bolo potom faaakt zleee... >😒] >😒] >😒] >😒]
To by som spekuloval odcerpat dalsich xx xxx € pre Mayera, nech z toho urobi Talladegu. >😒]
A to by bolo potom faaakt zleee... >😒] >😒] >😒] >😒]
A tú novu R8 čo behá po ZA si už vyskúšal?
Nie. Nova ma zatial nelaka, ale ked bude treba, dam si 1 test drive. To ale budem riesit asi az hodne neskor, ked sa dostane do vlastnictva niekoho, koho poznam, zeby sme si urobili zrovna vylet napr. na Slovakiaring, kde by sa dala odskusat na plno. 😉
Len na beznych cestach by som ju asi nemal moznost dostat na viac, nez 60% toho, co vie. 😉
Len na beznych cestach by som ju asi nemal moznost dostat na viac, nez 60% toho, co vie. 😉
krakatit
tohle auto mám, sice před FL a s V8 benzínem, mám na tom 18" nejmenší co šly - 235/55 a auto i na komfortní nastavení podvozku natřásá zadek víc než je hodno - pro německý trh jsou dané vetší brzdy, proto nemůžu dát 17" - mám podezření, že byl i přitvrzen podvozek oproti seriovému, je to dost hrůza, čekal sem plavnější jízdu a ono to skáče a poskakuje, stará A8 na 20" byla pohodlnější... tu sem měl taky 😐
Proboha nepiš, že tohle auto máš.Najde se tady dost lidí, co ti vysvětlej, že ho nemáš a jeden je zrovna zalogovanej' Pozor! >😒] >😒] >😒]
Tak ono je tady hodně kecálků, co ze sebe dělaj velké znalce, protože jsou prý bohatí/vzdělaní 😄 . Třeba Peter KIA Topper to rozhodně není, on prostě píše to, co vyčetl anebo okoukl a je to jeho osobní názor, proto si myslím, že není potřeba na něj nijak útočit ...
Jo tak tys jich měl víc - už se na tebe chystá! vysvětlí ti, že to byly jen angličáky. Varuju tě kámo, phrábne ti z toho! a pozor TWL, on "je si jist"
tak mu pošlu fotky aby viděl, i když vlastně proč, když nevěří, je to vlastně fuk že jo...
Ta reakce je na mne, tak ho prosím ignoruj, psi někdy hodně šťekají, aby si potvrdili sami pro sebe ze své nejistoty nějaké místo ve smečce >😁
No hlavně že ty jsi dneska kulantnost sama. Ale nechám to být, moudřejší ustoupí, prskej si tady dál. Vysvětluj lidem, co (ne)mají za auta, nadávej jim do nevzdělaných ko..tů a potom rozsévej moudra o chování v diskusi a o štěkání.
Já mám možná dneska potřebu si dokazovat z nejistoty místo ve smečce. Ale tvůj post je jasný - trapák dne.
Ahoj
Já mám možná dneska potřebu si dokazovat z nejistoty místo ve smečce. Ale tvůj post je jasný - trapák dne.
Ahoj
Tak mi ještě nezapomeň přeházet palce 😉 Nějak to tam líta ze zelenýho do černýho jako na běžícím páse >😒] >😁
p.s. o nevzdělanci jsem psal v té ironii o které jsi si řekl, takže si nejdřív porovnej posloupnosti a nemíchej mne a ostatní lidi z ostatních diskuzí, díky 😁 Snad to zvládneš 😁
p.s. o nevzdělanci jsem psal v té ironii o které jsi si řekl, takže si nejdřív porovnej posloupnosti a nemíchej mne a ostatní lidi z ostatních diskuzí, díky 😁 Snad to zvládneš 😁
Buď rád, já mám jenom černý. Dokonce, i když dám smajla na vtip o mě - s tou 126 fiátkem. To musí bejt někdo chudáček. Ne vážne, takovej člověk musí mít pekelnej život. Anonymní, ubohý zapšklý palcovač.
Teď vážně nemysím tebe - ty napíšeš, co si myslíš a to je OK.
Teď vážně nemysím tebe - ty napíšeš, co si myslíš a to je OK.
To není ale jen tvůj případ....., kolikrát napíšeš jen třeba něco ve stylu : obloha je modrá a máš tam 5 černejch >😒] Třeba takovej Webpaja už tu má dobrej fanklub (chvílema ho ale doháním i já) a přitom je to jeden z nejrozumějších a nejnormálnějších diskutérů a dostává palce jen za to, že třeba napíše info o vozidle, bez jakéhokoliv názoru >😁 Já palce dávám leda kladné 😉
měl sem i D1, takže všechny - konkrétně tu první měl předemnou Babiš, z r. 1994, nebo to vlastně nebyl D1 ale D2
Za chvíli ti napíše, že moc štěkáš, abys potvrdil bla bal. Dneska si nemůže pomoct 😄
Za kolik s tím osmiválcem jezdíš? 10,11,12?
D2 3,7 quattro 230 PS - dalo sa od 9,5 ( klobuk ) cez 11,5 ( standard ) et ++++ >😁
D2 4,2 quattro 300 PS - dalo sa od 10,5 ( klobuk ) cez 12,8 ( dlhodobejsi priemer ) az poooo.... >😒]
mesto ale rataj u oboch cca 14-15. 😉
D2 4,2 quattro 300 PS - dalo sa od 10,5 ( klobuk ) cez 12,8 ( dlhodobejsi priemer ) az poooo.... >😒]
mesto ale rataj u oboch cca 14-15. 😉
na plnou najedu vetsinou 800km, takze asi tak, tusim ze mam 90l
takže cca 11... to by tak odpovídalo. Velmi pěkné. Myslím, že osmiválcová nafta stejné generace nepůjde pod deset.
Při rychlém provozu na dálnici bych o rozdílu 1l dost pochyboval.
Samozřejmě, při rychlosti nad 160-180 km/h se budou nůžky rozevírat víc. Když šla tahle generace na trh, prodávala se osmiválcová nafta o 110 tisíc dráž než osmiválcový benzín. Dejme tomu 2 litry rozdílu. Kdy se ti to vrátí? Až přijde čase na výměnu vstřiků a repas obou turb? Některé nafty mi moc nedávaly smysl... To samé svého času 530d a 530i... nafta o skoro sto tisíc dražší...
Tak bez debat-provozovat řekněme po 150tkm 4,2TDI vypadá jako finanční masochismus (sorry AUDIRS6 😉 ), na benzínovou atmosféru si oproti tomu může troufnout i obyčejný smrtelník. (Vím, žes mířil k návratnosti u nových aut, já na to zase koukám ze své perspektivy.)
ale kdezeee... 😄
Vobec by som nehladal rozdiel medzi benzinom a naftou v nejakych pridanych nakladoch.
Teoreticky len v pridanych rizikach... :😉 Ale DPF, turba, vstreky - aj u 4.2 TDI vydrzia veeelmi dlho. 😉
Vobec by som nehladal rozdiel medzi benzinom a naftou v nejakych pridanych nakladoch.
Teoreticky len v pridanych rizikach... :😉 Ale DPF, turba, vstreky - aj u 4.2 TDI vydrzia veeelmi dlho. 😉
Hádat se s tebou nebudu, ty s tím máš nějakou zkušenost, já ne. Ale jednoho dne ty turba, vstřiky i DPF odejdou. Ale jo- moderní přímovstřiké benzíny už to složitostí asi dohání.
Docela by mě zajímalo, kdo si to auto kupuje, když už stojí třeba 200t. Člověk se slušným příjmem mi přijde nepravděpodobný,pro něj je to už moc ojeté. Ten kdo má na auto 200t zase podle mě musí mít dost velký problém s ufinancováním provozu.
Docela by mě zajímalo, kdo si to auto kupuje, když už stojí třeba 200t. Člověk se slušným příjmem mi přijde nepravděpodobný,pro něj je to už moc ojeté. Ten kdo má na auto 200t zase podle mě musí mít dost velký problém s ufinancováním provozu.
tak ono - s 200t na hrbe... Moja bude mat menej, pokial sa aktualny majitel nezblazni a nenabeha za ten necely rok ( cca 3/4 roku mi to vychadza ) vyse 100 tkm >😁
Asi ho ukecam, nech viac lieta, nech nema moc nad tych aktualnych 100 tkm... >😒]
Asi ho ukecam, nech viac lieta, nech nema moc nad tych aktualnych 100 tkm... >😒]
Ne, já nemyslel s 200tkm, já myslel za 200tkč. I když v čechách mají všechny takové najeto 200tkm >😒]
Jaaaj.... Tak to este nejaky ten piatok potrva, kym az tak spadnu. Ved pozri sa po mobile.de a podobne - za ake ceny sa teraz predavaju najstarsie kusky... 😉
Byla to spíš obecnější úvaha, kdo kupuje takhle servisně náročné ojetiny, když už jsou hodně ojeté.Tohoto modelu se to ještě netýká.
popisal si pekne typicke dialnicne tempo podobnych aut. 😉 :yes:
Ano, rizika su, ale zrovna u 4.2 TDI minimalne a ja sa ich nebojim.
Poznam par kuskov, ktore uz maju na hrbe aj 2xx tkm, a zatial turba, vstreky, ani DPF nestrajkuju. 😉
Ano, rizika su, ale zrovna u 4.2 TDI minimalne a ja sa ich nebojim.
Poznam par kuskov, ktore uz maju na hrbe aj 2xx tkm, a zatial turba, vstreky, ani DPF nestrajkuju. 😉
Ozzman
Tohle auto má jedno negativum - strašně se mi nelíbí ta kola >😒] Naopak dokonalá motorizace V8 4.2TDI pro takovou limuzínu, co poskytne hooooodně síly v každém případě :yes: Ať si říká kdo chce co chce a určitě neoponuji benzinovým motorům, tak velký naftový motor do velké limuzíny rozhodně nevidím jako špatnou volbu, na sportování to stejně není a na "lítání Evropou" je takový motor :yes:
Ještě má jedno negativum.
Nesmí ho nikdo koupit. Protože za něj dá docela dost peněz a ty ho pak psychoterorem přesvědčíš, že to auto vlastně nemá (jako to děláš u dražších audin rád) a ono shnije nepoužívané v garáži. >😒]
Nesmí ho nikdo koupit. Protože za něj dá docela dost peněz a ty ho pak psychoterorem přesvědčíš, že to auto vlastně nemá (jako to děláš u dražších audin rád) a ono shnije nepoužívané v garáži. >😒]
Viz můj příspěvek výše 😉 Pokud jsem tak dobrej v přesvědčování, tak si musim veřejně pogratulovat 😉
Johnnn
Já v tom žádnou ztrátu nevidím. Smrdí jako každý jiný diesel, neklape sice jak 2,0 TDI, ale na benzinové V8 se nechytá ani zdaleka. Navíc, když lze koupit A8 s příjemným V8 4,0 TFSI, tak není co řešit. Nekoukal jsem na hmotnost, ale diesel bude na tuti těžší.
hmm..., kedysi "za mlada" som mal podobne vyhranene nazory. 😉
dnes, z racionalneho hladiska pre tych, ktori chcu silu, kultivovanost a hlavne 800 et+ km na jeden zatah v sviznom tempe ( teda mne a podobnym ), nieje lepsia volba. 😉
Vyskusaj, pochopis. 😉
dnes, z racionalneho hladiska pre tych, ktori chcu silu, kultivovanost a hlavne 800 et+ km na jeden zatah v sviznom tempe ( teda mne a podobnym ), nieje lepsia volba. 😉
Vyskusaj, pochopis. 😉
Chrochtadla smrdí a klapou a to všechny. Diesel se mi zhnusil za dob 1,4 TDI, pak jsem měl benzin, pak jsem zkusil opět diesel a to GLK 350 CDI, které jsem velmi rychle vyměnil za 350 v benzinu, jako náhradní vozidlo jsem měl i modernizované GLK 250 CDI a ty 3 týdny jsem ten motor proklínal. Měl jsem sice super dojezd, dostatečné zrychlení na předjíždění, ale tím to končí. Za diesel budu měnit leda až rupne v bedně. Už jsem to tu psal - přijde moc komické, když na křižovatce stojí nové BMW 7 s tím jejich 730d a chrachtá tam a smrdí, jak vylítaný Passat se supr čupr zátahem vocpodu. A že neujedu 800+ na jeden zátah? A co, stejně na delší štreky jezdím na benzínky na kafe, tak klidně mimo kávy taky natankuju.
Kdo chce kultivovanost, sáhne po naftě - si piš! >😒]
Ty si sa este v nicom s 4.2 TDI neviezol, vsak ? Hmm, ved nevadi, mozno sa ti raz postasti a potom pochopis. Dovtedy si tie kydy z toho co si si niekde precital nechaj od cesty. :-!
Takže mi tu chceš na férovku tvrdit, že tahle osmiválcová nafta je kultivovanější než srovnatelný benzín?
je porovnatelne kultivovana. Proste pred 10-15 rokmi vyrobena A8 s V8 benzinom sa ti bude zdat menej kultivovana nez tato V8 TDI. A to je vcelku uspech. Citit ju defakto nebudes, pocut tiez len ked jej das trosku poza usi. Inac klidanko, pidanko, pohodicka. 😉
Stihl jsi zareagovat dříve, než jsem dopsal další příspěvek. Diesely za posledních 10 let ušly kus cesty (měl jsem možnost vozit nejdříve dvojkové Mondeo 2.0 TDDi a poté trojkové Mondeo 2.0 TDCi a rozdíl je to obrovský), to nijak nerozporuji. Ale podívej se na YouTube na videa, kde pokládají na blok motoru V12 od BMW na hranu minci a ta ani při tůrování motoru nespadne. A teď se ptám - dokáže tohle tvůj diesel? 😄
R4D a V😁 jsou úplně jiné světy a
V12 je V12. V12 TDI jsem řídil taky, skvělý motor, ovšem bohužel ve špatném autě (Q7 I.g.), v v A8 by byl určitě "ořechovější". 😉
V12 je V12. V12 TDI jsem řídil taky, skvělý motor, ovšem bohužel ve špatném autě (Q7 I.g.), v v A8 by byl určitě "ořechovější". 😉
R4D jsem napsal, jakože mám srovnání, jak šly diesely dopředu. Srovnávat R4D s V😁 nebudu, zas až tolik ty diesely do jednoho pytle neházím. 😉
Zajímavá úvaha o V12 TDI = když si čet jakej vliv na jízdní vlastnosti má už V8 TDI 😄
Jeden má "úvahu", druhý s tím jel.
Vaculík nemá úvahu = jel a popsal 😄
White nemá úvahu = ten článek čet 😉
A potom co si od docela seriozního zdroje Martina Vaculíka přečtu proč je ten problém V8 TDI, co to dělá a jakej a proč to má vliv na jízdu = nemůžu tam chtít V12TDI
No můžu.. >😁
White nemá úvahu = ten článek čet 😉
A potom co si od docela seriozního zdroje Martina Vaculíka přečtu proč je ten problém V8 TDI, co to dělá a jakej a proč to má vliv na jízdu = nemůžu tam chtít V12TDI
No můžu.. >😁
A dokázal by to (s mincí) benzinový V8? 😉
Nevím. Moc rád bych měl možnost jít to do garáže hned zkusit. 😄
Tak to je vyzva, nikdy jsem nevidel, co to pod kapotou dela v otackach, takze si ani netroufam odhadnout, ale pokud budu mit k tomu odvahu, tak to zkusim a dam vedet.
Odvahu proto, ze by me neskutecne sra**, kdyby mi tam ta mince nekde zapadla a nesla vystourat >😁
Odvahu proto, ze by me neskutecne sra**, kdyby mi tam ta mince nekde zapadla a nesla vystourat >😁
Jinak nemám problém přiznat, že s 4.2 TDI jsem nejel. Jel jsem s naftovým 3.0 V6 - táhlo to excelentně, ale pořád byl ten motor plochý a pořád dieselově klapal (ne tolik jako naftový 2.0 R4, ale stále klapal). Říkám naprosto otevřeně, že benzínová atmosféra 2.4 R4, se kterou jsem toho najezdil dost, byla co do kultivovanosti lepší (ne co do dynamiky, měla také o 100 koní méně).
Nějak mám problém uvěřit, že by u 8-mi (v dieselu) najednou zlomově odpadla všechna negativa naftového motoru.
A ujišťuji tě - to, co zde píši, možná mohou být kydy, ale rozhodně je nemám odnikud načtené. 😉
Nějak mám problém uvěřit, že by u 8-mi (v dieselu) najednou zlomově odpadla všechna negativa naftového motoru.
A ujišťuji tě - to, co zde píši, možná mohou být kydy, ale rozhodně je nemám odnikud načtené. 😉
Nemá cenu ti vysvětlovat jak hodně je V8 TDI v A8 kultivovaný, když si s tím nejel.
Tak když to porovnáš třeba s tím naftovým šestiválcem, jak moc je tahle 4.2 V8 napřed? A jak si stojí v porovnání s 4.0 TFSI? Nešťourám, ptám se, protože mě to zajímá...
Je o pořádný kus před V6TDI/R6D/V6CDI... a samotnou kultivovaností má relativně blíž k V12 TDI.
Benzínový V8 je na tom lépe (v tomto ohledu) logicky hlavně za studena.
Benzínový V8 je na tom lépe (v tomto ohledu) logicky hlavně za studena.
Díky ti za odpověď. No vychází mi z toho, že na diesel to bude opravdu hodně dobrý, ale zároveň že benzín je pořád benzín a revoluce se nekoná. A to je asi to, kvůli čemu jsme se trochu chytli s AUDIm...
chytli... 😉
Sorry za tie tvrdsie slova z pred par prispevkov, ale ako ti to tu uz chalani vysvetlili, je to fakt nieco "ine" nez menejvalcove naftaky. Ked ju budem mat vo vlastnictve ( ak Pán dá...) kludne pridem na kafco a dam ti moznost vyskusat tie kachle ( po vasom kamna ) >😒]
Ak teda dovtedy nebudes mat tu moznost aj ty sam - myslim, ze to nieje ani u vas taka zriedkava motorizacia, aby si nenasiel niekoho, kto by ti to umoznil. Dovtedy peace... 😉
Sorry za tie tvrdsie slova z pred par prispevkov, ale ako ti to tu uz chalani vysvetlili, je to fakt nieco "ine" nez menejvalcove naftaky. Ked ju budem mat vo vlastnictve ( ak Pán dá...) kludne pridem na kafco a dam ti moznost vyskusat tie kachle ( po vasom kamna ) >😒]
Ak teda dovtedy nebudes mat tu moznost aj ty sam - myslim, ze to nieje ani u vas taka zriedkava motorizacia, aby si nenasiel niekoho, kto by ti to umoznil. Dovtedy peace... 😉
Pokud bych kupoval A8 především jako dálniční křižník na delší přesuny, nevidím důvod nedat přednost V8 TDI, před benzínovou V8. Většina PRO by v takovém případě byla na straně V8 TDI.
Tak tak, já jsme si to tu schytal, když jsem se podivoval nad 2,0TDI v TT (což se podivuju pořád), ale tohle je typicky dálniční auto a nafta asi logicky první volba.
Za dálniční auto, u kterého má ještě cenu přemýšlet o dieselu, bych označil A6 (prostě vyšší střední). A8 už je z kategorie luxusních automobilů a tak bych do něj cpal benzín i na dálnice. Holt má každý tu hranici "tolerance" dieselu jinde. 😄 Ale na druhou stranu, nikdo tě nenutí kupovat naftové TT (máš pravdu, je to dost divná kombinace) a mě nikdo naftovou A8. 😉
Ako ti to vysvetlit...
Ked si niekto kupuje auto uz najvyssej triedy a nekupuje jej fakt sportovy model ( S8, S-AMG ), tak ani neplanuje si jazdu nejako "sporotovo" uzivat. A vtedy nafta na dlhe presuny proste staci a pridava ti tie benefity, ktore sa tu uz spomenuli.
Pozri si skladbu predanych A8 a S-klas, ale aj BMW a zistis, ze nafta brutalne dominuje.
Ti páni, ktorí tie auta kupuju nemaju nejake sportove ambicie - s dialnicnym kriznikom to ma totiz fakt malokto. To, ze ja som s mojimi jazdil ako na Can Am - to uz bola moja "úchylka" >😁 😉
Dnes je to uz trosku o inom, aj ja som sa znacne ukludnil a preto naftu vobec neberem ako nevhodnu. No a pri jej dnesnych parametroch - ved ta 4.2 TDI pred FL je rychlejsia nez prva S8. 😉
Na take to vyblaznenie sa a aj cestovnu pohodu by som skor RS6 - lenze nerobia ju sedan... 😒
Ked si niekto kupuje auto uz najvyssej triedy a nekupuje jej fakt sportovy model ( S8, S-AMG ), tak ani neplanuje si jazdu nejako "sporotovo" uzivat. A vtedy nafta na dlhe presuny proste staci a pridava ti tie benefity, ktore sa tu uz spomenuli.
Pozri si skladbu predanych A8 a S-klas, ale aj BMW a zistis, ze nafta brutalne dominuje.
Ti páni, ktorí tie auta kupuju nemaju nejake sportove ambicie - s dialnicnym kriznikom to ma totiz fakt malokto. To, ze ja som s mojimi jazdil ako na Can Am - to uz bola moja "úchylka" >😁 😉
Dnes je to uz trosku o inom, aj ja som sa znacne ukludnil a preto naftu vobec neberem ako nevhodnu. No a pri jej dnesnych parametroch - ved ta 4.2 TDI pred FL je rychlejsia nez prva S8. 😉
Na take to vyblaznenie sa a aj cestovnu pohodu by som skor RS6 - lenze nerobia ju sedan... 😒
Zaseknul ses v Evropě [odkaz] = to je ta malá skupinka států uprostřed mapy světa 😉
Mimo ni dominuje benzín = a nejen v týhle třídě 😄
Mimo ni dominuje benzín = a nejen v týhle třídě 😄
To jsi mě špatně pochopil. Benzín nemusí být jen o sportování, ale i o luxusu (či komfortu nebo jak to nazvat) z důvodu sametovějšího chodu, příjemnějšímu zvuku atd. Jak už jsem zmiňoval v jiném vlákně, Rolls se dělá zásadně v benzínu a kvůli sportovním ambicím to jistě není. 😉
S A8 V8 TDI si nejel, ale přesto víš...
Vzpomínat tady TT s R4D je mimo. R4D bych do jakéhokoli prémiového auta vůbec nezvažoval a v Sklase (250 CDI) mi to přijde až lehce "zvrácené", proti tomu je V8 TDI přímo nadpozemská motorizace. 😉
Vzpomínat tady TT s R4D je mimo. R4D bych do jakéhokoli prémiového auta vůbec nezvažoval a v Sklase (250 CDI) mi to přijde až lehce "zvrácené", proti tomu je V8 TDI přímo nadpozemská motorizace. 😉
V8 TDI je ve všem lepší než V8 TFSI? 😉
Umíš číst a přemýšlet u toho? Podle tvé otázky zjevně ne.
Pro tebe je A8 V8 TDI ve všem lepší než V8 TFSI? 😉
Kolega o trochu výš píše, že má range 800 km s osmiválcovým benzínem...
iba ak by fakt kludna noha. Ja som mal tak max. 600.
ZA-Praha ( 400 +/- km ) zanmenalo dotankovanie cca 55-60 litrov ( poväcsinou )
Ale tankoval som az vecer, ked som aj po Prahe nieco nabehal, takze do byvalo necelych 300km dialnica, vyse 100km 1.tr., a nejakych 50 Praha. A takto priemer okolo 13.
ZA-Praha-ZA by som ale na 1 nadrz neurobil a on isto tiez nie. Tomu never. 😉
To by som musel viezt mamu - to je najlepsi speed-limiter. 😉
ZA-Praha ( 400 +/- km ) zanmenalo dotankovanie cca 55-60 litrov ( poväcsinou )
Ale tankoval som az vecer, ked som aj po Prahe nieco nabehal, takze do byvalo necelych 300km dialnica, vyse 100km 1.tr., a nejakych 50 Praha. A takto priemer okolo 13.
ZA-Praha-ZA by som ale na 1 nadrz neurobil a on isto tiez nie. Tomu never. 😉
To by som musel viezt mamu - to je najlepsi speed-limiter. 😉
webpaja
Toto byl první motor v A8 poslední generace, který se mi dostal do ruky. Na rozdíl od teoretiků/haterů ho považuji za naprostý ideál. Síla, klid, vzdálený šumění transformující se v zlostné hučení po zašlápnutí plynu do nechutně tlustého koberečku skvěle s projevem limuzíny fungují. Mnohem líp než třeba vrcholná verze předchozího modelu s V10 od Lamba.
Absolutně nevidím problém v odtlumeném, příjemném, kultivovaném naftovém osmihrnku pod kapotou a považuji ho za výtečnou volbu.
Absolutně nevidím problém v odtlumeném, příjemném, kultivovaném naftovém osmihrnku pod kapotou a považuji ho za výtečnou volbu.
A co ten zmiňovaný podvozek?
Musím říct, že jsem to jezdil na okreskách kolem Kyjova, najel nějakých 100km a nepřišel mi nijak ubouchaný. Na druhou stranu to nebyla ta totálně odizolovaná bavlna tehdejšího S-Klasse jedoucího max na 80% možností.
Chápu 😄 Kolem Kyjova to neznám, tak nevím, jaký je tam povrch, ale zaráží mne, že taková limuzína měla mít výrazný problém s nerovnostmi, když to dle redaktorů umí vyžehlit i Superb s adaptivem >😒]
třeba mám špatné tlumiče, mám 95000km a neměl sem to nové, takže třeba to někde prdlo - ale fakt to není jak luxusní limuzína - na krátkých příčných nerovnostech špatný, ale to trápí kdejaký auto...
Tak on motor od Lamborghini není svou charakteristikou do limuzíny to pravé ořechové.
Netvrdím, že každý benzín je dobrý a každý diesel špatný. Pouze tvrdím, že když je limuzína nabízena s benzínem a dieselem na podobné úrovni, nenajde se mnoho argumentů, proč brát ten diesel. Samozřejmě, že dieselový V8 má hladký chod, ale při srovnání s V8 nebo dokonce V12 v benzínu je toto náhle relativní.
Netvrdím, že každý benzín je dobrý a každý diesel špatný. Pouze tvrdím, že když je limuzína nabízena s benzínem a dieselem na podobné úrovni, nenajde se mnoho argumentů, proč brát ten diesel. Samozřejmě, že dieselový V8 má hladký chod, ale při srovnání s V8 nebo dokonce V12 v benzínu je toto náhle relativní.
Tohle částečně beru, ale z hlediska reálnýho používání není moc co V8 TDI vytknout. Nehledě na to, že dálkový trasy proletíš bez nutnosti tankovat s vysokým rychlostním průměrem jako víno. A přesně k tomu tato třída slouží.
Technická - kolik hodin vydržíš sedět při dálkové trase v autě bez zastavení (záchod, kafe atd.)? 😄
O to nejde, je rozdíl když chceš nebo když musíš. A bez ohledu na to co si kdo myslí, není pravidlem, že ti co mají zároveň nutně musí rozhazovat 😉
Rozhazování je koupit si něco, co neocením, nepotřebuji, nepoužiji nebo to absolutně nemá hodnotu, kterou jsem za to zaplatil. Ale šetřit na palivu u auta za tuhle cenu je jako objednat si v drahé restauraci biftek za tisíc korun a zapíjet ho vodou. 😉
To, že to oceníš třeba ty neznamená, že to potřebuješ a naopak. Pro valnou většinu lidí je auto hlavně dopravní prostředek a logicky je zajímají i náklady. To co píšeš by znamenalo, že tito mají jezdit naftovými Fabiemi?
Na zapíjení bifteku vodou, když nemůžeš červené nevidím nic špatnýho 😉
Na zapíjení bifteku vodou, když nemůžeš červené nevidím nic špatnýho 😉
tu se musím vložit do diskuzního tepu😊 biftek vodou proboha snad ne,ne? aspon pivko přátele 😄
Já třeba pivo nesmím 😉
no tak aspon deci červenýho, zapít flákotu vodou si neumím představit, ale chápu 😄
Červený podtrhne chuť, to bezesporu a výborně doplní. Voda dá vyniknout přirozenosti nebo vyzdvihne umění práce kuchaře 😉
Doporučíš nějaký konkrétní červený? :-!
No, pro tebe nejspíš ještě malinovka, nebo ti už bylo 18 ? >😒]
Tu znám [odkaz] 😄
Teď mě zajímá to víno 😉
Proč 18? Jako že vy starci už neudržíte krok s informacema = a tomu co zbylo v hlavě řikáte vlastní názor? 😄
Teď mě zajímá to víno 😉
Proč 18? Jako že vy starci už neudržíte krok s informacema = a tomu co zbylo v hlavě řikáte vlastní názor? 😄
>😒] Já ti s červeným neporadim, moc ho nepiju, dávám přednost bílému 😄 A když už nějaké dobré ochutnám, tak to po vypití lahve zapomenu a musim začít hledat nanovo tu "oblíbenou" značku >😁 A já zas takový stařec nejsem, ještě mi nebylo ani 30 >😒] I přesto mam už svou hlavu >😁
I já jednu mám 😉
A vim že Březina rozumí hifi víc než já = o hodně hodně víc. Občas popijeme a pokecáme 😄
A vim že Sedláček rozumí ekonomice o hodně ale fakt hodně víc než já. Atd. atp. 😉
Prej jednou nějakej moula došel k tomu že: Vím že nic nevím. No věřil bys tomu? 😄
A vim že Březina rozumí hifi víc než já = o hodně hodně víc. Občas popijeme a pokecáme 😄
A vim že Sedláček rozumí ekonomice o hodně ale fakt hodně víc než já. Atd. atp. 😉
Prej jednou nějakej moula došel k tomu že: Vím že nic nevím. No věřil bys tomu? 😄
U červenýho si rád nechám doporučit spíš já. Mám na to kolem sebe dost znalců, kteří si právě červeným radost ze života zpříjemňují a jejich rada nebo víno od nich mi vždy přišlo k duhu.
Sám jsem spíš ukotvený v bílém.
Sám jsem spíš ukotvený v bílém.
Ach jo...cesti burani a jejich vecne PIVO. Smrdi to, hnusny to je, chce se po tom na zachod a pan by to chtel servirovat se spickovym steakem 😄
I když už pivař nejsem a dám si ho jen výjmečně, tak se šeredně mýlíš, záleží, jak je steak připravený a jako se pojí tradičně jídlo s vínem, tak dnes najdeš již mnoho tipů na podobné párování piva a jídla, když znáš jen Krušovice, nebo Bráník z petky, tak je to pak těžké, ale v ČR je opravdu obrovský výběr skvělých piv.... 😉 A já osobně steak zapiju nejradši neochucenou vodou, protože pak si vychutnám chuť dobrého masa nejlépe...
Tak s tím biftekem a vodou to bylo jenom přirovnání... 😉
Asi je to moje chyba, ale mám prostě furt nějak zafixované, že člověk, který si koupí A8, už za ni mohl dát a dal tolik peněz, že nějakých 50 tisíc korun ročně navíc za palivo není něco, čemu by měl věnovat zvýšenou pozornost, kór když za to dostane motor se sametovým chodem.
Zřejmě však máš pravdu s tím, že pro většinu lidí je auto opravdu pouze dopravní prostředek a pokud se jim v tom dobře sedí a jde to za plynem, tak je jim šumák, co do toho lijí. Takoví lidé těch 50 tisíc ročně navíc za benzín nedají, protože nějaký charakter motoru je nezajímá. To je asi ten střet světů někoho, kdo automobilům fandí a těch, co jimi jen jezdí (nemyslím tím tebe).
Asi je to moje chyba, ale mám prostě furt nějak zafixované, že člověk, který si koupí A8, už za ni mohl dát a dal tolik peněz, že nějakých 50 tisíc korun ročně navíc za palivo není něco, čemu by měl věnovat zvýšenou pozornost, kór když za to dostane motor se sametovým chodem.
Zřejmě však máš pravdu s tím, že pro většinu lidí je auto opravdu pouze dopravní prostředek a pokud se jim v tom dobře sedí a jde to za plynem, tak je jim šumák, co do toho lijí. Takoví lidé těch 50 tisíc ročně navíc za benzín nedají, protože nějaký charakter motoru je nezajímá. To je asi ten střet světů někoho, kdo automobilům fandí a těch, co jimi jen jezdí (nemyslím tím tebe).
😉 Na hlavičku
Už jsem dostával chuť ti k tomu něco napsal, ale pak jsem se dostal k poslednímu odstavci a :yes: Sám bych měl problém si racionálně obhájit V8 TFSI místo TDI. A to dnes jezdím málo. Musel bych si prostě říct, "chci ho," a hotovo.
hmm, ja bežne aj 6 hodin, za ktore zvladnem vycucnut celu nadrz a potom zastavit musim... >😒]
6 hodin v kuse? >😁 No, tak to bych nedal asi... tak 4 jsou max.
to je jednoduche - vy pivkari mate uz rozhasene mocove mechure, ja nemam ! >😁
A ked je to dobra cesta s dobrym vozom, tak absolutne nieje problem. 😉
A ked je to dobra cesta s dobrym vozom, tak absolutne nieje problem. 😉
Pivkař už nejsem, rok se napájím výhradně vínem.... a pálenkou >😁 No, máš můj obdiv v takové výdrži, já si přecijen rád občas zastavím, protáhnu se, pokouřím (v autě to nesnáším) a dám si to kafe >😁
ale mechur mas uz doooondaty ! >😁
Cigaretka za volantom - no ked idem pílu ( cim dalej, tym zriedkavejsie ), tak treba 2 ruky na volante a to si jazdu uzivam a treita ruka na cigu nieje, takze je to este aj mojmu zdraviu prospesne. 😉
Kavicka - pred jazdou a po nej - tiez v pohode. 😉
Cigaretka za volantom - no ked idem pílu ( cim dalej, tym zriedkavejsie ), tak treba 2 ruky na volante a to si jazdu uzivam a treita ruka na cigu nieje, takze je to este aj mojmu zdraviu prospesne. 😉
Kavicka - pred jazdou a po nej - tiez v pohode. 😉
nebolo to na mňa,ale ja nemám problem ist v kuse aj cez 800km (diaľničných). Voda v aute,na kafe nie som závislý,nehulim a s chcaním tiež nie je problem.
A teraz do mňa kvôli odpočinku.
A teraz do mňa kvôli odpočinku.
800 km po dálnici je takových 6-8 hodin a pokud to vydržíš bez čůrání, potom klobouk dolů. osobně tomu nevěřím...
Když to vezmeš jako "challenge", tak se to dá. Už den předtím skoro nepiješ a v autě pak sušíš jako treska, ale vydržíš to. 😄 Určitě se to ale neslučuje s komfortem a tím pádem ani s ježděním v A8...
mozno je nieco so mnou zle,ale niekedy chodím čurat 3x za deň,pravda ale je že zase môj pitný režim je kadejaký.
Napr.: občas sa stane,že večer vypijem 8-9 pív a na wc idem až ráno,v noci nevstávam.
Napr.: občas sa stane,že večer vypijem 8-9 pív a na wc idem až ráno,v noci nevstávam.
to si zaděláváš na ledvinové kameny. A taky na bouračku, jestli jedeš 800 km na jeden zátah. Jen se zeptám - jak často se ti něco takového stává? Jednou za rok do Chorvatska? Jedete nonstop a celá rodina už prosí, abyste zastavili? Kdy jsi jel naposledy 800 km naráz a kam? 😄
Solo jazda,to by posádka nevydržala. Mozno 1x za mesiac taká jazda,niekedy ani to,a auto hlási dojazd ešte cca 400km 😄
V Chorvátsku som už pár rokov nebol 😒
V Chorvátsku som už pár rokov nebol 😒
No, takže jsme se nedozvěděli nic. Já třeba najedu 600 km za den. Ale musím někam dojet, tam něco řeším, potom jedu jinam a potom zpátky. Už jsem dlouho nikam nejel 800 km daleko. Jsi kamiôňák? Kam se jede 800 km bez zastavení?
800 km bez pauzy je debilita a blbost. I na německejch dálnicích za slabýho provozu když to docela odsejpá :-!
Bežne jazdím cca 6-8tis km/mes a občas sa prihodí nejaká dlhšia štreka,napr SK-Oktoberfest/Mníchov v správnom čase a zrýchlený presun tak to celkom ide. Občas mame nejaké stretko na inom mieste. Nevravím,ze to je pravidlo ale dá sa ,a zväčša to mam podobne (300-500km/den) tam/sedenie potom tam/sedenie a tak dookola(nepisem bez chcania a pauzy)
Spravil som aj 2200km s malými prestávkami,to bol ale záhuľ.
Kľudne viac do SZ
Ver-never mám známeho ktorý robí cca 200tis/rok, všetko PKW
Spravil som aj 2200km s malými prestávkami,to bol ale záhuľ.
Kľudne viac do SZ
Ver-never mám známeho ktorý robí cca 200tis/rok, všetko PKW
Jezdil jsem velmi casto (v posledni dobe mene) trasu Brno - Amsterdam, nejakych 1100 km. Zastavujeme po ceste 2-3x, nekdy i vicekrat (jen tak, pohoda, napit se, protahnout...), ale jednou jsem dal sam ve spechu cestu Brno - Ams - Brno za 20 hod (vcetne ca. 90 min v AMS) a na ceste zpet jsem zastavoval 1x. Da se to, ale nechapu motivaci (proc??) jezdit 800 km na jeden zatah. Pri mem pitnem rezimu (2-4 litry vody) se to neda 😉
"800 km po dálnici je takových 6-8 hodin..." >😁 - ubeeer >😒] 😉
po českých a slovenských dálnicích budeš rád za těch osm hodin... když se ti poštěstí, tak je prostojíš v kolonách😊
Miluju tyhle reci Cechu, jak je u nas spatne. Kde jezdis po Evrope, pro srovnani? Stravim dost casu v NL, BE, FR, DE, AT, IT a muzu rict, ze u nas je na dalnicich rozhodne nejmene kolon (v e😜onovane casy). NL a BE jednoznacne nejhorsi (Brusel a Antwerpen je tragedie), DE umi byt taky hezky na dalnicich kolem mest - obzvlast Dusseldorf, Koln, Frankfurt, Wurburg.
V cem "vedeme", je rychlost oprav, tam nam muze konkurovat jen Belgie 😄
V cem "vedeme", je rychlost oprav, tam nam muze konkurovat jen Belgie 😄
Vaculík to vidí přesně opačně = řek bych že jeden z vás má pravdu >😒]
By mě zajímalo co děláš, když máš větry, a nemáš zrovna na blízku Vaculíka... 😲 8-s >😁
To co ty = jen když de o auta dám spíš na Vaculíka než webpaju >😁
Předpokladám že ty spíš na webpaju než na Vaculíka? >😒]
Předpokladám že ty spíš na webpaju než na Vaculíka? >😒]
klasicky. :-! Na svoju dutinu lebecnu dat nemozes - lebo je to len dutina. :-!
Bože ty si tak vtipnej = škoda že nejsi taky tak chytrej >😁
Tak spešl pro tebe eště jednou = pravdu má
a) webpaja
nebo
b) Vaculík
Je to o autech: Kterej jí má spíš? 😄
c) ten co má stejnej názor jako ty = žejo? >😒]
Tak spešl pro tebe eště jednou = pravdu má
a) webpaja
nebo
b) Vaculík
Je to o autech: Kterej jí má spíš? 😄
c) ten co má stejnej názor jako ty = žejo? >😒]
Dám na sebe a svou osobní zkušenost, ale vůbec mě nepřekvapuje, že tebe taková možnost vůbec nenapadne, ty půjdeš raději hledat nějaký 20 let starý odkaz apod. 8-s >😒]
Tady je dneska sranda :yes: >😁
Tak Vaculík rozebíral A8 4.2 TDI před dvaceti lety? Ale nekecej >😒]
Tak Vaculík rozebíral A8 4.2 TDI před dvaceti lety? Ale nekecej >😒]
Rozebíral..., ale už ho pak znovu nesložil.
Právě že narozdíl od tebe a webpáji i složil 😄
Ale těžko před 20ti lety = tys to čet stejně jako já = bylo to loni žejo? 😉
Právě že narozdíl od tebe a webpáji i složil 😄
Aaaaa papouškovací dítě bez názoru je tu, nebo se to logla Kajli? 😉
Aáá webpajova oblíbená tupost tupostí :yes: >😒]
Zopakuju: Když máš v autech jinej názor než třeba Vaculík, v hifi než Březina, na politiku než Lebeda, v ekonomice než Sedláček, v astrofyzice než Grygar atd. = neni to v naprostý většině případů vlastní názor ale blbej názor 😉
Ale klidně buď pyšnej na svuj vlastní blbej názor 😄
Zopakuju: Když máš v autech jinej názor než třeba Vaculík, v hifi než Březina, na politiku než Lebeda, v ekonomice než Sedláček, v astrofyzice než Grygar atd. = neni to v naprostý většině případů vlastní názor ale blbej názor 😉
Ale klidně buď pyšnej na svuj vlastní blbej názor 😄
Čím chceš oponovat? Papouškováním? Tak si v něm klidně lebeď >😒]
Oponovat čímkoliv cizím je ubohost Sakro a tu zde poslední týdny a měsíce odhaluješ v plný nahotě, smajlíky ji nezředí.
Oponovat čímkoliv cizím je ubohost Sakro a tu zde poslední týdny a měsíce odhaluješ v plný nahotě, smajlíky ji nezředí.
Oponovat čimkoli cizím je ubohost :yes: :yes: >😁 >😒]
Zkusim to eště jednou i když evidentně zbytečně: Když máš na fyziku jinej názor než Einstein = si spíš mimo ty - ne Einstein 😉
Zatim si byl hrdej na to že máš jinej názor v autech, v geopolitice, ekonomice.. >😒]
Zkusim to eště jednou i když evidentně zbytečně: Když máš na fyziku jinej názor než Einstein = si spíš mimo ty - ne Einstein 😉
Zatim si byl hrdej na to že máš jinej názor v autech, v geopolitice, ekonomice.. >😒]
Jiný názor od Einsteina? Nesnaž se tu překrucovat...k tomu je potřeba vlastní úsudek a ten ti chybí.
Proč mi chybí? Protože dám spíš na Vaculíka, Drbohlava, Sedláčka = než na tebe? 😄
Znovu...nechápeš. Protože vlastní úsudek nemáš, uchyluješ se k bezvýhradnému papouškování jiných, ze kterých si děláš etalon.
S tím se v životě musíš vypořádat hlavně ty sám. Ale jde to i tak...země je placatá, ne? To se po staletí tvrdívávalo 😉
S tím se v životě musíš vypořádat hlavně ty sám. Ale jde to i tak...země je placatá, ne? To se po staletí tvrdívávalo 😉
Blekoty o vlastnim úsudku už sou trapný = vlastní úsudek můžeme my 2 mít na tvar světlometů atd.
Třeba jen v ekonomice kde mám dík souvislostem drobnej přehled musíš brát v potaz tak extrémní množství souvislostí že amatér prostě nemá šanci. Což spoustě lidí nebrání v tom ten názor mít = vlastní >😒]
Ty sis odvždycky myslel že víš víc než učitel a pak profesor atd.? 😄
Třeba jen v ekonomice kde mám dík souvislostem drobnej přehled musíš brát v potaz tak extrémní množství souvislostí že amatér prostě nemá šanci. Což spoustě lidí nebrání v tom ten názor mít = vlastní >😒]
Ty sis odvždycky myslel že víš víc než učitel a pak profesor atd.? 😄
Ty v ekonomice? Asi jako když tebou zmiňovaný Sedláček na konci roku 2008 tvrdil, že se nás ekonomická krize nedotkne? Šoupej si nohama pod stolem, ale radši tu nevypisuj v čem máš kde přehled. Pouze se tím víc a víc dehonestuješ.
Nemáš povětšinou vlastní úsudek, to zde prokazuješ už dlouhou dobu. A tak stejně jako diskuze s papouškem, který se naučil pár slov je jakékoliv řešení čehokoliv s tebou pouhým plýtváním času. 😉
Nemáš povětšinou vlastní úsudek, to zde prokazuješ už dlouhou dobu. A tak stejně jako diskuze s papouškem, který se naučil pár slov je jakékoliv řešení čehokoliv s tebou pouhým plýtváním času. 😉
Jj Sedláček [odkaz] [odkaz] 😉
Vidim že ty patříš k těm co i fotbalu rozuměj líp než Vrba a s tebou na lavičce bysme to Španělum nandali = nekecej jak je tvuj závěr lepší než Vaculíův a mazej do Francie! >😒]
Jj je to asi plýtvání = komu neni rady.. 😄
Vidim že ty patříš k těm co i fotbalu rozuměj líp než Vrba a s tebou na lavičce bysme to Španělum nandali = nekecej jak je tvuj závěr lepší než Vaculíův a mazej do Francie! >😒]
Jj je to asi plýtvání = komu neni rady.. 😄
Bavíme se o A8...nebo neudržíš ani myšlenku? O fotbale, ekonomice, astrologii tu nepíšu. Jsi hodně z formy Sakro :-!
Tomu se řiká myšlení v souvislostech = to je to v čem je ku.va dobrej zrovna Sedláček = dokonce patří k nejlepšim na světě 😉
Ty zrovna na fotbal nemáš vlastní názor? 😄
Na A8 V8 TDI máš přesně opačnej názor než Vaculík = jeden z vás se mýlí :-!
Na ekonomiku máš jinej názor než Sedláček = jeden z vás.. 😄
Na geopolitiku než Drbohlav = jeden.. >😒]
Ty zrovna na fotbal nemáš vlastní názor? 😄
Na A8 V8 TDI máš přesně opačnej názor než Vaculík = jeden z vás se mýlí :-!
Na ekonomiku máš jinej názor než Sedláček = jeden z vás.. 😄
Na geopolitiku než Drbohlav = jeden.. >😒]
Myšlení v souvislostech? Jakou má souvislost A8 se Sedláčkem, jakou s jeho omylem ohledně krize v ČR?
Jednu důležitou souvislost jsi si mohl odvodit už na začátku diskuze...ale pořád na ni nejsi schopen přijít. Zkus si znovu přečíst můj příspěvek k A8 a možná ještě pár pod tím. Pak zapoj souvislosti a začni přemýšlet.
Jednu důležitou souvislost jsi si mohl odvodit už na začátku diskuze...ale pořád na ni nejsi schopen přijít. Zkus si znovu přečíst můj příspěvek k A8 a možná ještě pár pod tím. Pak zapoj souvislosti a začni přemýšlet.
Klasika...
Jj klasika = naprostý nesoustředění na tvý straně >😁
Pravdu má určitě jen jeden = nebo ne? >😒]
Pravdu má určitě jen jeden = nebo ne? >😒]
Vůbec bych se nedivil (pokud to Vaculík skutečně kdy srovnával), kdyby srovnával spíš servisní náročnost. A i kdyby ne (u tebe člověk neví), tak Vaculík je odborník na techniku. Na jízdu pokud vím coby odborník uznávaný není. Nebo ano? Vaculík je uznávaná kapacita na testování jízdních vlastností aut? Kde? U vás doma?
Furt absolutní nesoustředění >😁
Prostě píšu že pravdu má jen jeden = prostě ten nebo onen 😉
Nenapsal sem kterej! >😒]
Ale dík za odpověď = že ty seš si jistej že webpaja 😄
U vás doma uznávaná kapacita v testování jízdních vlastností aut? 😉
Prostě píšu že pravdu má jen jeden = prostě ten nebo onen 😉
Nenapsal sem kterej! >😒]
Ale dík za odpověď = že ty seš si jistej že webpaja 😄
U vás doma uznávaná kapacita v testování jízdních vlastností aut? 😉
Soustřeď se ty. Argumentovat Vaculíkem v něčem jiném než technice, je podobný, jako argumentovat Leošem Káňou. Psal bys tu: pravdu má buď Leoš Káňa nebo webpaja? No ty asi jo, ale nikdo normální ne.
Taky dobrý = Káňa webpaja a Vaculík :yes: >😁
Chápu že pro tebe je guru webpaja = no pro mě spíš ten Vaculík 😉
A v tomhle článku velmi pochválil motor a pak podrobně a pečlivě rozebral jízdní vlastnosti A8 s motorem V8 TDI = co proč jak, co to způsobuje atd. = prostě Vaculík, znáš ho 😄
No a řiká přesnej opak než webpaja = no a pravdu má jen jeden z nich >😒]
Chápu že pro tebe je guru webpaja = no pro mě spíš ten Vaculík 😉
A v tomhle článku velmi pochválil motor a pak podrobně a pečlivě rozebral jízdní vlastnosti A8 s motorem V8 TDI = co proč jak, co to způsobuje atd. = prostě Vaculík, znáš ho 😄
No a řiká přesnej opak než webpaja = no a pravdu má jen jeden z nich >😒]
Hele to není urážka, ale začínáš být podivně směšnej.
Která konkrétní jízdní vlastnost NA DÁLNICI Vaculíkovi vadila? A ještě jednou: kde je Vaculík (jinde než u vás doma) uznávaný testter aut? webpaju do toho netahej. On v tom autě na rozdíl od tebe alespoň jel.
Pokud půjde o techniku, uvěřím rozhodně Vaculíkovi. Pokud o jízdu, má pro mě jeho názor hodnotu asi jako Káňův.
Která konkrétní jízdní vlastnost NA DÁLNICI Vaculíkovi vadila? A ještě jednou: kde je Vaculík (jinde než u vás doma) uznávaný testter aut? webpaju do toho netahej. On v tom autě na rozdíl od tebe alespoň jel.
Pokud půjde o techniku, uvěřím rozhodně Vaculíkovi. Pokud o jízdu, má pro mě jeho názor hodnotu asi jako Káňův.
Hele to neni urážka, ale začínáš bejt podivně směšnej 😄
Nojo = ale ta technika úzce souvisí s tou jízdou žejo? >😒]
Sou třeba tací co tvrděj že 535i nebo BiTDI s přednim pohonem by v poho fungovalo = jestli si to furt myslíš tak to prober s AUDIRS6 nebo whitem = doporučuju v SZ 😄
A Vaculík patří k tý menšině co ti vysvětlí co proč jak. Se auto chová jak se chová = možná by to chtělo nejdřív si to přečíst = a až pak zpochybňovat jak blbě to napsal = co myslíš? 😉
Nojo = ale ta technika úzce souvisí s tou jízdou žejo? >😒]
Sou třeba tací co tvrděj že 535i nebo BiTDI s přednim pohonem by v poho fungovalo = jestli si to furt myslíš tak to prober s AUDIRS6 nebo whitem = doporučuju v SZ 😄
A Vaculík patří k tý menšině co ti vysvětlí co proč jak. Se auto chová jak se chová = možná by to chtělo nejdřív si to přečíst = a až pak zpochybňovat jak blbě to napsal = co myslíš? 😉
Tvým revírem jsou diskuze, tvé argumenty jsou vražedné. Úplná Kobra 11
"Nojo = ale ta technika úzce souvisí s tou jízdou žejo?"
Já třeba vím velmi přesně, jak se běží maratón. Ale pořád to nějak v reálu není ono.
Já třeba vím velmi přesně, jak se běží maratón. Ale pořád to nějak v reálu není ono.
Tomu řikám sebedůvěra :yes: >😁
Zajímavý jak diskuzního nikoho s nickem webpaja bereš a českýho odborníka č. 1 na auta shazuješ a shazuješ >😒]
A nevěřim ti ani to s tim maratonem 😄
Nejde totiž vůbec o tom jak se běží = ale co přesně se přitom odehrává v těle běžce 😉
Je to jednoduchý = pravdu má jen jeden = Vaculík? webpaja? Vaculík? webpaja? Vaculík? webpaja? 😄
A to jak dál shazuješ článek kterej si ani nečet :yes: :yes: >😒]
Zajímavý jak diskuzního nikoho s nickem webpaja bereš a českýho odborníka č. 1 na auta shazuješ a shazuješ >😒]
A nevěřim ti ani to s tim maratonem 😄
Nejde totiž vůbec o tom jak se běží = ale co přesně se přitom odehrává v těle běžce 😉
Je to jednoduchý = pravdu má jen jeden = Vaculík? webpaja? Vaculík? webpaja? Vaculík? webpaja? 😄
A to jak dál shazuješ článek kterej si ani nečet :yes: :yes: >😒]
Já Vaculíka neshazuju, opět ukazuješ, že neumíš ani číst. Vaculík sám se profiluje jako "dieselový guru".
Blbý když čtení je moje profese >😁
Konečně shoda = Vaculík miluje naftu a motor V8 4,2 TDI velmi pochválil
Konečně shoda = Vaculík miluje naftu a motor V8 4,2 TDI velmi pochválil
Takže mají shodu s webpajou 😉
Ohledně motoru? To je asi všeobecná shoda :-!
Karlos, pokud nejsi psychiatr tak Sakrovi nepomůžeš ani nemá smysl nějak víc bojovat přes net 😉
Ale máš můj obdiv 😄 :yes: :-!
Ale máš můj obdiv 😄 :yes: :-!
Ty ne = ve chvíli kdy máš k dispozici Vaculíkův popis co jak proč a furt zatvrzele tvrdíš že pravdu máš ty a on je totálně mimo = si spad zase o kousek dolů 😄
On to svý vysvětluje proč to tak je a co to způsobuje atd. = co ty? >😁
Budeš dál tvrdit že to je mimoň a tvuj názor je víc? 😉
On to auto měl tejden = kolik bloků si objel ty? >😒]
On to svý vysvětluje proč to tak je a co to způsobuje atd. = co ty? >😁
Budeš dál tvrdit že to je mimoň a tvuj názor je víc? 😉
On to auto měl tejden = kolik bloků si objel ty? >😒]
Jsou lidi, který auto nepoznají ani za celou dobu vlastnictví. Znovu, to, že někdo rozumí jakémusi procesu, technice apod neznamená, že ji ovládá nebo umí objektivně popsat její reálný fungování.
Vaculík je mi zcela volný, je pro mě mnohem důležitější, jak reálně auto působí na mě. A názor si na auto umím udělat za krátkou chvíli když jsou k tomu relevantní podmínky, ty bloku 😄
Vaculík je mi zcela volný, je pro mě mnohem důležitější, jak reálně auto působí na mě. A názor si na auto umím udělat za krátkou chvíli když jsou k tomu relevantní podmínky, ty bloku 😄
Názor na spoustu věcí si dělá spousta lidí = nevěřil bys jak často špatnej 😉
Tady máme možnost volby = buď se mýlíš ty nebo ten Vaculík :-!
Dost diskutujících věří spíš v tebe :yes: 😄
Tady máme možnost volby = buď se mýlíš ty nebo ten Vaculík :-!
Dost diskutujících věří spíš v tebe :yes: 😄
Nevím jakou volbu máš ty, ale zřejmě se uchýlit k dalšímu papouškování.
Já mám volbu stejnou jako všichni = buď se přiklonit k tvýmu názoru, nebo Vaculíka
To nemá s papouškovánim co dělat = nebo jestli chceš: Někdo papouškuje tebe, někdo Vaculíka? 😄
To nemá s papouškovánim co dělat = nebo jestli chceš: Někdo papouškuje tebe, někdo Vaculíka? 😄
Ne, zatímco ty vytahuješ Vaculíka u všeho kvůli nedostatku vlastních vědomostí, ostatní je buď mají nebo se k něčemu přikloní. A proč tomu tak je, se zeptej dotyčných, ne mě.
Pakliže s někým názorově souhlasím jsem schopne si to i obhájit...teď se bavím výhradně o sobě.
Pakliže s někým názorově souhlasím jsem schopne si to i obhájit...teď se bavím výhradně o sobě.
Jako že tu někdo má vědomosti a zkušenosti vyšší než Vaculík? 😉
Použiju vlastní názor = to si rozhodně nemyslim 😄
Proč se k tobě přiklání = víme žejo? Ty snad ne? >😒]
No tady je to o tom že s tim 4 stránkovym testem nesouhlasíš = seš schopen říct proč? V čem se Vaculík mýlí?
Použiju vlastní názor = to si rozhodně nemyslim 😄
Proč se k tobě přiklání = víme žejo? Ty snad ne? >😒]
No tady je to o tom že s tim 4 stránkovym testem nesouhlasíš = seš schopen říct proč? V čem se Vaculík mýlí?
Vypsal jsem to nahoře. To není oponentura, ale můj vlastní názor. Přečti si to, ale ještě líp...překroč svůj stín a zkus něco ty sám. Neodkazuj se na někoho a udělej to ty.
Jinak zůstaneš teoretikem života. Nejen ve vztahu k třeba A8 😉
Jinak zůstaneš teoretikem života. Nejen ve vztahu k třeba A8 😉
Nejde o mě = podstata je že tady proti sobě stojí názor Vaculíka a tebe 😉
Já si narozdíl od tebe uvědomuju že na Vaculíka nemám ani v teoretickejch znalostech ale ani praxí
Když čteš jeho zdůvodnění co proč funguje blbě = ty sis to při jízdě uvědomoval a docházel k přesně opačnejm závěrum?
Nebo jako já prostě jedeš a máš pocit = dobrej špatnej střední a to je všechno? 😉
Já si narozdíl od tebe uvědomuju že na Vaculíka nemám ani v teoretickejch znalostech ale ani praxí
Když čteš jeho zdůvodnění co proč funguje blbě = ty sis to při jízdě uvědomoval a docházel k přesně opačnejm závěrum?
Nebo jako já prostě jedeš a máš pocit = dobrej špatnej střední a to je všechno? 😉
Víš proč není Horner jezdcem F1? Nepotřebuju znát přesně příčinu, nejsem ten kdo se tím živím. Buďto to funguje nebo ne.
Dost bylo teoretizování s papouškem 😉
Dost bylo teoretizování s papouškem 😉
Cítím úprk = no možná zběsilý úprk 😄
Tak co při tý jízdě? 😉
Seš jako já a většina z nás = prostě máš nějakej pocit a líbí se ti to víc a míň atd.?
Čet si vůbec ten test? Trefil sem teď hřebík na hlavičku? 😄
Tak co při tý jízdě? 😉
Seš jako já a většina z nás = prostě máš nějakej pocit a líbí se ti to víc a míň atd.?
Čet si vůbec ten test? Trefil sem teď hřebík na hlavičku? 😄
Zběsilost by bylo pokračování v diskuzi s čím dál tím víc infantilní Sakrou 😉 .
K Sedláčkovi...najdi si rozhovor, který dělal koncem 08 nebo začátkem 09. V něm se dá přesvědčit, jak se kapacity mohou hluboce mýlit a proto je potřeba dbát hlavně na svůj zdravý rozum (chápu, že při jeho nedostatečnosti to zkrátka není úplně možné) a něřídit se slepě tím, co říká někdo jiný.
To je vše 😄
K Sedláčkovi...najdi si rozhovor, který dělal koncem 08 nebo začátkem 09. V něm se dá přesvědčit, jak se kapacity mohou hluboce mýlit a proto je potřeba dbát hlavně na svůj zdravý rozum (chápu, že při jeho nedostatečnosti to zkrátka není úplně možné) a něřídit se slepě tím, co říká někdo jiný.
To je vše 😄
Mlčení chápu jako souhlas = při testovací jízdě to máš jako já = prostě líbí nebo ne 😄
Kdokoli se může mýlit = jen ty 1000x častějš než Sedláček v ekonomice, Vaculík v autech, Grygar v astrofyzice atd. nebo? 😉
Kdokoli se může mýlit = jen ty 1000x častějš než Sedláček v ekonomice, Vaculík v autech, Grygar v astrofyzice atd. nebo? 😉
Já bych řekl, že to vidí velmi podobně jako Vaculík, který konstatoval, že "4.2 TDI se nikdy neprojevuje zásadně jinak než podobně výkonný benzínový motor" a shrnul hodnocení následovně:
Plusy
Brutální výkon motoru, neskutečná akcelerace, v praxi dynamičtější než BMW 550d, dílenské zpracování, velmi tuhá a lehká hliníková karoserie, vzhledem k výkonu a objemu i počtu válců velmi slušná spotřeba
Mínusy
Extrémní cena, zastarávání infotaimentu, překvapivě nevýrazný zátah z nízkých otáček, nepřesné řízení, omezená kontrola nad převodovkou - nelze trvale přepnout do manuálního režimu.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Takže oba mají pravdu.
Plusy
Brutální výkon motoru, neskutečná akcelerace, v praxi dynamičtější než BMW 550d, dílenské zpracování, velmi tuhá a lehká hliníková karoserie, vzhledem k výkonu a objemu i počtu válců velmi slušná spotřeba
Mínusy
Extrémní cena, zastarávání infotaimentu, překvapivě nevýrazný zátah z nízkých otáček, nepřesné řízení, omezená kontrola nad převodovkou - nelze trvale přepnout do manuálního režimu.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Takže oba mají pravdu.
Víc než :no: od něj nečekej.
Ty si fakt de bil :-!
Od tý doby co sem ocitoval ze dvou nedlouho po sobě vydanejch článků se chováš jak *** = lžeš urážíš napadáš = fakt ubohý a trapný :no😒br />
Než ses stal hoooovadem rád sem tu občas pokecal = už ti aspoň došla ta kravina s přednim pohonem 535i a BiTDI? >😁
Přečet sis to aspoň konečně? 😐
Od tý doby co sem ocitoval ze dvou nedlouho po sobě vydanejch článků se chováš jak *** = lžeš urážíš napadáš = fakt ubohý a trapný :no😒br />
Než ses stal hoooovadem rád sem tu občas pokecal = už ti aspoň došla ta kravina s přednim pohonem 535i a BiTDI? >😁
Přečet sis to aspoň konečně? 😐
Popravdě řečeno v článku Vaculík nad motorem 4.2 TDI slintá jak Pavlovův pes, webpaja hodnotí celou věc daleko střízlivěji.
Celou věc daleko střízlivěji? :yes: >😁 >😁
Webpaja ho do A8 považuje za výtečnou volbu = Vaculík za nevhodnou >😒]
Na motoru shoda = na jeho použití v A8 s místníma audi fans naprostá neshoda
Webpaja ho do A8 považuje za výtečnou volbu = Vaculík za nevhodnou >😒]
Na motoru shoda = na jeho použití v A8 s místníma audi fans naprostá neshoda
Nesmysl. V článku není ani jediné slovíčko neřkuli věta o tom, že by ten motor byl pro A8 nevhodný.
:yes: >😁 >😁 >😁
Tohle chápání textu mnohé vysvětluje 😄
Popis jízdních vlastností s V8 TDI nelze pochopit jinak než = totální katastrofa
Tohle chápání textu mnohé vysvětluje 😄
Popis jízdních vlastností s V8 TDI nelze pochopit jinak než = totální katastrofa
takze je to jasne - IQ mihi-kona, lebo vsetci sme si precitali Vaculika a chapeme, len ty z jeho textu vyvodzujes nieco uuuuplne ine. >😁 >😁 >😁 >😁
Chlapce, ty to asi v zivote nemas na ruziach ustlane, vsak ? >😒]
No nic, je jasne, ze akakolvek dalsia debata je zbytocna. Vaculikom si sa tak dlho ohanal, az nam ho tu Gvick2 musel naservirovat a precitali sme si, ze si uplny trotl a mimo. >😁
Vela stastia v dalsom zivote a v jeblych hadkach - ale neviem s kym... >😁
Po tomto uz fakt netusim, kto sa bude vobec chciet s tebou bavit... :-!
Chlapce, ty to asi v zivote nemas na ruziach ustlane, vsak ? >😒]
No nic, je jasne, ze akakolvek dalsia debata je zbytocna. Vaculikom si sa tak dlho ohanal, az nam ho tu Gvick2 musel naservirovat a precitali sme si, ze si uplny trotl a mimo. >😁
Vela stastia v dalsom zivote a v jeblych hadkach - ale neviem s kym... >😁
Po tomto uz fakt netusim, kto sa bude vobec chciet s tebou bavit... :-!
V tom případě vaše chápání snad radši nechápu >😁 >😁
Teda takhle zapírat a zkoušet to ooootočit když je to černý na bílym :yes: :yes: >😒]
Auto pro který je S-Kláda nedostižná ikona a problémy má už ve 200 km/h = jak se to dá jinak pochopit? >😁 >😒]
Teda takhle zapírat a zkoušet to ooootočit když je to černý na bílym :yes: :yes: >😒]
Auto pro který je S-Kláda nedostižná ikona a problémy má už ve 200 km/h = jak se to dá jinak pochopit? >😁 >😒]
Jak si z toho vyvodil že maj oba pravdu? >😁
Vaculík kritizuje i jízdu po dálnici při pouhejch 200 km/h 😉
Motor chválí = jeho použití v A8 velmi kritizuje = to je ostrá neshoda s webpajou nebo whitem :-!
Vaculík kritizuje i jízdu po dálnici při pouhejch 200 km/h 😉
Motor chválí = jeho použití v A8 velmi kritizuje = to je ostrá neshoda s webpajou nebo whitem :-!
Vaculík kritizuje nepřesné řízení při vysokých rychlostech bez jakékoliv souvislosti s motorem.
Jako že všechny A8 maj už okolo 200 km/h problémy? 😄
Sakra tys to zlepšil = teď tě audifans právem popravěj >😒]
Sakra tys to zlepšil = teď tě audifans právem popravěj >😒]
Opět, neřekl bych nepřesný, ale odizolovaný a znovu ve vztahu k čemu? K S-Klasse (nesmysl) k XJ (ano to má feedback, který ale málokdo od limo chce) nebo k LS600 (opět nesmysl).
Nepřesný určitě není, A8 oplývá stejně jako třídní konkurence kterou jsem jel příkladně stabilním řízením. Nepřesnost si neumím ani představit (proč by proboha měla být na 200)?, mohla by snad souviset leda s nadlehčováním přední nápravy.
Takže znovu, o nepřesnosti se mluvit rozhodně nedá (beru řízení A8 jako takový ne konkrétní variantu). 😉
Nepřesný určitě není, A8 oplývá stejně jako třídní konkurence kterou jsem jel příkladně stabilním řízením. Nepřesnost si neumím ani představit (proč by proboha měla být na 200)?, mohla by snad souviset leda s nadlehčováním přední nápravy.
Takže znovu, o nepřesnosti se mluvit rozhodně nedá (beru řízení A8 jako takový ne konkrétní variantu). 😉
A tebe má Karel za etalon posuzování jízdních vlastností :yes: >😁 >😒]
Znova a znova docházíš k přesnejm opakum než Vaculík = kterej z vás asi plácá a kterej je in 😉
Přečti si prosim tě nejdřív ten test = ať už se neztrapňuješ 😄
Znova a znova docházíš k přesnejm opakum než Vaculík = kterej z vás asi plácá a kterej je in 😉
Přečti si prosim tě nejdřív ten test = ať už se neztrapňuješ 😄
Karel mě těžko bude mít za etalon, má svůj názor, který je bližší tomu mému. Ty jsi tu jen svými vyčtenými dojmy opět zaplevelil diskuzi nesmysly. REálná zkušenost nula...
Jak psal Dinar níže...zlatá původní Kylie 😉
Jak psal Dinar níže...zlatá původní Kylie 😉
Seš už fakt trapnej. Nikdo jsem nepsal, že mám webpaju za etalon, ale beru ho vážně, jako rozumnýho člověka, který má názory podložený vlastní zkušeností. S tebou je to úplně přesně naopak.
Nepřijde ti divný, že poslední dobou v diskuzích jedeš po dálnici, a všichni bl.bci okolo jedou v protisměru a ty jedinej správně?
Nepřijde ti divný, že poslední dobou v diskuzích jedeš po dálnici, a všichni bl.bci okolo jedou v protisměru a ty jedinej správně?
Seš hodně trapnej = to jako že Vaculík neni rozumnej člověk kterej nemá názory na auta podložený? 8-s
Dálnice je výborně vybraný příměr :yes:
Já jedu na stejný straně s Vaculíkem a Grygarem atd. = vy s kym? 😉
Hele chlapi na to že tu díky Gvickovi ten test je a každej si ho může přečíst je vaše následný chování totální katastrofa >😒]
Kdyby vám bylo aspoň 15 nebo tak něco = ale vy budete spíš pupkatý prďolové před důchodem ne? 😄
Tak aspoň mějte koule a napište to naplno: pravdu má webpaja = Vaculík je mimo >😒]
Hele chlapi na to že tu díky Gvickovi ten test je a každej si ho může přečíst je vaše následný chování totální katastrofa >😒]
Kdyby vám bylo aspoň 15 nebo tak něco = ale vy budete spíš pupkatý prďolové před důchodem ne? 😄
Tak aspoň mějte koule a napište to naplno: pravdu má webpaja = Vaculík je mimo >😒]
kolegoooo, velmi pekne ďakujeme. 😉
Prave si odsudil sakrbleeho na diskusnu smrť ! >😒] >😒] >😒] >😒] :yes:
Prave si odsudil sakrbleeho na diskusnu smrť ! >😒] >😒] >😒] >😒] :yes:
Seš totální magoooor? >😁
Teď ses totálně odsoudil ty! >😒]
Přečti si to a pak se už jen omlouvej a omlouvej >😒]
A počítej že tě při čtení švihne >😁
Teď ses totálně odsoudil ty! >😒]
Přečti si to a pak se už jen omlouvej a omlouvej >😒]
A počítej že tě při čtení švihne >😁
Uklidni se chudinko a sklidni výrazy... Až ti dají/vrátí ŘP běž si to projet a klidně s Vaculíkem >😒]
Po těch žvástech co tu předvádíte? 😄
Tebe bych chtěl vidět naživo = nejlíp jak Vaculíkovi vysvětluješ jak to napsal blbě a jak řiká Karel - jakej je proti tobě amatér >😁 >😁 >😒]
Co hrdino? 😉
Tebe bych chtěl vidět naživo = nejlíp jak Vaculíkovi vysvětluješ jak to napsal blbě a jak řiká Karel - jakej je proti tobě amatér >😁 >😁 >😒]
Co hrdino? 😉
Velmi rád si o autech popovídám i s lidmi, kteří mají na základě osobních zkušeností jiný názor. Nepovažuji to za hrdinství, ale běžnou diskuzi.
Naopak s papoušky bez vlastního názoru to je time wasting. 😉
Naopak s papoušky bez vlastního názoru to je time wasting. 😉
S tim se dá souhlasit :-!
Něco trochu jinýho je když máš opačnej názor než ten Vaculík, Březina, Sedláček, Grygar, Lebeda atd. atp. = a myslíš si že oni sou out a ty in 😉
Něco trochu jinýho je když máš opačnej názor než ten Vaculík, Březina, Sedláček, Grygar, Lebeda atd. atp. = a myslíš si že oni sou out a ty in 😉
Co to neustále meleš? Mám jiný názor na A8 než Vaculík. Ty nemáš žádný, protože auto neznáš, nevíš a neumíš. Kde jsem oponoval něco jinýho?
Sakro, vyjma papouškování ještě lžeš, máš v tom taky nějaký idol? 😉
Sakro, vyjma papouškování ještě lžeš, máš v tom taky nějaký idol? 😉
Gvicku, skvělá práce. Notabene, V8TDI motorizaci jsem reálně jezdil na okreskách viz výše, takže k chování na dálnici nemůžu nic říct, ale zcela jistě se s jinou motorizací při dálniční jízdě nebude chovat výrazně jinak.
Znovu, možná ne úplná odizolovanost jako S-Klasse, ale celkově mnohem šířeji využitelný pro čitelnější vlastnosti podvozku a řízení. Obojí jdou s rychlostmi progresivně, takže víš kdy už tlačíš moc nebo kdy je ještě rezerva, ale "nerozblemcá" se pokud ji chytneš po krkem.
Pro mě velmi příjemná záležitost, přesto bych řešil 7er nebo XJ 😉
To už se nedá říct o téhle/tomto Sakra slečně, paní nebo dítěti, co si sem chodí šmirglovat mindrák 😄
Znovu, možná ne úplná odizolovanost jako S-Klasse, ale celkově mnohem šířeji využitelný pro čitelnější vlastnosti podvozku a řízení. Obojí jdou s rychlostmi progresivně, takže víš kdy už tlačíš moc nebo kdy je ještě rezerva, ale "nerozblemcá" se pokud ji chytneš po krkem.
Pro mě velmi příjemná záležitost, přesto bych řešil 7er nebo XJ 😉
To už se nedá říct o téhle/tomto Sakra slečně, paní nebo dítěti, co si sem chodí šmirglovat mindrák 😄
Vcera vecer sa mi to uz nechcelo riesit, ale bol som si isty v jednej veci - Vaculikove cisla nesedia 8-s
Mozno mu krivdim a tabulky do clanku robi niekto iny, ale pri tom ako sa tam rozpisuje o merani zrychlenia a podobne, je toto nepravdepodobne. Takze aj ostatne veci povazujem za jeho pracu. Koncern a toboz Audi hadam este nevyrobilo motor, ktory by mal vrtanie 82mm a zdvih 93,2 mm >😁
Z hlavy viem, ze tieto "nove" naftove Vecka maju vrtanie 83mm, na zdvih som si uz musel zobrat na pomoc Wikinu a ta mi potvrdila, ze marilo sa mi spravne = 95,5mm.
S cim si to tak mohol pomylit ? 😲
Alebo ma taku nepresnu subleru ? 😲
Mozno mu krivdim a tabulky do clanku robi niekto iny, ale pri tom ako sa tam rozpisuje o merani zrychlenia a podobne, je toto nepravdepodobne. Takze aj ostatne veci povazujem za jeho pracu. Koncern a toboz Audi hadam este nevyrobilo motor, ktory by mal vrtanie 82mm a zdvih 93,2 mm >😁
Z hlavy viem, ze tieto "nove" naftove Vecka maju vrtanie 83mm, na zdvih som si uz musel zobrat na pomoc Wikinu a ta mi potvrdila, ze marilo sa mi spravne = 95,5mm.
S cim si to tak mohol pomylit ? 😲
Alebo ma taku nepresnu subleru ? 😲
To, že někdo rozumí obecně technice neznamená, že ji umí taky stejně dobře ovládat nebo popsat její reálný charakter fungování.
Asi bych se nepříčil konkrétně od toho Vaculíka zeptat na radu ohledně ojetiny z hlediska techniky, ale tím to hasne. 😉
A vyplkávat tu cizí hodnocení bez vlastní znalosti mi přijde tak dětský styl diskutérství, že se tím nemá smysl hlouběji zaobírat 😄
P.S.: Pokud by tomu s technikou a jejím ovládáním tak bylo, proč není Horner zároveň pilot RedBullu? :-!
Asi bych se nepříčil konkrétně od toho Vaculíka zeptat na radu ohledně ojetiny z hlediska techniky, ale tím to hasne. 😉
A vyplkávat tu cizí hodnocení bez vlastní znalosti mi přijde tak dětský styl diskutérství, že se tím nemá smysl hlouběji zaobírat 😄
P.S.: Pokud by tomu s technikou a jejím ovládáním tak bylo, proč není Horner zároveň pilot RedBullu? :-!
Tak jsem "sjel" tuhle diskusi a musím říct, že jsem se bavil i zíral. Ano občas tu vyskytne neznámý nick, který diskusi obohatí nějakým mimoňským ale zcela JASNÝM názorem, užije si svých pět minut "slávy" a zase se vytratí. Ale ten kolotoč trapnosti, který tu v poslední době pravidelně roztáčí Hammunasakra, to je opravdu síla, povrchní znalosti hrubě šustící papírem, podkreslené otravným zvukem modlitebního mlýnku opakujícího Vaculík, Vaculík, Vaculík. Zlatá Kylie... 😉
Tojo, je to masakrózní, co posle dobou předvádí. Vždycky mě, ještě před změnou sexuální identity/pohlaví, takovym tim zvrhlym způsobem bavila, ale co předvádí teďkonc, už je jenom otravný. No ale možná jsem jenom zmoudřel, žejo😊
😉 :yes:
Jj Joab to je správnej názorovej spojenec :yes: >😁
Mít s nim stejnej názor = už sem ve střehu co sem kde přehlíd nebo splet >😒]
Mít s nim stejnej názor = už sem ve střehu co sem kde přehlíd nebo splet >😒]
No a když si nebudeš jist, vždy je možno zeptat se Vaculíka, jak je to možný.
Zajímavý kolikrát sem se to snažil vysvětlit a furt plácáš takový kraviny 😄
Vaculík = auta
jídlo = Massimo Bottura [odkaz]
Už to chápeš? 😉
Nebo se Sedláčka pujdeš zeptat na hifi a Březiny na astrofyziku a Grygara na auta? >😒]
Vaculík = auta
jídlo = Massimo Bottura [odkaz]
Už to chápeš? 😉
Nebo se Sedláčka pujdeš zeptat na hifi a Březiny na astrofyziku a Grygara na auta? >😒]
To nevim, a proč bych se těch pánů měl na něco ptát?
Protože ti to doporučuje 100% Hammunasakrů! 😉
:yes: :yes: 😄
A teď se tim eště řídit = když mám na ekonomiku opačnej názor než Sedláček = podumat čim to asi tak je
Když mám na auto opačnej názor než Vaculík = podumat jak to ten Vaculík zase zvojtil >😒]
A teď se tim eště řídit = když mám na ekonomiku opačnej názor než Sedláček = podumat čim to asi tak je
Když mám na auto opačnej názor než Vaculík = podumat jak to ten Vaculík zase zvojtil >😒]
Zkus podumat jednou ty, nedoporučuj a naopak zkus mít vlastní názor. Rád pak budu diskutovat, v tvém současném rozpoložení to nemá většího smyslu.
Ale to co jsi napsal už náznaky má :yes:
Ale to co jsi napsal už náznaky má :yes:
To co si napsal zatim nemá ani náznak = stále si myslíš že Vaculík je po tejdnu ježdění s A8 totálně mimo. Narozdíl od tebe = nebo? 😄
Číst umíš, ale nevnímáš...asi nějaká dysfunkce 😉
Tys napsal něco jako že Vaculík bude mít spíš pravdu než ty = když máte přesně opačnej názor? To mi fakt uniklo 😄
Já měl pocit že z toho chceš spíš tak nějak uniknout 😉
xxx
Hele než unikneš doopravdy = měl bych dotaz k věci. Vaculík popisuje rychlejší dálniční jízdu = kolik si s tim jel ty? A přišlo ti to vůči dalšim autum lepší horší..?
Já měl pocit že z toho chceš spíš tak nějak uniknout 😉
xxx
Hele než unikneš doopravdy = měl bych dotaz k věci. Vaculík popisuje rychlejší dálniční jízdu = kolik si s tim jel ty? A přišlo ti to vůči dalšim autum lepší horší..?
Uniká ti toho dost, ale toto bych nenapsal 😉 Nemám důvod na A8 V8TDI měnit názor.
Dík za 100% neodpověď na dotaz k jízdě s A8 8-s
Kolik si jel s tou A8? Jak se chová v těch 200-210ti? Fakt o tolik hůř než jiný auta?
Nemáš důvod = znamená že se mýlí Vaculík a ty máš pravdu Nebo?
Kolik si jel s tou A8? Jak se chová v těch 200-210ti? Fakt o tolik hůř než jiný auta?
Nemáš důvod = znamená že se mýlí Vaculík a ty máš pravdu Nebo?
Naučili tě doma psát na klávesnici rovnítko, že ho furt používáš i tam, kde totálně nedává smysl? Čteš po sobě to, co napíšeš? Mám pocit, že ti chybí schopnost chápat psaný text.
webpaja, divím se, že s tou osobou ztrácíš čas.
P.S.: Ale jako dopolední záchodový počtení slušný, no. 😉
webpaja, divím se, že s tou osobou ztrácíš čas.
P.S.: Ale jako dopolední záchodový počtení slušný, no. 😉
Už podle fotky sem si tipnul že hifi rozumíš líp než Březina a politice než Lebeda 😉
A při volbě jestli se totálně seknul webpaja nebo Vaculík je to asi taky jasný žejo? >😒]
A při volbě jestli se totálně seknul webpaja nebo Vaculík je to asi taky jasný žejo? >😒]
...záchodová diskuze, záchodový počtění 😉
Je to tu odpočinek, baví mě přepínat myšlenkový pochody práce vs. zábava
😄
Je to tu odpočinek, baví mě přepínat myšlenkový pochody práce vs. zábava
😄
Tybrďo supr avatar, nechceš ho předat Hammuně? Rýsuje se tam zřejmý argumentační souznění mezi nim a tim divnym chlapečkem.
Larry Flynt: "Názor je jako díra v p*deli. Každý má nějakou jinou, ale všechny jsou na h*vno." 😉
AUDIRS6
😄
Nicku N6600 a ostatným ďakujem za privítanie a idem si to preťítať, tak majte strpenie,
kým sa sem dostanem a vyjadrím sa ku všetkým... 😉
Nicku N6600 a ostatným ďakujem za privítanie a idem si to preťítať, tak majte strpenie,
kým sa sem dostanem a vyjadrím sa ku všetkým... 😉
MariAchi
...se mi fakt ekluji, no tablet jde zaklapnout a na predek z pozice ridice nevidim, takze na vozeni deti do skolky to vypada OK 😄
A ted vazneji:
Ten predni naraznik, zejmena ta spodni spoilerova cast, se opravdu k autu nehodi.
A ted vazneji:
Ten predni naraznik, zejmena ta spodni spoilerova cast, se opravdu k autu nehodi.
Nedavno som si skusal konfigurovat podobnu A8 s tymto naraznikom - je to exterierovy sport-paket, ani nie S-line, ale sport a naraznik je z S8. Dokonca pred FL S8-ovy sa mi pacil viac.
Ale to mna netrapi, u mna (asi ) bude klasika. Teda kym zase nepodlahnem Hofele manii ! ( urobili paket ala "RS8" >😒] )
Ale to mna netrapi, u mna (asi ) bude klasika. Teda kym zase nepodlahnem Hofele manii ! ( urobili paket ala "RS8" >😒] )
Anonym
Dobrý den vespolek, přeji pěkné odpoledne!
Ty si koleduješ >😒]
Čekám na palec.... >😁
Já to pochopil a už ses dočkal >😁
dyna15
Nepohodlné sedenie vzadu (sedí sa príliš nízko) a motor. Nechápem, ako môže nemecká značka dať do auta dízel, keď práve v Nemecku sa dízlom do určitých miest ani nedostanem.
Eddy82
Sa mi vidí, že redaktor má v tej platforme trocha nejasno.
Prvým sériovým modelom, ktorý bol postavený na platforme MLB je nové Audi Q7 a súčasná A8 je postavená na ASF ako je v článku napísané. Tá nová, ktorá príde na verejnosť budúci rok tak tá bude postavená na platforme MLB a už nebude celohliníková.
Prvým sériovým modelom, ktorý bol postavený na platforme MLB je nové Audi Q7 a súčasná A8 je postavená na ASF ako je v článku napísané. Tá nová, ktorá príde na verejnosť budúci rok tak tá bude postavená na platforme MLB a už nebude celohliníková.
Redaktor ma pravdu, je to MLB. S priestorovym ramom ASF a celohlinikovou kasnou.
To o com pises ty je MLB-evo a priestorovy ram uz bude MMSF multi-material space frame. 😉
To o com pises ty je MLB-evo a priestorovy ram uz bude MMSF multi-material space frame. 😉
No zdá sa, že máš pravdu 😉
Podľa toho čo viem tak D5 je (bude) postavená na MLB evo ako píšeš, neviem či to nazvú marketingovo MMSF.
Každopádne nová D5 bude krásne auto 😉
Podľa toho čo viem tak D5 je (bude) postavená na MLB evo ako píšeš, neviem či to nazvú marketingovo MMSF.
Každopádne nová D5 bude krásne auto 😉
První auto na MLB byla A5 v roce 2007. A4-A8 plus Q5 (samozřejmě včetně S a RS verzí) končící generace jsou na MLB. Jejich nástupci budou na MLB evo (Q7 a A4 už jsou, A5 následuje). ASF souvisí s konstrukcí karoserie a poprvé ho dostala A8 D2 v roce 1994. Není přímo spojený s žádnou platformou a najdeš ho i v jiných modelech a na jiných platformách (velmi známá je A2, měla ho první generace R8, minulá generace TT atd.).
Mimochodem, poslední celohliníková A8 byla D3. Už ta současná má ocelový B sloupek (díky tomu může být tenčí, než kdyby byl z hliníku).
Mimochodem, poslední celohliníková A8 byla D3. Už ta současná má ocelový B sloupek (díky tomu může být tenčí, než kdyby byl z hliníku).
Tak to som sa pomýlil v označovaní, moja chyba, som bol v tom, že MLB prišlo až teraz s novou Q7.
MLB evo na novej Q7 poznám dosť detailne, rovnako ako som už pár krát videl modifikáciu MLB evo pre D5 keď som bol v NSU.
MLB evo na novej Q7 poznám dosť detailne, rovnako ako som už pár krát videl modifikáciu MLB evo pre D5 keď som bol v NSU.
Dik EU za hystériu okolo CO2. Dík, ža spotrebné dane urobili z benzínu palivo druhej kategórie. Dík, e môže vzniknúť A8 social edition. V normálnej krajine by o dízel v podobnom aute nikto asi ani nezavadil.
Milhaus1977
to auto je tak drahe, ze vubec nechapu jeho uzitnou hodnotu. Kazdy trouba co si sedne do pendolina ma vetsi komfort nez clovek co jede v tomto aute a to pocitam s variantou, ze mate ridice a hlavne nechapu kam po Cesku s tim autem chcete jezdit? >😁
kesumb
Chápu člověka, co si to koupí. V mém okolí je jeden takový, co má snad už 4 A8 s 4,2tdi. Dokonce jsem i uvažoval nad Touregem s tímdle motorem, ale nakonec jsem to vzdal.
Každý den jezdím průjezdem v domě (2,0 tdi, 3,0 tdi) a za studena pak smrdí celej barák naprosto příšerně. Když to projedu s 20 let starým studeným V12 s euro 2 je to asi tak o 300% lepší. Jakmile se ale zahřejou katy, tak to není cítit vůbec. Nedávno jsem se zakecal nad výfukem a asi po 15 minutách jsem to teprve šel chcípnout (aby mě to nesežralo)..
Nemluvě o tom, že i tahle V8 tdi nastartovaná v mrazu prostě chrochtá (zvenku). Zatímco pořádnej benzínovej motor je tichounkej i v mínus 20.
A v poslední řadě nevěřím tomu, že to má emise jako benzín. Prostě všechny diesely včetně koncernovejch s euro 6 smrděj i na místě a za tepla. To benzín prostě nedělá. A já nechci ostatním ve městě dál smrdět pod nos.
Ještě do velkýho SUV bych to pochopil (na delší trasy), ale do limuzíny fakt ne. Krom toho to zadarmo taky nejezdí, ikdyž tahle 4,2 umí fakt nesmyslný čísla, umí to i 8. Ale není jedno, jestli je to 8-10 nebo 12-14?
Já potřebuju dvě auta, jednak cokoliv na MQB s 3,0tsi a phev😄 a co je větší problém tak asi SL63 s atmosférou. Jelikož to považuju za jeden z nejlepších benzínovejch atmo V8.
Každý den jezdím průjezdem v domě (2,0 tdi, 3,0 tdi) a za studena pak smrdí celej barák naprosto příšerně. Když to projedu s 20 let starým studeným V12 s euro 2 je to asi tak o 300% lepší. Jakmile se ale zahřejou katy, tak to není cítit vůbec. Nedávno jsem se zakecal nad výfukem a asi po 15 minutách jsem to teprve šel chcípnout (aby mě to nesežralo)..
Nemluvě o tom, že i tahle V8 tdi nastartovaná v mrazu prostě chrochtá (zvenku). Zatímco pořádnej benzínovej motor je tichounkej i v mínus 20.
A v poslední řadě nevěřím tomu, že to má emise jako benzín. Prostě všechny diesely včetně koncernovejch s euro 6 smrděj i na místě a za tepla. To benzín prostě nedělá. A já nechci ostatním ve městě dál smrdět pod nos.
Ještě do velkýho SUV bych to pochopil (na delší trasy), ale do limuzíny fakt ne. Krom toho to zadarmo taky nejezdí, ikdyž tahle 4,2 umí fakt nesmyslný čísla, umí to i 8. Ale není jedno, jestli je to 8-10 nebo 12-14?
Já potřebuju dvě auta, jednak cokoliv na MQB s 3,0tsi a phev😄 a co je větší problém tak asi SL63 s atmosférou. Jelikož to považuju za jeden z nejlepších benzínovejch atmo V8.
Brin
Nechápu člověka, kterej si koupí A8 za 3 miliony a dá si do toho naftu. Když už si něco takovýho kupuju, tak do toho snad dám i normální motor, tedy VV12.
Nedival jsem se do konfiguratoru, ale tam neni cenový rozdíl? Myslím mezi tímto motorem a dvanactivalcem?
W12 ale není normální motor😁
To, že to nechápe Brin je reálnýmu kupci asi putna >😒]
nahodou som hore, a co nevidim - akosi e😜resne ti pri tomto prispevku pristal "palcek"
>😁
Tak som sa kukol, kto je v takuto hodinu lognuty...: no kto tak asi - nas strazny havwkáč >😁
AUDIRS6
0 min. 0 s.
DEVIL
0 min. 3 s.
Gilgit - stop odpadu na Auto.cz
0 min. 23 s.
webpaja
2 min. 37 s.
a kedze ti palce pribudaju aj na dalsie prispevky a DEVIL nema aktivitu... >😁
>😁
Tak som sa kukol, kto je v takuto hodinu lognuty...: no kto tak asi - nas strazny havwkáč >😁
AUDIRS6
0 min. 0 s.
DEVIL
0 min. 3 s.
Gilgit - stop odpadu na Auto.cz
0 min. 23 s.
webpaja
2 min. 37 s.
a kedze ti palce pribudaju aj na dalsie prispevky a DEVIL nema aktivitu... >😁
Je mi to fuk...chápu, že z pohledu bychaře je celý svět jinak. Když ale někdo má vytopit "trojku" a má auto na dálky, nevím co je na tom divnýho, že ho zajímá ekonomika provozu.
Obzvláště, když nijak autům speciálně neholduje, nahoře to kluci pochopili. 😉
P.S.: to, že se tu vyskytují z mýho pohledu nýmandi, kteří palcují, ale nejsou schopni napsat, vyjevit, či zformulovat názor beru jako holý odraz společnosti od samého prvopočátku lidství.
Vždy je jednodušší nic nedělat a kritizovat, než vytvářet hodnoty jakéhokoliv charakteru. 😄
Obzvláště, když nijak autům speciálně neholduje, nahoře to kluci pochopili. 😉
P.S.: to, že se tu vyskytují z mýho pohledu nýmandi, kteří palcují, ale nejsou schopni napsat, vyjevit, či zformulovat názor beru jako holý odraz společnosti od samého prvopočátku lidství.
Vždy je jednodušší nic nedělat a kritizovat, než vytvářet hodnoty jakéhokoliv charakteru. 😄
No, je to asi takhle: když přijdu do restaurace a mám tu možnost vybírat si podle levé strany jídelníčku, je to krása. V reálném životě koukám i na levou stranu😊
Ale kdyby byla ekonomika provozu /a dost možná že je/ stejná u nafty jako u benzínu, jezdil by diesel jenom Áda a Win diesel😊
Starý pan Koudela, mechanik z jedné vísky na jižní Moravě vždycky říkal😒br /> "Nafta sa nikdy neoplatí"
😄 😄 😄 😄 😄 😄
pěkný den přátelé.
Ale kdyby byla ekonomika provozu /a dost možná že je/ stejná u nafty jako u benzínu, jezdil by diesel jenom Áda a Win diesel😊
Starý pan Koudela, mechanik z jedné vísky na jižní Moravě vždycky říkal😒br /> "Nafta sa nikdy neoplatí"
😄 😄 😄 😄 😄 😄
pěkný den přátelé.
Londonbridge
[odkaz]
Tam by nemala byt nafta....
Tam by nemala byt nafta....
Maybach 600 a A8 TDI nebudou zřejmě stejná cenová kategorie a i Audi má vlastní benzínový alternativy ne? 😉
A nejen podle Vaculíka lepší než naftový 😉
I podle Grygara?
Takze alternativa hovoris ? 😲
Mercedes-Maybach S600, Price: $190,275
tak to uz je alternativa aj :
Bentley Flying Spur, Price: $203,725 - $225,025
Nehovoriac o tom, za aku cenu je tato A8... :-!
Mercedes-Maybach S600, Price: $190,275
tak to uz je alternativa aj :
Bentley Flying Spur, Price: $203,725 - $225,025
Nehovoriac o tom, za aku cenu je tato A8... :-!
Si pamatuju srovnávačku kde to Medvěd Bentley Flying Spuru nandal = ty taky? 😉
Do A8 benzín 4.0 TFSI a je vymalováno = kdo chce víc = S8 :yes: 😄
Do A8 benzín 4.0 TFSI a je vymalováno = kdo chce víc = S8 :yes: 😄
Viděl jsem ho v Blavě. S šoférem ho paní měla. To je prostě limuzína.
[odkaz]
OK mas pravdu tu je teda lacnejsia alternativa . S 500 hybridak okolo 3 milionky ceskych... nerobia diesel tak aspn Eco zelena verzia... >😁
OK mas pravdu tu je teda lacnejsia alternativa . S 500 hybridak okolo 3 milionky ceskych... nerobia diesel tak aspn Eco zelena verzia... >😁
krakatit
to je další věc, co mi hodně vadí, když fouká i když dám režím dynamic tak auto divně plave, asi mám fakt blbý tlumiče, na druhou stranu když nefouká tak to drží pěkně i na těch 18", možná na 20" to bude lepší...
Bacha na ně jsou dost agresivní.
tržní podíl se dál snižuje
a naftové motory, které byly dlouhou dobu vykreslovány jako záchrana, jsou jedna velká lež“ [odkaz] [odkaz]
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
Každému co je libo, ale říct o dieselovém motoru pro Audi A8, že je krásný, to jsme to teda dopracovali. :no:
Potom pochopíš...
V D4 som nemal tu cest, ale netuzim po nej.
Mat W12 - to je uz trosku statusova zalezitost. 😉 Moj status sa s nou nestotoznuje. 😉
Navíc když jeden z motorů má negativní vliv na jízdní vlastnosti i brždění 😉
V tomhle teritoriu? Možná 😄
Podíl celosvětovejch prodejů motorů by byl docela zajímavej 😉
V Evropě kupuje člověk diesel proto, aby ušetřil za palivo. Najdou se u nás dokonce i tací, kterým se líbí, jak naftové auto oproti benzínovému jede, ale to je jiná kapitola (diesel má dostupný velký krouťák v nízkých otáčkách a tak se dá např. parkovat bez plynu, projíždět ve městě pravoúhlé zatáčky na trojku a většinou i předjíždět bez podřazení atd.).